- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
evliisn sanırımm.eşin çalışmıyormu?maddi sıkıntımı var?yaş?
Öyle içimi dökmek istiyorum sadece. Çok üzgünüm, ne doğru dürüst arkadaşım var, ne de işim, kpssye hazırlanıyorum netlerimden memnun değilim, bugün iş için bir eczaneyi aradım almadılar, neymiş bilgisayar bölümü olmalıymış, benim okuduğum bölümün hiç mi değeri yok bu ülkede ya?
Bir arkadaşımla, iş kurcaz diye konuşuyorduk, o gitti aynı işi başkasıyla kurdu.
Ben mi hatalıyım, ben mi kaçırtıyorum insanları. Bazen düşünüyorum da neden sevilmiyorum diye.
Ailem desen erkek kardeşimin nişanlısının ablasına ve kocasına eşimle benden daha fazla değer veriyorlar. Babam kızın eşine oturduğu yerden kalkıp yer verecek kadar alçaldı. Ki benim eşim geldiğinde babam muhabbet etmeye bile üşenir, hal hatırdan sonra biter muhabbet. Gitmiyor artık eşim, ben de karışmayacağım ona, naparsa yapsın. Zorla kimseyi kimseye sevdiremem.
Kafam çok karışık, insanlardan nefret ediyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor. Bunaldım!
babban kalkıp yer vermesi saygıdandır bencee bunda bişey yokki tatlımm.
canım asıl problemi anlamadım..ailen mi, işsizliğin mi, sevilmemen mi?
tabiki hepsi de kayda değer sorunlar ama..birleşip seni yıkmasına izin verme...en çözebileceğinden başla ve diğerlerini bir müddet askıya al..kendini yüzleşmeye hazır hissettiğinde de teker teker yüzleş..yoksa yıpranırsın..
canım sen bu kadar netlerine kafayı takma her sınavda yaşamadık mı biz bunları dershanede her zaman çok daha düşük geliyor netler sınavda yükseliyor çok daha zor dershane sınavları..
babanı zaten anlamıyorum..
sen eşinle mutlu olmaya bak canım benim boşver düzelmeyecek onlar malesef..
bence senin tatile ihtiyacın var..
elin şeyi tatlı olurmuş canım
boşver aldırma. bazen ailelere anlam vermek yada anlamak cok zor
en güzeli anlamaya calışmakdan vazgecmek
kendini kendi içinde doldurma. şunu beceremedim beceriksizim vs. gibi.
vardır elbet bi hayır. kpss odaklanmaya bak. netlerinden memnun degilsen
dahada yogunlaş. netlerinden memnun olana kadar
başarmakda başaramamakda biz insanların elinde
Evliyim evet, yaşım 25. Eşim çalışıyor, maddi sıkıntımız yok. Ama artık insanların bana ezik gözüyle bakmasından bıktım.
Ben çalışmıyorum, eşim çalışıyor sadece. Ve insanlar nedense buna 'vah vah' diyorlar. Uğraşıyorum, kaç tane iş görüşmesine gittim, almıyorlar. Ben de en son kpssye hazırlanayım dedim, netlerimi beğenmiyorum.
Napıcam ki ben
Ama adam eşimden taş çatlasa bi kaç yaş büyük. Benim eşime gösterilmeyen saygı elin adamına gösterilince gücüme gidiyor.
Belki siz su an boyle goruyorsunuzdur.Ama adam eşimden taş çatlasa bi kaç yaş büyük. Benim eşime gösterilmeyen saygı elin adamına gösterilince gücüme gidiyor.
Bende öğretmenim çalışmıyorum. Ay o kadar okudun keske çalışsaydın diyene vah vah edene de "amaaaan siz çalışın ben koca parası yiyorum sefam olsun" diyorum cok da memnunum.illa çalışmak zorunda değilsiniz kurslara gidin spora gdin gezin. Ikincisi o gelen misafirdir saygıdan yer verilir bu eğlene degil. Üçüncüsü belki de esinizde sohbet edecek bisi bulamiyordur baban. Mesela kayinpederimle ablam saatlerce sohbet eder ben basılsın kızım iyiyim baba sen nasılsın den öteye geçmez. Sohbet konularımız aynı degil bi kere. Ama cok da severim kayınpederimi. Bence sizin sorununuz etrafla degil kendinizle. Kendinizi yetersiz görüyorsunuz bunu düzeltmek de sadece sizin elinizde
Aynen hem de o kadar tatlı ki, bi yaranamadım babama yıllardır. Her istediğini yaptım, o da benim yaptı lafa gelince ben onun ilk göz ağrısıyım ama hissettirmiyor işte. Ben evlendim diye eşimin ailesi dandik çıktı diye bana ceza veriyor. Ben aramasam aramıyor bile yaAklına gelmiyorum bile. Günlerdir aramayayım sonra arayayım sen beni niye aramıyosun diye fırça atar. Elin adamına kalkıp yer veren kızını da arar damadını da arar, gurur yapmaz.
İşte bu yüzden odaklanamıyorum kpssye kraliçe, gel de odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?