Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.
Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.
Tedavi görecek ama doktor mucize lazım falan demiş.
Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?
Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Şikayetvar sitesine isimlerini yazın göreceksiniz neler vadediyorlar.. klasik parayı al ve ilgilenme. Ayrıca placebo etkisiyle iyileşebilirler bir ihtimal bence bu tedavi ona yarıyorHerkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.
Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.
Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?
Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Bizimkisinin ilerleme hızı pek durmuş gibi değil malesef. Vücudunun bir çok yerinde metastaz var. Nolurdu bari tek bir yerinde olsaydı Allahım. Bir umudum olurdu en azından. Çok korkuyorum çok.hepsini okumadım ama
annem kanserken önce Allah'a , annemin moraline ve Burhan Ferhanoğlu hocaya bağlarız olayı.
3.evrenin son demleriydi, 43 yasındaydı ve 20 sene önceydi her şey bu kadar gelişmemişti.
çok zor bilirim.
Ama gerçekten yüzde 50'si moral demişti doktorlar hep.
biz maşallah o gündür iyiyiz.
yanı sıra 35 yasından sonra kanserin ilerleme hızı günden güne azalıyor
hucre yenilenmesi durduğundan..
durumunuz basit değil anladığım kadarıyla. ama size ihtiyacı var hep iyi durun yanında olur mu, güçlü.
Umarım bu günlerinizi ''ne yaşamıştık be'' deyip babacığınızla anarsınız.
Allah birbirinize bağışlasın
Remisyon ne oluyor? Daha mı kötüye gitti yani?bir tanıdığımız 8 yıldır kanserle savaşıyor. meme kanseri olarak başladı, sonra nüksetti memede, sonra kemik, kalça, beyin, akciğer, karaciğerde bir tümör. ilk beyne sıçradığını öğrendiğimizde doktorlar hazırlıklı olun mealinde konuşmuştu maalesef. farklı ilaçlarla kemoterapiler, radyoterapi, akıllı ilaçlar… yalnızca bir süre tümörün büyümesi durduruldu ama hep tekrar ilerlemeye devam etti. doktorlar hiç bir zaman fitoterapi önermedi, fayda etmez vs dediler.
3-4 ay önce avrupa’dan gelen (artık türkiye’de de varmış) bir ilaca başladı, beraberinde de doktor-eczacı bir karı kocadan takviyelere başladı. artık hangisindendir bilinmez son karşılaştırmalı radyoloji raporlarını ağlayarak okuduk, bir çok yerde kanser remisyon aşamasında yazıyor. bu süreçte de eski halinden kat be kat daha enerjik, mutlu, daha az agresif, daha sabırlı. ben bunun kullandığı takviyelerden olduğuna inanıyorum. bir kaç gördüğüm şey şekeri tamamen kesti, zeytin-incirli bir kür, melatonin filan kullanıyor. hep ümitvar olun, Allahın biçtiği ömre zaten müdahale edemezsiniz. bir kez bir bilgi yarışmasında görmüştüm adam 4. evre beyin kanserini yenmiş 3 ay ömür biçilirken. inşaallah babanız, buradaki üyelerin bahsettiği yakınları, bütün hastalar kamil şifa bulurlar
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sırf size yazmak için üye oldum. Sizi çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle kucakliyorum.Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.
remisyon gerileme demek. bir çok tümörü belirgin şekilde küçülmüş.Bizimkisinin ilerleme hızı pek durmuş gibi değil malesef. Vücudunun bir çok yerinde metastaz var. Nolurdu bari tek bir yerinde olsaydı Allahım. Bir umudum olurdu en azından. Çok korkuyorum çok.
Yanında böyle değilim tabiki. Hepimiz olduköa dinç ve iyimser durmaya çalıyoruz yanında. Bu hastalığı kabullendik ve ne yapabiliriz ona bakıyoruz.
Remisyon ne oluyor? Daha mı kötüye gitti yani?
Merhaba babanızda fiziksel öksürük agrı vs belirti veten hethamhi bir sey varmı kitlleleri ne durumda akcigerden biyopsi alıp dna sı bakıldımı akıllı ilaçlar cok işe yarıyormus bizde 1 hafta önce ögrendik dünya basına yıkılıyor gibi oluyor doktırlar cok ümitsiz ama iyi bir onkoloji doktoru var esat namal onunla iletişime gecebilirsiniz . Birde bu küba ilaçları deniliyor bizde o konu hakkında bilgiye ihtiyacımız var kullanıp fayda gören varmı acabaHerkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.
Remisyon demek hastalığın uykuda olması demek. Çok iyi birşey aslında.Bizimkisinin ilerleme hızı pek durmuş gibi değil malesef. Vücudunun bir çok yerinde metastaz var. Nolurdu bari tek bir yerinde olsaydı Allahım. Bir umudum olurdu en azından. Çok korkuyorum çok.
Yanında böyle değilim tabiki. Hepimiz olduköa dinç ve iyimser durmaya çalıyoruz yanında. Bu hastalığı kabullendik ve ne yapabiliriz ona bakıyoruz.
Remisyon ne oluyor? Daha mı kötüye gitti yani?
Canım merhaba benim KP de kanser maalesef geç teşhis edildi belirtileri vardı ama ben hatta kv uyarmıştım afedersin sürekli kusma ishalin normal olmadığını biraz da doktorların verdiği ihmal karlık yüzünden bu noktaya kadar geldi.Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.