Canımın çoğu kaldı sizde :((((

çok saol güzelim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda senin kutlamanıda yapalım

vuuuu yelekmi tamam unutmak yok tamamı teyzesi :)))))

Bende geriden geriye seni takip ediyordum cnm çok tebrik ederim bu sefer allahım inşallah kucağınada almayı nasip eder
Kaç tane transfer edildi kan sonucun neydi

Bu ay bende başlıycam benim içinde dua et olurmu

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............

Tebrik ederim. Gerçekden çooooooooooooooooooooooook sevindim. Ağladım. Çok güzel bir duygu. Rabbim nazardan saklasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Gördünmü kendini boşuna üzüyordun.

Kışlık örgü takımları da benden, en güzelinden. Sözümü unutmadım.

Bende geriden geriye seni takip ediyordum cnm çok tebrik ederim bu sefer allahım inşallah kucağınada almayı nasip eder
Kaç tane transfer edildi kan sonucun neydi

Bu ay bende başlıycam benim içinde dua et olurmu

aminn cnm inşallah

rabbim herkezin emeğini boş çevirmesin sende tez zamanda kavuş bebeğine

2 tane transfer edildi
2.gün embriyosuydu 4 hücrelilerdi
sonucum 68.2 çıktı asıl test günüm yarındı doktorum iyi buldu değerimi tek bebek tutunmuş çok şükür inşallah sorunsuz devam eder cnm
ve bu sefer hep aksilikler oldu tedaviye yaanıt vermedim resmen yumurta sayım azdı döllenen 2 tanecikti belirtimde olmayınca hiç umudum yoktu.

çok saol cnmmmmmm

ay ne kadar şanslı bebeğim teyzeleri çok marifetli çok teşekkür ederim cnm düşünmen yeter saol...

Hayırlısı olsun cnm inşallah ikizdir
Burdan doğum haberlerinide alırız

Hayırlısı olsun cnm inşallah ikizdir
Burdan doğum haberlerinide alırız

inşallah kucağıma alırım yok cnm ikiz deil değerim tek bebek sonucu.benim ikizdi hep ve çok zorluklar yaşadım hep tek olsun diye dua ettim şükürler olsun tek başladı gebelik inşallah devam eder.

çok saol güzelim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda senin kutlamanıda yapalım

vuuuu yelekmi tamam unutmak yok tamamı teyzesi :)))))

unutulurmu canım hiç yaa sen cinsiyetinide bildir hemen başlarım ben. bebişlerimiz arkadaş olur inş benim de bu son tedavim olurrrrrrrrrr çooooooooook mutlum inan banaaaaaaaaaaaaaa

unutulurmu canım hiç yaa sen cinsiyetinide bildir hemen başlarım ben. Bebişlerimiz arkadaş olur inş benim de bu son tedavim olurrrrrrrrrr çooooooooook mutlum inan banaaaaaaaaaaaaaa

inşallah cnm rabbim çifte mutluluk yaşatsın bize

inşallah kucağıma alırım yok cnm ikiz deil değerim tek bebek sonucu.benim ikizdi hep ve çok zorluklar yaşadım hep tek olsun diye dua ettim şükürler olsun tek başladı gebelik inşallah devam eder.

Canım benim çok sevindim yaaa, inan topigi açarken dua ede ede açtım, hep takip ediyordum seni belki hatırlarsın, inan hep dualarimdaydin ve tek olmasına da çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla bu defa, dualarım seninle sende dualarını eksik etme...

yani son gününe kadar gelirsin takvimde seninle ilerler canım

Çok saol canım rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun

maşallah maşallah kaç gündür bu haberi bekliyodum allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik diliyorum
allah kucağına aldırsın hayırlı ömür versin inşallah ...sevgilerle...........

Son düzenleme:
:116:Mrb ablacım....Konunu uzun zamandan beri takip ediyorum ve Test sonucunu merakla bekliyordum....
İnan çok sevindim sonucunun pozitif olduğuna......Rabbim inşlh sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat verir.....Kucağınız dolsun , evinize neşe mutluluk getirsin inşlh...
Burda doğum haberlerini de duymak dileğiyle......Allahım ÇOK GüzEL geçen bir hamilelik nasip etsin....

caaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooooooookkkkkkkkkk seviiindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hep allah a emanet et canım olur mu ya ağlıcam şimdi çok sevindim....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............

çokkkkkkkkk sevindim, hayırlı uğurlu olsun, 9 ay sağlıklı hamilelik diliyorum, kollarında bebeğinle çok mutlu ol inşallah, allah herkese aynı sevinci yaşatsın canım.

Aminn cnm inşallah

Çok tşkr ederim cnm amin inşallah

Kıyamam ben sana ağlama sakın inşallah güzelce katlar benimle kalır bebişim

çokkkkkkkkk sevindim, hayırlı uğurlu olsun, 9 ay sağlıklı hamilelik diliyorum, kollarında bebeğinle çok mutlu ol inşallah, allah herkese aynı sevinci yaşatsın canım.
Aminnn cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…