Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

canım ben 4 yıllık gelinim kayınvalidemden hiiiiiç bir hediye görmedim biliomusun ne doğum gunu ne bayram ne bişey..ben bugune kadar hep aldım...aldım da ne oldu hem beğenmedi hep..o yuzden eşimde bırak artık alma dedi..
ama canım anneme canım feda

eşin bile dediyse alma artık diye boşver tatlım ya
elini öpmeye gidersinz olr biter
o alsın annesine :KK1:

senn paran varda noluya la, kıyamıyomuş, pintiiii:KK20:
çanta düşünüyorum bende.

ayyy özentiii hani almıcaktın hemen çanta lafını duyduda bende dusunuorum oldu
özenti özentiiii:KK53::KK53:

yok canım niye az olsun, hem bak çiçek sepetinde avealılara indirim var indirimli 32 tl ye geliyo gibi .. ondan da yararlanabilirsin hem güzel hem uygun

ne çiçek sepetı kıs 10 lıraya alırım çingeneden:):KK53:

aferin bak , gofretler eridi.. sıra cipste:KK53::KK53:

iyi olmuşş :)

ala ala niyeti neydi acabaaa:26:

canım ben 4 yıllık gelinim kayınvalidemden hiiiiiç bir hediye görmedim biliomusun ne doğum gunu ne bayram ne bişey..ben bugune kadar hep aldım...aldım da ne oldu hem beğenmedi hep..o yuzden eşimde bırak artık alma dedi..
ama canım anneme canım feda

hehehe sorma ne eridi ne eridi midem agıoo :KK37:

ben görüşmüorum eşimin ailesiyleee :KK12::KK12::KK12: annecime polaristen ayakkabı begenmıs onu alıcam benm anneme canım fedaaaa :KK39: gecen sene oturma grubu almıstım aglamıstı kıyamam onaaa :KK25:

ayyy özentiii hani almıcaktın hemen çanta lafını duyduda bende dusunuorum oldu
özenti özentiiii:KK53::KK53:

ne çiçek sepetı kıs 10 lıraya alırım çingeneden:):KK53:

he he he :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:
hehehe sorma ne eridi ne eridi midem agıoo :KK37:

ben görüşmüorum eşimin ailesiyleee :KK12::KK12::KK12: annecime polaristen ayakkabı begenmıs onu alıcam benm anneme canım fedaaaa :KK39: gecen sene oturma grubu almıstım aglamıstı kıyamam onaaa :KK25:

aaa nie görüşmüyosun kı ?:26:
tabı kızım ne cok sevınmıstır annen kımbılırr :)

kayınvalideme ben ne hediye alayım aklıam bişi gelmiyo şuan

valla cnm ınsanın annesıne zor deılde kayınvalidesine alırken cok dusunuyor demı

X