- 28 Şubat 2013
- 2.303
- 30
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
kazanmak degılde esımın bu davranısı gurur verıo
ama gene dıorum hakkımı hela etmıorum onlara onlar benı cok yıprattı 21 yaşında evlendım zaten cocuk yastayım elımden tutcaklarına ıttıler benıııbenm cocum olacak bende esıne ole yaparsam oda bana yapsın aynısını
nie ciddi olarak söylediğimimi düşünüyorsun?
sakinn oll,bak gamzelerini çalarıım
hayır ama nazar söyledi başka bişi diye demekki hassa bi konu
uzatıyosun prosum
ve bu uzatılcak şakası yapılcak bi konu değil
bu konuda hassasım çünkü
kaç ta işten cıkıosunuz kızlarr ben 7 de kocam alcak bugün carefoura gıtcez
iyide bız bu topıkte herzaman alay edıoruz herzaman bırbırımızle dalga gecıoruz benım tamamen şaka yapıo olduğumu bılmen gerekirdi.
neyse madem bukadar kırdım ve gerçekten sinirlendirdim özür diliorum ve kapatıorum konuyu..
bnde tam şmdi sorcaktımmm
dinlesin tabi müzik ruhun gıdasıdırrrr
genç kalırrr
kazanmak degılde esımın bu davranısı gurur verıo
ama gene dıorum hakkımı hela etmıorum onlara onlar benı cok yıprattı 21 yaşında evlendım zaten cocuk yastayım elımden tutcaklarına ıttıler benıııbenm cocum olacak bende esıne ole yaparsam oda bana yapsın aynısını
ben 6 da cıkıorum hangı carefour?buarada nerde oturuosun bırde bebıs yoktu ve nekadrlık evlısın:)
hı hı aynen cnm... :) genç kalmak için elinden gelen herşeyide yapıyo valla
ya tatlım elbette zor seyler yaşamıssındır ama bosver dıyorum bende Allahım buyuk cezasını ceker merak etme...ben sadece beddua etme dıyorum ayrıca onlar esının aılesı esını gorusmesı yada gorusmemesı hakkında baskı yapma derım yınede hayat senın hayatın sen bılırsın
çalmaaaaaaaaaa
seviyorum ben onuuu
tek tarafımda var zaten
düşündüğün şeye bak be.
zamanla düzene girer. düğüne de az kaldıııı:103:
kızlar ben cıkıorum yarın gorusuruz artıkınn :) Eki Görüntüle 706125
içerenköy carefoura gıtcez and yakasında oturuorum 1 yıl 16 gunluk evlıyım 1 yıldır bebek ıstıorummm ama yokk
Burda laklak yapıcağınıza biriniz de yardıma gelin insafsızlaaaaaaaar