Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

çok büyük konusuorum amaaa onlar bıttı benım ıcın ben ayrılırım kocamdan genede gorusmemm :KK15: onlar ınsan bıle degıl kapımda o... dıe bagıran kardesı yaptıkları bunlar gıbıı bırsuru olayyyy :KK47:

ooouuuuu cok agır seyler yaaa bende yasaım sorunlrda bu derece degıl esımde annecı degldırde gorusmeyıncede esım uzuluo dıe ıdare edıorum normalde aynen gorusulucek ınsan degıllerdır

çok büyük konusuorum amaaa onlar bıttı benım ıcın ben ayrılırım kocamdan genede gorusmemm :KK15: onlar ınsan bıle degıl kapımda o... dıe bagıran kardesı yaptıkları bunlar gıbıı bırsuru olayyyy :KK47:

eşinin kardeşinin yaptığıda çok büyük terbiyesizlikmiş ya .. neden mutlu olmasını istemezlerki insanlar

eşinin de seni koruyup kollaması iyi olmş tatlm anneci bi insan olsaydı evlilikte olmazdı mazallahhh

boşşşşveeeer sen kazandın tabiikiiii :81::81:
hoşuna gidiyoduuuurrrrrrrrrr:KK9:

buna kazanmak olarak bakma bence..sonucta senınde bı evladın olucak :KK34:

boşver canım hatırlayıp durduk yere sıkma canını :KK50::KK50:

olan olmuş ve seçilen taraf eşinin gözünde sen olmuşsun

onlar kaybetmiş boşverr

ooouuuuu cok agır seyler yaaa bende yasaım sorunlrda bu derece degıl esımde annecı degldırde gorusmeyıncede esım uzuluo dıe ıdare edıorum normalde aynen gorusulucek ınsan degıllerdır

kazanmak degılde esımın bu davranısı gurur verıo :nazar:

ama gene dıorum hakkımı hela etmıorum onlara onlar benı cok yıprattı 21 yaşında evlendım zaten cocuk yastayım elımden tutcaklarına ıttıler benııı :KK50: benm cocum olacak bende esıne ole yaparsam oda bana yapsın aynısını :KK34:

X