arac lpg li boya muhakkak vardır 2000 yada 2001 model araba iste motoru 2000 fiyat 14 bin100kmde 200 mu imkansiz.Bizim aracimiz yakit cimrisi gecmesine ragmen 1000kmyi cok az gectik bir depo yaktik dusunun 250 tl falan ediyor.2000 motor ustelik arkadasini resmen kakaliyor esinize.1.6 en idealidir araclarda.Butceniz ne kadar ona gore arac onerebilirim.Aracin hasar kaydina ve boyasina degisenine cok dikkat edin.Tavani boyali arac almayin.Komple boyali almayin
arac lpg li boya muhakkak vardır 2000 yada 2001 model araba iste motoru 2000 fiyat 14 bin
arac lpg li boya muhakkak vardır 2000 yada 2001 model araba iste motoru 2000 fiyat 14 bin
Modeli ne yasi kaç? 1.6 50binde var 100de. Doğru düzgün bsey yazmamssnkızlar esim araba diye tutturmustu biliyosunuz simdi bi arkadası demis benim arabam var esimin istedigi model ama motoru 2000 mis benim bildigim 2000 motor cok yakar 1.6 olsun derler hep aranızda araba kullanan araba isinden anlayan varsa bana acil bilgi verirmi
esim biraz fazla tutturucu yani nasıl anlatsam cocuk hesabı gibi araba bakmaya gideriz galeriye falan mesela kazası varmı hasar kaydı nasıl fiyatta söyle indirm yapalım demeden tutturur bide mal sahibinin yanında alalımda alalım der gibi
anladıgım kadarıyle esimin arkadasına anladı böyle oldugunu biraz arabayı esime kakalatmaya bakıyor kendince bana 2000 motor deyince hayır bi arastırım dedim bide bunu sigortasıda biraz pahalı sanırım
dedigim gibi araba kullanan ve arabadan anlayan varsa yazsın eslerinizede sorabilirsiniz simdi ben esime sorsam kendine göre cevaplar aranayı alsın diye kusurlarını söylemez
reno meganeYok ya verilmez canim cideen almayin markasi ne peki bu aracin civic mi ? Bence uzun yola falan cikmayacaksaniz cliolara bakin canim aile arabasi hem gorunusede guzel sizede yeter yani
simdi bende ona baktım 2 tane kazası varmıs 2014 ten ama hasar kaydı yani kac paralık kaza onu yazmıyor1.9 jtd ler baya seri oluyorlar . eşim galerici bende biraz anlıyorum onun sayesinde 1.9 lar baya iyi gidiyor yakıtıda seriliğide baya iyi . Götürüp göstersin arabayı öyle alsın . Sonra pert kaytları filan çıkıyor arabanın değeri düşüyor bir de 5444 mi ne öle bişeydi internetten araştırsın alacağı arabanın plakasını yolladığı zaman bu numaraya önceden yapılan kazalar vs hepsi çıkıyor orda . Bazen pert olduğu çıkmıyor çekme belgeli olduğu için onu anca çok iyi eksperler anlıyorlar . SSigortacıyada götrsün ona göre alsın . Arabanın sigorta fiyatı yaşa çalışmaya görede değişiyor . Modele göre tabi özellikler değişiyor .
Bence biraz araştırsın hasarkaydı içinde plakayı mesaj yollayıp öğrenebiliryorsunuz . Araştırmadan araba almamalı .
işte mesela neyi kötü neyi iyi biraz daha örnek verirsen süper olur 14 bine hangi arabayı alabiliriz ki palio falan baktım ama onuda esim beyenmedi modeli cok kücük diyeAstari yuzunden pahaliya gelir onun.
Lpg li 2001 model 2000 motor arac alacaginiza daha ufak daha yeni model dusuk motorlu bir arac alin. Sahsen anlattiginiz arabaya asla para vermezdim.
Sifir mi aldiniz canim arabayi14 bin mi? E kac bin olsun araba Şahin al istersen 5bin :) şaka bi yana. Biz de baya borcdayiz 2013 honda Civic aldik 60bin küsür. Evham yapma
tecrubelerine dayanarak araba 2000 yada 20001 model tam bilmiyorum onu megan 2000 motor 14 bin dedi fiyatı hasar kaydına baktım msj la 2 tane kazası var ama fiyaları yok araba 1 sene kasko yapılmıs 11 senedir kasko yokmus bide trafige cıkısı tarihi 2003 diyor ee nasıl araab 2001 model olur anlamadım2000 motorun hem vergisi yuksektir hem de fazla yakar. Alacaginiz aracin modeline gore motor secimi yapmalisiniz. Otomobil sektorunde 7 yil calismis biri olarak soyluyorum agir kasali arabalarda kucuk hacimli motorlar daha fazla yakar aslinda. Sebebi motorun cekis gucunde ekstra performansa ihtiyac duyuyor olmasidir. Yani kasa ve motor kiyasi yapmak lazim.
Alirken degisen boya kaza belasina bakin. Bunlar arabanin degerini etkileyen faktorlerdir. Simdiden hayirli olsun diyelim.
o zaman tecru
tecrubelerine dayanarak araba 2000 yada 20001 model tam bilmiyorum onu megan 2000 motor 14 bin dedi fiyatı hasar kaydına baktım msj la 2 tane kazası var ama fiyaları yok araba 1 sene kasko yapılmıs 11 senedir kasko yokmus bide trafige cıkısı tarihi 2003 diyor ee nasıl araab 2001 model olur anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?