Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Beyaz kalmadık kadar güzel bişi yok be alya esmerleşip nabıcan

Cildin mahvolmasın

Geçende kadının teki bacaklarım yandı diye kkya konu açmış

lazere mi girmiş ne ..

Dikkat et yani ..

Beyaz kalmadık kadar güzel bişi yok be alya esmerleşip nabıcan

Cildin mahvolmasın

Geçende kadının teki bacaklarım yandı diye kkya konu açmış

lazere mi girmiş ne ..

Dikkat et yani ..

bebeim ben tatile gıtcem de ondan..
kızım cok beyazım ben yaaa..antalyanın güneşinde daha ılk gunden kavrulurum ondan gideyim de biraz bronz olayım dedım

kaynananıza yada kaynana adayınıza ve bırıcık annenıze ne alıcaksınız acepppp?

benim anneminde kayınvalideminde düğün ayakkabıları eksik onları alacam ben

ya ne kadar zor iki tarafada eş değer bişey almak gerekiyor heralde ayıramam da bu bizim ilk anneler günümüz bide çiçek göndereyim diyorumda iki tane olunca baya tuzluya patlıyo gibi..

bebeim ben tatile gıtcem de ondan..
kızım cok beyazım ben yaaa..antalyanın güneşinde daha ılk gunden kavrulurum ondan gideyim de biraz bronz olayım dedım

Bence doğal yöntemle bronzlaş canım.

Antalyanın sıcağını biliyorum .

Bende beyazım , öğleden sonra akşam serinliğinde denize girmenizde fayda var. Güneşe de çok fazla verme kendini.
Fena kızarırsın .

hmm sen 250 gözden çıkar ozaman cnm valla

hiçbişey almıcam ben

neden ki?

bende yalnız cıcek alıp gıtsem mı dıorum az mı olur yada canta alim yanına paramıda harcamak ıstemıorum acıkcası:)

kuzucum yaaa cok gırmıcektım zaten 3 - 4 seans bide ne bıleyım bronz ten bana güzel geliyor..artık randevumu aldım cumartesı gidicem :26:

neden ki?

bende yalnız cıcek alıp gıtsem mı dıorum az mı olur yada canta alim yanına paramıda harcamak ıstemıorum acıkcası:)

canım ben 4 yıllık gelinim kayınvalidemden hiiiiiç bir hediye görmedim biliomusun ne doğum gunu ne bayram ne bişey..ben bugune kadar hep aldım...aldım da ne oldu hem beğenmedi hep..o yuzden eşimde bırak artık alma dedi..
ama canım anneme canım feda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…