Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende balıkesirliyim ama annem babam köylerinden eşimde balıkesirli
hemşerim inşallah bir gün karşılaşıcaz
ee sen ne zaman gidicen görüşmeye varmı bi planın yakınlarda
inşaallah canım bende isterim hemn olmasada yakın zamanda
geçen günü eşime seni ve merkezini anlattım canım gider bigün görüşürüz dedi
çok fazla ısrar etmekte istemiyorum öncekilerdede çok acele ettik diye kızıyor bazen
oda öok istiyor olmasını ama hep negatif alınca onunda umutları yıkıldı
yaaa çok üzüldüm cnm inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebeklerin
peki araştırıldımı neden kaybettiğin ve kaç haftalıktı?
geçen akşam bi arkadaşıma gittim ilk bebeği tüp bebekti kızımla aynı zamanda hamile kalmıştık araları 1 haftaydı malesef ben bebeğimi 21 haftalık kaybettim o ise dünyaya getirdi duru bebeği her gördüğümde içimdeki yangını anlatamam resmen gözyaşlarımı içime akıttım kimse anlamasın diye çabaladım aylarca
duru bebeği görmekten hep kaçtım çünkü günlerce toparlanamıyordum onun hareketleri şirinliği öğrendiği oyunlar onu izlerken benim bebeğim neden toprakta demekten alamıyordum kendimi şimdi annesi duru bebeğin kardeşine hamile üstelik duru 20 aylık ve annesi süpriz şekilde hamile kaldı artık duruyu görünce üzülmüyorum çocuğun suçu ne benim kaderim buymuş diyorum ve onun yanında olmanın tadını çıkarıyorum
bunu niye anlattım bilmiyorum sadece içimdekini buraya yazarak rahatlamak istedim belkide
her hamileliğim korkuyla geçti kendimi eve kapattım sürekli yattım aman bişey olmasın diye herkezden uzaklaştım aylarca
bu sefer tam tersini yapıyorum gün yapalım diyen herkezle gün başlattık kiminde yasin okuyacağız kiminde hoş sohbet bu sfer normal hayatıma devam edicem eşimlede aylarca ilgilenemiyordum evde hep annem oluyordu bu sefer yapabildiğim kadar işlerimi knedim yapıcam sadece haftada bir yardımcı alıcam hamilelik üzerine hiç plan yapmıyorum
her tedavi öncesinde ay yine yatıcam diyip yıllarca doğru düzgün alışveriş bile yapmadım nasıl olsa giyemiycem diye şimdi ne gördüm beğendim alıyorum hamile kalırsamda karnım çıkana kadar giyerim umrumda deil beynimden silicem kötü günleri hamileliğimi korkuyla deil heyecanla geçirmek istiyorum
söylemesi kolay bakalım yapabilecekmiyim :)))))))
bir ayı doldurmak üzereydik işte ...bu da benim şansım diyorum belki böylesi daha iyi ...çok hayalciyimdir eğer uzun süreli gebe kalıp doğuma yakın düşselerdi bunu düşünmek içten bile değil çok fena olurdum...aslında her ihtimal kötü işteee...
aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz arkadaşım her tedavimde bir arkadaş hamile oluyor ben kötü neticeler alıyorum o yavrucak doğuyo büyüyo benimki de olsaydı şimdi bu kadar olurdu diyorum bebekli ortamlara girmek hiç istemiyorum ne kadar uzaklaşsamda sıkılınca gittiğimde ev bebekli çocuklu oluyo beni bir hüzün kaplıyo belli etmemeye çalışıyorum ama suratım ister istemez düşüyor sen kaçsanda... hayatın içindesin, rabbimin imtihanı ...
kader arkadaşım yol arkadaşım hemşerim nasıl gidiyor tedavin buzcuklarınla kavuşmana kaç gün kaldı
iyi haberlerini bekliyorum
transfer tarihim belli oldu haftaya çarşamba aksilik çıkmazsa bebeklerim benimle olucak :))))))))))))))))
rabbim elatsız geçirdiğim son bayram olsun bu bayram ve özlemini çeken tüm arkadaşlarımın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiinnn..hayirlisiyla kavus canim evlatlarina artik..hersey gönlünce olsun insaallah canimcim..cok sevindim senin adinasevincimiz daim olsun insaallahh..
canim hersey yolunda giderse benim biciriklari senin kuzulara yetistiricem.ardarda dogurucaz Allahin izniyle. rabbimm nasip et
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah ama söz dimi kadife tulum göndercen :)))))
elbette sözzzzz..
hiihh yerim onlarin tulumlarina girecek ayaklarini beenn.nazar degmesin yegenlerimee maasallahh.
canım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum... Rabbim sana hem sağlıklı, hem akıllı hem de hayırlı evlatlar versin inşaallah...
hatta sadece sana değil isteyen herkese versin inşaallah...
evet evet Allah gözünüde doyursun evlat hasretinide giderssin.istedigin makam cok büyük niye azla yetinirim diyceksin kii:)))Allah cifter cifter versin bize