Canımın içi babam kansermiş

Bende annemi kanserden kaybettim, 9 yıl süren bir dönemdi, alternatif tedaviler süreci kolay geçirmeye yönelik. Yalnız şu da var bu işin piri olan insanlar sosyal medyadan müşteri toplamazlar. Doktorlar hastanın yaşam kalitesini arttıran alternatif tedavilere karşı değiller ama yaptıkları tedaviyi baltalamayan bir program olması lazım. O yüzden tedavinizi düzenleyen doktorlardan fikir alın. Hastalığın ilk dönemlerinde biz de alternatif tedavi uygulayan biriyle tanıştık, tedavinin öznesi ısırgan otu idi cahilliğimizden çok sorgulamadık annemin onkoloğundan sıkı bir azar işitmiştik, yaptığımız tedaviyi oyuncak mı sanıyorsunuz, bu kadar ilacın yapamadığını ısırgan otu mu yapacak, tıbbı yeniden mi keşfettiniz demişti. Gerçekten zararını gördük değerleri inanılmaz şekilde kötüye gitti sonradan toparladık ama kötü bir tecrübeydi bizim için. O yüzden doktorlarınızın onaylamadığı hiç bir şeyi yapmayın

benim de annem polen bal tüketti mesela
ama ben öneremem bunu, doktora danışın
annem, yeneceğim misyonuyla çıktığı için doktor yiyebildiği her şeyi verin dedi.
ve mutlaka iyi bir doktora gidin
maddi durumunuzu bilmiyorum ama çok da mühim değil, toplayın raporları çalın bir profesörün kapısını üniversite hastanesinde, canım gidiyor deyin . o olmazsa başkası ne kaybedersiniz

Çok geçmiş olsun.Benim arkadaşım Hakan ozkul dan ilaçlar almıştı.Tamamen bitkisel ürünler.o da 4.evre kanserdi.ozon tedavisi de gördü.o ilaçlar sayesinde 3 aylık ömrü varken 7 ay yaşadı ama süreci çok rahat atlattı.kemo sonrası ağrı sızı yaşamadı.cok dinç dinamikti.Biz yorulurduk o banamisin demezdi.Nur içinde yatsın.siz de faydası olur mu bilemem ama süreci rahat geçirmesini sağlayabilir.
Dr Eric Berg i bi araştırın isterseniz.4.evre kanseri aralikli oruçla yenmiş bi hastanın videosunu paylaşmıştı. Youtube da.Adam beslenme şekline kadar anlatıyordu.

bir tanıdığımız 8 yıldır kanserle savaşıyor. meme kanseri olarak başladı, sonra nüksetti memede, sonra kemik, kalça, beyin, akciğer, karaciğerde bir tümör. ilk beyne sıçradığını öğrendiğimizde doktorlar hazırlıklı olun mealinde konuşmuştu maalesef. farklı ilaçlarla kemoterapiler, radyoterapi, akıllı ilaçlar… yalnızca bir süre tümörün büyümesi durduruldu ama hep tekrar ilerlemeye devam etti. doktorlar hiç bir zaman fitoterapi önermedi, fayda etmez vs dediler.

3-4 ay önce avrupa’dan gelen (artık türkiye’de de varmış) bir ilaca başladı, beraberinde de doktor-eczacı bir karı kocadan takviyelere başladı. artık hangisindendir bilinmez son karşılaştırmalı radyoloji raporlarını ağlayarak okuduk, bir çok yerde kanser remisyon aşamasında yazıyor. bu süreçte de eski halinden kat be kat daha enerjik, mutlu, daha az agresif, daha sabırlı. ben bunun kullandığı takviyelerden olduğuna inanıyorum. bir kaç gördüğüm şey şekeri tamamen kesti, zeytin-incirli bir kür, melatonin filan kullanıyor. hep ümitvar olun, Allahın biçtiği ömre zaten müdahale edemezsiniz. bir kez bir bilgi yarışmasında görmüştüm adam 4. evre beyin kanserini yenmiş 3 ay ömür biçilirken. inşaallah babanız, buradaki üyelerin bahsettiği yakınları, bütün hastalar kamil şifa bulurlar

Şikayetvar sitesine isimlerini yazın göreceksiniz neler vadediyorlar.. klasik parayı al ve ilgilenme. Ayrıca placebo etkisiyle iyileşebilirler bir ihtimal bence bu tedavi ona yarıyor

Bizimkisinin ilerleme hızı pek durmuş gibi değil malesef. Vücudunun bir çok yerinde metastaz var. Nolurdu bari tek bir yerinde olsaydı Allahım. Bir umudum olurdu en azından. Çok korkuyorum çok.

