dondurulmuş transferlerinde 10.gün istiyorlarmış testii merkez 10 kasımda yaptır dedi :))))
çok saol cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.....
Canımm, Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın. Bende heyecanla bekliyorum sonuçlarını,
hemde inş. hep beraber burdan takip edeceğiz hamileliğini hafta hafta
Canım benim kaç günden beri aklım sende inanki..Ama benimde kvldem ameliyat oldu ve onun başındaydım,
Giremiyorum yani...Sevindim senin adına..İnşllh çoook çooook güzel haberler verirsinde daha da seviniriz...
Bir ihtiyacın isteğin olursa msj at canım,elimden geleni yaparım yeterki bebişlerine bişy olmasın...
Dualarımdasın arkadaşım...
Ne olur hepimizi sevindir Rabbim....
Allah yardımcınız olsun ıns bu sefer bebegınıze kavusursunuz
ay heyecanlandım şimdi hadi hayırlı haberlerle dönersin bize inşallah dualarım sizinle...
çok hastayım gribim 1 haftadır geçmedi yetmez gibi birde migrenim tuttu ve ilaç almak zorunda kaldım(( benim hiç umudum yok hakkımda hayırlısı zaten hemen ara vermeden tedaviye başlıcaz büyük ihtimalle ocak ayında olur diğer transferim ...
geçmiş olsun dr.danışarak aldıysanız ilaçları bişey olmaz inşallah ...nasıl yani bu bitmeden diğer transferimi düşünüyorsun gerek kalmaz umarım...
ewet cnm bu ilk dondurulmuşum ya zaten korkuyodum hasta oluncada hiç umut bağlamadım doktorum olumsuz olursa sonuç beklemeden tedaviye geçip tkrar denememiz gerektini söyledi çünkü ben lenfosit aşı tedavisi olmuştum bu deneme öncesi ve hemen tekrar denemem gerekliymiş.
lenfosit aşı tedavisi ne içindi ?
benim kayıplarım için yapılan tüm testler temiz çıktı ne bende ne eşimde nede bebeklerde yapılan incelemede bişey çıkmadı
doktorumda bağışıklık sistemimin çok güçlü olduğunu ve eşimin kromozomlarını kabul etmedini söyledi çünkü hamileliklerimde 7.haftada başlayan kesilmeyen kanamalar yaşadım ve hpte 3 ay ve sonrasında kaybettim
bu yüzdende eşimin kanından serum yapıp bana verdiler 3 kez 1er ay arayla 3.aşım olduğunda transferim yapıldı bakalım ne olucak tekrar hamile kaldığımda yine kanama yaşıcammı çok merak ediyorum
evet bu dikkatimi çekmişti serum meselesi, daha öncede yazmıştım bende senin rahatsızlığına yakın benimkide önce tutup sonra terketmesi bilinmeyen infertil kanısı kondu .fakat bilinmemesi içimi acıtan acabalarla yaşamak çok kötü bir yığın tedaviden acılardan geçiyorsun umut ekiyorsun ve sonra hüsran... tekrar tedaviye başladığımda yani hazır hissettiğimde bu soruyu dr. sorucam !
çok haklısın tam bu sefer oldu kucağımıza alıcaz bu sefer diye konuştuğumuz gece suyum geldi ve bebeğimi 3 gün sonra doğurdum kaybettim hissettiğim acı nefesimi kesti hele onunla birlikte hamile kalan arkadaşların bebekleri büyürken ben tekrar tekrar aynı acıyı yaşadım yinede şükür ya hiç çaresi olmayan bi derdim olsaydı neyseki gebe kalıyorum bunu devam ettirmek için elimden geleni yapıyorum birde bu hamileliğimde seval taşdemirede gidicem seval hanım düşükler konusunda çok başarılı yakından takip ediyorum zaten aşımda onun merkezinde yapılıyor hakkımda hayırlısı bakalım gelecek bana bu sefer neler getirecek...
Arkadaşım bu çektiğin acılar son bulur inşllh...Hep bir ,likte burda hamile haberini alıp seviniriz hayırlısıyla..
hamilelik haberimi aldığımda sevinemiyorumki ben inşallah burdan doğum haberimi vermek nasip olur...
canım nasılsın nasıl gidiyor . merak ettim seni . umarım iyisindir güzel haberlerini bekliyoruz canım .
çok tedirginim yarın için hiç umudum yok kendimi negatife hazırlıyorum zaten kasık ağrım var adet olucak gibi inan sanki ilk denemem çok heyecanlıyım ne düşüncemi şaşırdımmm:18::18::18::18::18::18::18:
çok tedirginim yarın için hiç umudum yok kendimi negatife hazırlıyorum zaten kasık ağrım var adet olucak gibi inan sanki ilk denemem çok heyecanlıyım ne düşüncemi şaşırdımmm:18::18::18::18::18::18::18: