- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Mahkeme salonlarında rezillik çıkmasını önlemenin tek yolu,eğer dava anlaşmalıysa :Ne münasebet boşandığım kişi bana şunla bunla gelme diye öğret verecek. Ağzını cortt diye yırtarım.
Yanlış işte hata etmişsin ama hangimiz etmiyoruz kiMillet şunu diyor.Sonunu düşünüyorduk artık.Seni ailenle gorusturmeyevekti.Dayak yiyecektin diyor.Kaynananla yaşayacaktır.Falan o kadın ayiracakti sizi.
Annene dil uzatan kadının oğluyla evleniyorsun diyorlar buna bile sustum.Onun için.Olmus anneme babam laf etti annesi de seviyorum diye sustum.
O bu siteyi kullandığımı biliyor.İster okusun ister okumasın umrumda değil.Kocasina nispet yapıyor ilgisini çekmeye çalışıyor diyorlar.Arada bir cok sert dibi goruyorum nedendir bilmem. Oldugum yeri yadirgiyorum, insanlardan kacmak istiyorum. Ne biliyim amaan.
Detaylandirmamalisin bence artik sessizce bitir bu isi. Insanlari da insanlara kopurtmenin anlami yok diye dusunuyorum B Boniva o yuzden. Nurun babasi zaten en ufak bi seyde kiza kilic kalkan cekiyo iyice aralari bozulacak dar olacak dunya ayni evin icinde. Detay verme surec hakkinda bilgilendir yeter, iyi yapmissin.
Nurun babası tek yollamaz. Bir de karşı taraf sırf adama sinir olduklari için gelmesini istemiyorlar. Ay ne bileyim söylemenin de bir üslubu var.Mahkeme salonlarında rezillik çıkmasını önlemenin tek yolu,eğer dava anlaşmalıysa :
Çiftin gitmesi. Sadece.
Dava acmadik.Gelecekmis beyefendi de.Duruşmaya mı gideceksiniz dava açmaya mı ? anlaşmalı için protokolü beraber imzalayıp dava dilekçesini vereceksiniz
Valla bu isn rrn kolay yolu avulat. Biz avukat tutmustuk herseyi o halletti. Bize sadece hakim karsisinda he cierim bosanmaya geldiydik dedik bitti 2 dakkada. Nasil niye bu kadar zor hale gelitlyo anlamiyorumMahkeme salonlarında rezillik çıkmasını önlemenin tek yolu,eğer dava anlaşmalıysa :
Çiftin gitmesi. Sadece.
1 yılınız dolduysa anlaşmalı açın da tek celsede kurtulunDava acmadik.Gelecekmis beyefendi de.
Nurun babası Nuru seviyor ama.Sürecin ta başından beri koruyup kolluyor,o da öyle seviyor işte,bildiği gibi,becerdiği kadar.
Dini konu açmak yasak ya umarim banlanmam.Nurun babası tek yollamaz. Bir de karşı taraf sırf adama sinir olduklari için gelmesini istemiyorlar. Ay ne bileyim söylemenin de bir üslubu var.
Ekimde dolacak.1 yılınız dolduysa anlaşmalı açın da tek celsede kurtulun
Halen sebeplere takılıyorsun. Sonuç buraya geldiniz. Şu boşanma işini başın ağrımadan bitirsen nasıl olur?Dini konu açmak yasak ya umarim banlanmam.
Babam mehir miktarına karıştı diye ve su cevabı verdi diye.Baba velidir belirler dedi diye.
Baban başlık parası istiyor diye ayağa kalktılar.Dayisi bile yaptı deli oldum.
Sonra babam kızım isteme o miktarı dedi.
Kv aradı sikistirdi.Tamam istemicem diyorum su miktar isteyeceğim dedim gece konusuyoruz 45 gram diye sabahina 100 gram istedin dolandırıcısin sen diyor.
30 grama anlaştık oğlum bana söylediğine kızar.Mehir karı koca arasında gizlidir yaptılar.Aneme söyledin diye kızdı.Hoca 80 gram mi dedi.Farkli miktara anlaştık dedi nikah kiyilirken babam vardı karismadi.
Kızlar sizce babam başlık parasi mi istiyor.Artik çıldıracağım ve bunu bu şekilde değil ağır itham da söylüyor deliriyorum.
Kendi anası bana dolandırıcısin dedi.Annen genç yaşta babanla senin yüzünden olmuş dedi.Sismansin çocuğun olacak mı dedi.2 sene doğurma dedi.Senin kızımla ne alıp veremediğin var dedi.Kizi bana baştan beri soğuktu.Hic kavga etmedik.Dini konu açmak yasak ya umarim banlanmam.
Babam mehir miktarına karıştı diye ve su cevabı verdi diye.Baba velidir belirler dedi diye.
Baban başlık parası istiyor diye ayağa kalktılar.Dayisi bile yaptı deli oldum.
Sonra babam kızım isteme o miktarı dedi.
Kv aradı sikistirdi.Tamam istemicem diyorum su miktar isteyeceğim dedim gece konusuyoruz 45 gram diye sabahina 100 gram istedin dolandırıcısin sen diyor.
30 grama anlaştık oğlum bana söylediğine kızar.Mehir karı koca arasında gizlidir yaptılar.Aneme söyledin diye kızdı.Hoca 80 gram mi dedi.Farkli miktara anlaştık dedi nikah kiyilirken babam vardı karismadi.
Kızlar sizce babam başlık parasi mi istiyor.Artik çıldıracağım ve bunu bu şekilde değil ağır itham da söylüyor deliriyorum.
Ama bu sebepten dolayı bana laf çakıyor ?Halen sebeplere takılıyorsun. Sonuç buraya geldiniz. Şu boşanma işini başın ağrımadan bitiren nasıl olur?
Evlilik iptali farklı birşey ama.Mesela iki kardeş evlenir.Evlilik olmayacak sebeplere bağlı bizimki nikahtan 2 ay sonra büyük kavga yaşadık.6 ay dengesiz bir ilişkiye dönüştü.konu sahibi siz boşanma davası değil de evlilik iptali açsaydınız daha iyi olurdu
Sonunda bu adamdan kurtuluyorsun ya sen ona bak, kendi çirkef anası gelmesin senin babana laf etmek ona mı düşmüş
Gelmez.Merakindan gelir.Sulaleyi toplar hatta merakından.Fakat yol parası vermez.Sonunda bu adamdan kurtuluyorsun ya sen ona bak, kendi çirkef anası gelmesin senin babana laf etmek ona mı düşmüş
Bir an önce şu iş bitsin de kurtul gerçekten ya, o da anasıyla koyun koyuna yaşasın dursunGelmez.Merakindan gelir.Sulaleyi toplar hatta merakından.Fakat yol parası vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?