Yanında böyle değilim tabiki. Hepimiz olduköa dinç ve iyimser durmaya çalıyoruz yanında. Bu hastalığı kabullendik ve ne yapabiliriz ona bakıyoruz.
Remisyon ne oluyor? Daha mı kötüye gitti yani?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sırf size yazmak için üye oldum. Sizi çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle kucakliyorum.

Benim babam da mide kanseri su an kemoterapi görüyor.Midesi alındı.
Biz Recep Dagistanli'nin bitkisel kur tedavisini uyguluyoruz. Süreç şu sekilde; kan tahlili, pet ve tüm sonucları whatsapp üzerinden kendisine yolladık. Amaç hastanın bagisikligini güçlendirmek. Beslenme ve moral çok önemli. Verilen kür disinda Ingiliz karbonatlı su iciriyoruz, corek otu yagi ve kenevir yagi da her gün kullanıyoruz. Kaya tuzlu su da iciriyoruz.(Suyuna bir kac parca kaya tuzu atiyoruz)

Her kemo öncesi yapılan kan tahlil sonucunu yolluyoruz.Recep Bey'in asistanları çok ilgili biz de elimizden geldiğince iyi bakıyoruz. Günlük pişiriyoruz, yumurtasını, ev yoğurdunu mutlaka her gün yediriyoruz.

Kemodan dolayı bulantısı olunca yemesi için zorlamıyoruz, babamın sabahları bulantısı olmuyor kahvaltısını veriyoruz, sonra bulantılar başlıyor 5/6 saat yiyemiyor, su içemiyor. Zencefil cayi ve kıtır ekmek, naneli şeker iyi geliyor.
Biz de çok çaresiz kaldık, üzüldük, ağladık. Çok araştırdık. Kemoterapiye de olumlu bakmadik aslinda ama babam doktorlar nasil uygun gorurse dedigi icin kemo+bitkisel kurle tedavi surecimiz devam ediyor.

Babanıza ve tüm hastalara Allah şifa versin. Güzellikler sizinle olsun.

remisyon gerileme demek. bir çok tümörü belirgin şekilde küçülmüş.

Merhaba babanızda fiziksel öksürük agrı vs belirti veten hethamhi bir sey varmı kitlleleri ne durumda akcigerden biyopsi alıp dna sı bakıldımı akıllı ilaçlar cok işe yarıyormus bizde 1 hafta önce ögrendik dünya basına yıkılıyor gibi oluyor doktırlar cok ümitsiz ama iyi bir onkoloji doktoru var esat namal onunla iletişime gecebilirsiniz . Birde bu küba ilaçları deniliyor bizde o konu hakkında bilgiye ihtiyacımız var kullanıp fayda gören varmı acaba

Remisyon demek hastalığın uykuda olması demek. Çok iyi birşey aslında.

Canım merhaba benim KP de kanser maalesef geç teşhis edildi belirtileri vardı ama ben hatta kv uyarmıştım afedersin sürekli kusma ishalin normal olmadığını biraz da doktorların verdiği ihmal karlık yüzünden bu noktaya kadar geldi.

fito terapi yapsın tabi ama herkese işe yaramıyor kp de gitti Hakan Özkula ama 25 bin verdi çıktı onla kaldı öyle ne aradılar ne sordular işe de yaramadı siz yine şansınızı deneyin. Kemoterapi alıyorsa mutlaka şeker ve hamurlu gıdalardan uzak dursun. Bol vitaminli ve doğal beslenmesi gerekiyor nekadar kusarsa kussun istifra ederse etsin midesine bişey gitmek zorunda psikolojik olarak ta destek olun, yanında ağlayan hiç kimseyi bulundurmayın yanında ağlamayın. Tiyatro oynamak zordur ama mecbursunuz çünkü ağlamanız onu daha çok etkiler ve inanın insanın içine atması çok kötü bir şey sonra insandan böyle hastalık olarak çıkıyor. Agresif de olabilir Altan alacaksınız ve dik dur biz senin yanındayız savaş ki yanında olalım deyin başka da bir şey demeyin. Ben mesela 1 buçuk senedir aynı şeyleri söyleyip duruyorum KP günlük arıyıp moral veriyorum bunu aile de beceren çok az insan var bunu yapın. Olabildikce çok zaman geçirin ve herşeye de hazırlıklı olun çünkü kanser hastalarına önce çok kuvvet gelir turp gibi olur sonra bir anda alır götürür bu illet. Çok ağır geliyor söylediklerim biliyorum ama bu maalesef. Öyle Allah kimseye can acısı vermesin hayırlı kapılar açsın rabbim göz önünde acılar içinde kıvranmasını görmek çok daha kötü rabbim kimseye çektirmesin. Bu arada ben tam anlamadım vücuda yayılmış ama ne kanseri acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…