Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

onlar beni hiç istemedi evlendimden bu yana kavgalar gurultuler bende artık tamamen gorusmek ıstemedımı soledımmmm esımde sadece annesıyle gorusuorr derın mevzulr anlatsam roman olurrrr
aynen annem benm ıcın cokkkkkkk degerlıııııı kaynanam olse bır bardak su vermme o kadarda kıncıyımdırrr cunku hakedıolar

benımde aram pek ıyı sayılmaz siz nıe gorusmuosunuz ?hıcmı?
kayınvalideme ben ne hediye alayım aklıam bişi gelmiyo şuan
çanta pike yada nevresım takımı çaycı cüzdan gecelik takımı ne cok pahalı ne cok ucuz bır saat yada gümüşde olabılır bıleklık falan

allahım ya ii bvakalım ucuza bulursna iyimiş :)
yok kıs espırı yptım okdrda degıl utanırım

kııııızzz aanneme bişey almıcam demedim ki bennn:26:
ya eşarp alırım ya çanta, fixtir bizde
kaynanana mı almıcan

Anammm pross bile kendi topiğini bırakıp buraya gelmiş

eee napım bu zıllıler benı terketmısslerrr

heheheh özenmısler topiğim olsun topiğim olsun dıe acıvermısler bende takılıom burda benım topıgı satışa cıkardınız zilliilerr siziii

hakedene hakettiği gbi davrancaksın kuzuuummm
neyini istemiyolarmışşş
doktor gelin mi alcakmışmış oğlunaaaaa

eşin bu duruma bısı demıo mu ?

gene mi çanta demesin

ozman eşarpta alma :) gene eşarp demesin..
bluz al yada parfüm ?????

hımm..bı bardak su vermem deme canım yaaa ne kadar kızsanda esının annesı esın onlar sayesınde var unutma ayrıca bosver sen yıne cok kotu davranma Allah gorsun onlar anlamasa da...kızımm bu dunya kımın ne olacağı bellı deıl allahım kımseye muhtac etmesın bizleri..

amannnn onceden 1 küs 1 barıştık ne düğünümde bir bilezik ne dugun gorusmeye geldıklerınde anneme kotu laflar ne evlendıkten sonrası lafları bıtmedı bıtmıyorr artık damarı tamamen kestım ben gomdum onlarıııı benm anneme o lafları dedınde bıtmelıydı ama dugunume bır hafta vardı yapamazdım esımdeee benı cok sever ve ustume dusup korur kımseye pabuç bırakmaz o yuzden evlendım yoksa nısanıda atardım ama olee ıstee
hakedene hakettiği gbi davrancaksın kuzuuummm
neyini istemiyolarmışşş
doktor gelin mi alcakmışmış oğlunaaaaa

bende aynen oleee yaptımmm bunlar calısmaya kafasına vurup lokmasını alıcak sabah aksam hesappp verıcek gelın arıolarrr ama ogulları kardesı benı sevıoo catlasınlarda patlasınlarr bak sadece anasını goruoo hıcbı abısı ablasını gormuooo kım kazandı

benım kendı aneme hediyemm mp4 :) çol farklı demı hehe

çok büyük konusuorum amaaa onlar bıttı benım ıcın ben ayrılırım kocamdan genede gorusmemm onlar ınsan bıle degıl kapımda o... dıe bagıran kardesı yaptıkları bunlar gıbıı bırsuru olayyyy

eşinin de seni koruyup kollaması iyi olmş tatlm anneci bi insan olsaydı evlilikte olmazdı mazallahhh

boşşşşveeeer sen kazandın tabiikiiii :81::81:
hoşuna gidiyoduuuurrrrrrrrrr

buna kazanmak olarak bakma bence..sonucta senınde bı evladın olucak

boşver canım hatırlayıp durduk yere sıkma canını

olan olmuş ve seçilen taraf eşinin gözünde sen olmuşsun

onlar kaybetmiş boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…