Canımın çoğu kaldı sizde :((((

mavielle canım nasılsın gittinmi tekrar istanbula tedavinede az kaldı inşallah son olacak

bu gün çok üzgünüm konyadan arkadaşım tüp bebekle 3 leri dünyaya gelmişti tek yumurta ikizi kızları ve 1 oğlu olmuştu ikizlerden minik raziye dünyaya kalın bağırsak sorunuyla geldi ve 5 aydır hastanede kuvezdeydi dün malesef raziye bebek melek oldu çok üzgünüm
arkadaşım yıllar sonra bebeklerine kavuştu tam doya doya sevincini yaşayamadan evlat acısı taddı kucağına anamadığı minik kızını bu gün toprağa teslim edicek rabbim sabır versin kardeşlerine uzun ömür versin ve kimseye evlat acısı yaşatmasın...............

arkadaşım nasılsın iyi haberlerini bekliyorum dört gözle

bilmiyorum nasılım melekcim bu aralar çok agrasiftim ve uyku uyuyamadım günlerce psikiyatıra gittim uzun görüşmeler verilen antideprasanlar uyku ilaçları inan sersem gibiyim ama endişelerim yok korkularım yok hiç bişeyi kafama taktığımda yok dünde tedavim başladı ilk lucrinimi vurdum bakalım hayırlısı bu sefer ne olucak hamile kalıcama eminimde düşermi düşmezmi onu bilemiyorum .......

sen nasılsın karar verdinmi ne zaman gidiceksin? dur ben özelden yazayım bilgilerimi...

hayırlı olsun başlamışsın iğnelere moralini yüksek tutmaya çalış canım inşallah 2013 bizim bebeklerimizi kucakladığımız yıl olacak bi ihtiyacın olursa bursada yardımcı olurum canım

Maviella yazını okurken boğazım düğümlendi, gözlerim doldu...okuduğum her satırda inşallah sonu iyi olacak diye umutla okudum.. Canım benim , Rabbim seni tez elden evlat sahibi yapsın inşallah ... Bende on yıllık evliyim ,üç aşılama , üç tüp bebe derken olmadı..çok ağladım çok yıprandım ... Hala ağlıyorum... Sebepsiz infertilite dediler..iki yıl tedaviye ara verdim..bu ay bi gideyim Dr a ne olmuş bu iki senede , bari bana birşey desinler de umudumu keseyim dedim.. Yumurtalar var fsh değeri yüksek 16 , yani gebelik şansım yokmuş bu değerle.. Klomen hap başlatacaktım olmadı , hayıt çayı , civanperçemi çayına başladım bi de bitkilerden medet umayım dedim.. Umut dünyası işte umudumu bir türlü kesemiyorum , ben de anne olacağım bir gün diye hayal ediyorum ama yaşım oldu otuz sekiz ... Yavaş yavaş tükeniyorum artık...Rabb'imdenbaşka tutunacak dalım kalmadı.. İçim çok acıyor, bu hikayeleri okudukça ne çektiğimizi bir biz biliriz sanki kendim yaşıyormuş gibi oluyorum çünkü bu yollardan geçen anlar , iğneler, yumurta toplama her hasteneye girişte heyecanlanma, on dört gün bekleme süreci olmayınca koca bir yıkım... Bu dünyada oladım gelmiyordu benim anlamını yitiriyordu herşey.... Seni çok iyi anlıyorum , inşallahhhhh bebeğine kavuşursun ... Biz bunu hakediyoruz çok emek veriyoruz , bunca emeğin bir karşılığı olmalı bence.. Ben inanıyorum ki bizler birgün bu emeğimizin karşılığını alacağız ...şansın bol olsun , yolun açık olsun....

hayırlı olsun başlamışsın iğnelere moralini yüksek tutmaya çalış canım inşallah 2013 bizim bebeklerimizi kucakladığımız yıl olacak bi ihtiyacın olursa bursada yardımcı olurum canım

çok saol cnm evet başladım iğnelere 13 aralıkta adet olmayı bekliyorum bikaç hafta sonra bebişlerim benimle oluşak inşallah.

çok saol cnm inşallah rabbim dualarımızı duyar bebeklerimize kavuşuruz....

Mavielle ben sana hayran kaldim. Rabbim taşıyamıyacağı yükle insanı yüklemezmiş. Sen bunun en güzel örneyisin. Azminden, bitmeyen umudundan dolayı seni tebrik ederim. Çok zor sürec geçirmişsin, Rabbim sonunu hayırlı etsin. İnan bana saglıklı bebeklerini kucağına aldığında tüm geçmişini unutucaksın, çektiyin her bir acıdan daha fazlasına deydiyini hiss edeceksin.
Pes etmek yok. Gücün yettiğince, imkanların el verdikce yola devam.

Benim 7. yıla giren evliliyim, 3 neqativ sonuçlanan tup denemem var. Güçlüyum, umutluyum, gücüm yettiğince yola devam. Yalnız senin yaşadıklarını yaşasaydım nasıl olurdum kim bilir...

Bebeyın olmaması sorun, ancak dayanılmaz değil. Onu hiss edip de kayb etmek dayanılmıyıcak bir şeydir her halde... Her denememde yarıda kalıcak hamilelikden Allaha sığındım. Neqativ sonuca 1-2 gün ağlarsın, varlığını hiss etdiyin, kıpırdanışını duyduğun bebeğine nasıl dayanılır...

Sana bu azmi, böyle gücü, bu kadar büyük bebek sevgisini veren Rabbim, kucağını en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm allah razı olsun

nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor
diğer iğnelerine başladınmı
meleklerine kavuşmana az kaldı canım unutma
DUALARIMDASIN

bu gün adet oldum cnm yarın bursaya gidicem kontrolüm var ve diğer iğnelere başlıcam çok heyecanlıyım korkuyorumda :)
du seni arayım sesini duymak iyi gelir hem kaynatırız biraz....

Bu gün kontrolüme gittim ve yarın gonolef 150 merionel 75 lucrin 5 cc başlıcam allah nasip ederse 25-26 aralık tarihlerimde toplama yapılacak yeni umudum mutlulukla devam etsin inş

Sen bana merhaba demedin daha gözlerimin içine bakmadın seni nasıl özlemle beklediğimi bilmiyorsun seçtiğim isimleri senin için yaptığım planları bilmiyorsun içimdeki acıyı hüznü umudu bilmiyorsun sen doğmadan önce her sabah sana biraz daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşadığımı bilmiyorsun artık gel ve bunların hepsini öğren

bu gün kontrolüme gittim ve yarın gonolef 150 merionel 75 lucrin 5 cc başlıcam allah nasip ederse 25-26 aralık tarihlerimde toplama yapılacak yeni umudum mutlulukla devam etsin inş

allah işini rast getirsin zor olanı kolaylaştırsın inşallah heyecanla sonucunu bekliyorum canım

Bu gün kontrolüme gittim ve yarın gonolef 150 merionel 75 lucrin 5 cc başlıcam allah nasip ederse 25-26 aralık tarihlerimde toplama yapılacak yeni umudum mutlulukla devam etsin inş

Rabbim inşallah hayırlısıyla bu kez önce karnına sonra kollarına almanı nasip etsin bebişini.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…