Canımın içi babam kansermiş

cok geçmiş olsun. kuzen abim kolon kanseri idi. cok şükür iyileşti. Dr u çiğ bademi özellikle yemesini önermişti. cok iyi geliyormuş bir araştırın isterseniz. bir de zeytin yaprağı cayi demliyordu eşi. onu da aratirmanizi öneririm. Su an cok sağlıklı cok şükür. o 3.evredeydi dediğine göre. babaciginiza acil şifalar sizlere de bolca güç ve sabır dilerim. gelmis geçmiş olsun inşallah

Dedemin kardeşinin kanseri de her yerine yayılmıştı. 9 sene oldu hala hayatta maşallah. Dedem vefat etti o hayatta.
Umudunu kesme kötü örnekler kadar iyiler de var senin de baban atlatacak inşallah. Dua et bol bol. Ben de edeceğim amcaya şifa versin Allah size bağışlasın

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun, ben de bahsettiğiniz tedavi yöntemlerini bilmiyorum ne yazık ki ama çok kısa süre önce babamın da bağırsağında kanser olduğu teşhisini duyunca dünyam kararmıştı, o nedenle en içten geçmiş olsun dileğinde bulunmak için yazdım. Benim naçizane tavsiyem doktorunuzla görüşüp bilgi almanız olur, kişisel olarak çok inandığım şeyler değil ancak hepsi başka türlü bu meretin o yüzden genel geçer bir şey demek doğru değil. Babamın durumunda misalen ameliyat sonrası kemoterapi istenmedi, normalde koruyucu olarak yapılması gerekiyordu literatüre göre. Ama tümörünün tipi dolayısıyla uygun görmediler çok şükür alındı gitti gibi şu an erken evre tanı kondu. Ancak evresinden de bağımsız 1. Evre dışı nereye sorsak nereye baksak koruyucu kemoterapi deniyordu mesela ama sonra detaylı patoloji raporu çıkınca istenmedi. O yüzden bence onkoloğundan bilgi almanız en sağlıklısı olur derim. Tekrardan çok büyük geçmiş olsun ve allah şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…