Kocamın ailesi :(

Esinin dur demesi lazim yoksa cok kullanilir

Yalniz 1000 euro tatil harcligi cok az ben napacam dedigin, aglanacak para degil tr sartlarinda iyi para daha ne olacak

Bende oyle düşunüyorum olmasada biz borç edip yolluyoruz ve onlar bunu anlamıyor var sanıp yine isteyecekler .. Hayirlisiyla bi gideyim onlarla oturup konuşmak galiba en doğrusu

siz konuşucaksınız siz kötü olucaksınız. eşiniz bu olanlara neden oluyor. yok dese bir kere bile dese geri çekilirler. siz konuşucaksınız sonra eşiniz vericek para sonra siz kötü olucaksınız. sorun eşinizde

Aynen oyle 'para bastığımızı' düşünüyorlar maalesef :( esimle bu konu yüzünden cok tartıştık ama nafile bi daha para istemesinler diye yollayacam diyor :( onlarsa hic birşeyi görmüyorlar duymuyorlar .. Ya da onlara anladıkları dilde konuşmam en dogrusu .. Off offf

Eşinize bir daha para istemesinler diye her seferinde gönderiyorsun, peki onlar bu zamana kadar istemekten vazgeçti mi? diye sormalısın. Ayrıca sizin biletinizi bile anneniz alacak eşiniz başkasından borç alıp para gönderecek olacak şey mi. Tamam durumunuz iyi olurda gönderir o ayrı konu, ama sizin durumunuz kötüyken eşinizin böyle davranması tamamen akıl dışı. Ayrıca ben olsam bileti anneme aldırmazdım ve gitmezdim. Sorduklarında da bilet paramız dahi olmadığı için gelemiyoruz derdim belki anlarlar.

Eşinize bir daha para istemesinler diye her seferinde gönderiyorsun, peki onlar bu zamana kadar istemekten vazgeçti mi? diye sormalısın. Ayrıca sizin biletinizi bile anneniz alacak eşiniz başkasından borç alıp para gönderecek olacak şey mi. Tamam durumunuz iyi olurda gönderir o ayrı konu, ama sizin durumunuz kötüyken eşinizin böyle davranması tamamen akıl dışı. Ayrıca ben olsam bileti anneme aldırmazdım ve gitmezdim. Sorduklarında da bilet paramız dahi olmadığı için gelemiyoruz derdim belki anlarlar.

Böyle yapacaklarını bilemedim :( ben Buda doğup büyüdüm ama yıllar oldu turkiyeye gidemedim ailemde biz alırız deyince gitmek istedim .. Yaşadıkca tecrübe ediniyor insanlar iste kaynım gidemeyince cekememezlikten böyle birsey ortaya attılar onlarda ayrı dert zaten .. Ama kararlıyım esimle guzel bi sekilde konuşacam :)

siz konuşucaksınız siz kötü olucaksınız. eşiniz bu olanlara neden oluyor. yok dese bir kere bile dese geri çekilirler. siz konuşucaksınız sonra eşiniz vericek para sonra siz kötü olucaksınız. sorun eşinizde

Haklısınız .. Merak ediyorum esim yok veremiyorum dese acaba ne gibi tepki verecekler nasıl davranacaklar ..

Haklısınız .. Merak ediyorum esim yok veremiyorum dese acaba ne gibi tepki verecekler nasıl davranacaklar ..

yani şaşırırlar bence :) ya hiç bir şey olmamış gibi samimiyetlerine devam ederler ya da surat asarlar. artık yapıcak bişey yok. çünkü sizinde durumunuz kötü . iyi olsa neyse. küsselerde eşiniz demeli. ama siz değil eşiniz demeli bence :)

yani şaşırırlar bence :) ya hiç bir şey olmamış gibi samimiyetlerine devam ederler ya da surat asarlar. artık yapıcak bişey yok. çünkü sizinde durumunuz kötü . iyi olsa neyse. küsselerde eşiniz demeli. ama siz değil eşiniz demeli bence :)

Evet esim demeli ve bunun icin iyice konuşmam gerek kendisiyle .. Teşekkürler canım sizlerle konuşmak gerçekten çok iyi geldi :)

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım .. Ben yurtdışında yasıyorum yaklaşık 4 yıllık evligim iki cocuğum var .. Oyle bi derdim var ki artık dayanamıyorum sorun kocamın ailesi ! sizden baska kimseyle paylasamiyorum ne olur bana akıl verin :( biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ..
Arkadaslar esimle birbirimizi cok seviyoruz ama her zaman baskaları yüzünden kavga ediyoruz :( kaynanam kayinbabam durumları iyi oldugu halde (tarla motor 10 inek ve koyun bi araba ..) bizden surekli para istiyorlar biz ise ay sonunda bi kuruş köşeye atamıyoruz ve borçlarımız var :( bunu dile getirince Allah büyük deyip konuyu kapatıyorlar ama kendileri her telefonda kendilerini acindiriyorlar :( ben simdi iki çocuğumla tatile yanlarına gideceğim 6. Ayın sonunda durumumuz olmadıgı icin biletimizi annem aldı ve nasıl ki gitme ısımız kesinleşti kaynım bi anda babasının arabasını yapmaya karar verdi 2000€ yolladı ve bize baskı yaptılar yollamamız icin ben esimle tartıştığım halde esim borç edip yollayacak 2000€ (ağızları Kapansın diye çünku artık oda bıktı) oysa ki oyle baskı yapmasalardi o parayla ben tatil yapacaktım simdi evde kuruş yok birikirse o zamana kadar ancak 1000€ bile tatil harçlığım olmayacak :( arkadaslar lütfen yardım edin esimi yollamaktan nasıl vazgecirebilirim ?

''hayır'' demeyi ögrenin. çok zor birşey degil aslında.

Back