arabanın lpg li olması nasıl arkadası demiski 1000 km de 200 lira yakar bide vergisi icin 20001 model o kadar edermi esim bana 600 dedi vergisi2000 motor tabiki daha fazla yakar,üstelik vergisi de 1600, 1300 motora göre bir hayli yüksek olur.
eee parası bizden cıkıcak heralde ben neden ac kalıyım esimim keyfi icin lütfen konuya yorum yap istedigim bilgileri biliyosan yaz yoksa yazmaYa bosversene adam heves etmis istedigini alsin hesabini kitabini da kendi yapsin annesi gibi her seyin onayini senden mi alacak
söyleki kaska zaten yaptırmıcaz sigorta mecbur yaptırcaz onada netten baktım simdi senelik 1050 falan 6 aylık 575 gibi bisey bana fazla geliyo ama kararısz kaldım cokLpgli araba benzinli ya da dizele göre tabi daha az yakar, ama kaç kmde ne kadar yakar, onu bilemem :) arabanın mıdeli eski olunca vergi düşüyor sanırım ama bu sefer de sigorta ve kasko bedeli artıyor diye biliyorum. Bi de 13 yaşında araba, masrafı çok olabilir. Onun yerine küçük ama daha yeni mıdel bi araba alsanız belki daha kullanışlı olur, satarken bile daha rahat elden çıkartırsınız.
yani calısmıyorum ama evimizin geliri ortak yani luzumsuz 2000 motor icin neden senede 1000 tl veriyim bide sigortası var offff bu araba güzelde gereksiz bi sürü masrafı varmısssen çalışıo muydun limoncu
:) kararsızlık zor. Bildiklerim bunlardan ibaret. Biraz fikir verebildiysem ne mutlu :)söyleki kaska zaten yaptırmıcaz sigorta mecbur yaptırcaz onada netten baktım simdi senelik 1050 falan 6 aylık 575 gibi bisey bana fazla geliyo ama kararısz kaldım cok
bide simdilik bu fiyat makul bana kalsa 5 binde araba dolu :))) taktır bi lpg gez dur
yanı benım esım de tam tersıdır iğneden ipliğe arastırır kafasına yatan bısey bulamayınca sıfır aldık esın bıraz secıcı olmalı alıcaksa da guvendıgınız bı ustaya göturun ayrıca 2.0 motor dızel mı çok yakar ve sıforrtası da fazla oluryani calısmıyorum ama evimizin geliri ortak yani luzumsuz 2000 motor icin neden senede 1000 tl veriyim bide sigortası var offff bu araba güzelde gereksiz bi sürü masrafı varmıss
esim hayatta almaz otamatık o kamyon söförü gibi sürekli vites degistirmeyi sever ::))Arabanin eski olmasina bakma kasasi saglam olsun yeter bu yeni midel olupta ucuz olanda var ama allah korusun kaza olsa kağıt gbidir önemli olan motoru bir ustaya baktığın iyi diyorsa alın ama bende sürmek istiyorum dersende otomatik bak duz vites bayağı zor hala ogrenemedim
lpg liyanı benım esım de tam tersıdır iğneden ipliğe arastırır kafasına yatan bısey bulamayınca sıfır aldık esın bıraz secıcı olmalı alıcaksa da guvendıgınız bı ustaya göturun ayrıca 2.0 motor dızel mı çok yakar ve sıforrtası da fazla olur
bı arkadas da demıs kasa saglam olmalı ustaya götur alın dersse alın sız delpg li
özelden msj yazdın cnm ordan bakarmısın2000 motor büyük kasa arabalarda tercih edilirmiş, özellikle klima gibi ekstra güç kullanılıyorsa tercih edilebilirmiş. Şehir içi genelde 1.4 , 1.2 benzinli ya da 1.5 dizel araçlar tercih ediliyormuş. Vergisi de daha yüksek oluyormuş, uzun yola pek gitmiyorsanız gereksizmiş.
Eşimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?