ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdi gördüm canım yaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooooooooooook mutluyum bilemezsin inş bu son olur bebişlerin kucağında olur
ilk yelekleride teyzesinden benden tamammııııııııııı
oyyyyyyyyyyyyyyyy şenlik var burda şenlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............
Bende geriden geriye seni takip ediyordum cnm çok tebrik ederim bu sefer allahım inşallah kucağınada almayı nasip eder
Kaç tane transfer edildi kan sonucun neydi
Bu ay bende başlıycam benim içinde dua et olurmu
Tebrik ederim. Gerçekden çooooooooooooooooooooooook sevindim. Ağladım. Çok güzel bir duygu. Rabbim nazardan saklasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Gördünmü kendini boşuna üzüyordun.
Kışlık örgü takımları da benden, en güzelinden. Sözümü unutmadım.
aminn cnm inşallah
rabbim herkezin emeğini boş çevirmesin sende tez zamanda kavuş bebeğine
2 tane transfer edildi
2.gün embriyosuydu 4 hücrelilerdi
sonucum 68.2 çıktı asıl test günüm yarındı doktorum iyi buldu değerimi tek bebek tutunmuş çok şükür inşallah sorunsuz devam eder cnm
ve bu sefer hep aksilikler oldu tedaviye yaanıt vermedim resmen yumurta sayım azdı döllenen 2 tanecikti belirtimde olmayınca hiç umudum yoktu.
Hayırlısı olsun cnm inşallah ikizdir
Burdan doğum haberlerinide alırız
çok saol güzelim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda senin kutlamanıda yapalım
vuuuu yelekmi tamam unutmak yok tamamı teyzesi :)))))
unutulurmu canım hiç yaa sen cinsiyetinide bildir hemen başlarım ben. Bebişlerimiz arkadaş olur inş benim de bu son tedavim olurrrrrrrrrr çooooooooook mutlum inan banaaaaaaaaaaaaaa
inşallah kucağıma alırım yok cnm ikiz deil değerim tek bebek sonucu.benim ikizdi hep ve çok zorluklar yaşadım hep tek olsun diye dua ettim şükürler olsun tek başladı gebelik inşallah devam eder.
inşallah cnm rabbim çifte mutluluk yaşatsın bize
Canım benim çok sevindim yaaa, inan topigi açarken dua ede ede açtım, hep takip ediyordum seni belki hatırlarsın, inan hep dualarimdaydin ve tek olmasına da çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla bu defa, dualarım seninle sende dualarını eksik etme...
ah arkadaşım hamilelik takviminde çoook yakışmış inş bu takvimdeki tarihide görerizzzz
yani son gününe kadar gelirsin takvimde seninle ilerler canım
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............
Aminn cnm inşallahmaşallah maşallahkaç gündür bu haberi bekliyodum allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik diliyorum
allah kucağına aldırsın hayırlı ömür versin inşallah ...sevgilerle...........
Çok tşkr ederim cnm amin inşallah:116:Mrb ablacım....Konunu uzun zamandan beri takip ediyorum ve Test sonucunu merakla bekliyordum....
İnan çok sevindim sonucunun pozitif olduğuna......Rabbim inşlh sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat verir.....Kucağınız dolsun , evinize neşe mutluluk getirsin inşlh...
Burda doğum haberlerini de duymak dileğiyle......Allahım ÇOK GüzEL geçen bir hamilelik nasip etsin....
Kıyamam ben sana ağlama sakın inşallah güzelce katlar benimle kalır bebişimcaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooooooookkkkkkkkkk seviiindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hep allah a emanet et canım olur mu ya ağlıcam şimdi çok sevindim....
Aminnn cnm çok saolçokkkkkkkkk sevindim, hayırlı uğurlu olsun, 9 ay sağlıklı hamilelik diliyorum, kollarında bebeğinle çok mutlu ol inşallah, allah herkese aynı sevinci yaşatsın canım.