Canım sıkkın, hem de çok :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
Öyle içimi dökmek istiyorum sadece. Çok üzgünüm, ne doğru dürüst arkadaşım var, ne de işim, kpssye hazırlanıyorum netlerimden memnun değilim, bugün iş için bir eczaneyi aradım almadılar, neymiş bilgisayar bölümü olmalıymış, benim okuduğum bölümün hiç mi değeri yok bu ülkede ya?
Bir arkadaşımla, iş kurcaz diye konuşuyorduk, o gitti aynı işi başkasıyla kurdu.
Ben mi hatalıyım, ben mi kaçırtıyorum insanları. Bazen düşünüyorum da neden sevilmiyorum diye.
Ailem desen erkek kardeşimin nişanlısının ablasına ve kocasına eşimle benden daha fazla değer veriyorlar. Babam kızın eşine oturduğu yerden kalkıp yer verecek kadar alçaldı. Ki benim eşim geldiğinde babam muhabbet etmeye bile üşenir, hal hatırdan sonra biter muhabbet. Gitmiyor artık eşim, ben de karışmayacağım ona, naparsa yapsın. Zorla kimseyi kimseye sevdiremem.
Kafam çok karışık, insanlardan nefret ediyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor. Bunaldım!

evliisn sanırımm.eşin çalışmıyormu?maddi sıkıntımı var?yaş?

Evliyim evet, yaşım 25. Eşim çalışıyor, maddi sıkıntımız yok. Ama artık insanların bana ezik gözüyle bakmasından bıktım.
Ben çalışmıyorum, eşim çalışıyor sadece. Ve insanlar nedense buna 'vah vah' diyorlar. Uğraşıyorum, kaç tane iş görüşmesine gittim, almıyorlar. Ben de en son kpssye hazırlanayım dedim, netlerimi beğenmiyorum.
Napıcam ki ben

canım asıl problemi anlamadım..ailen mi, işsizliğin mi, sevilmemen mi?
tabiki hepsi de kayda değer sorunlar ama..birleşip seni yıkmasına izin verme...en çözebileceğinden başla ve diğerlerini bir müddet askıya al..kendini yüzleşmeye hazır hissettiğinde de teker teker yüzleş..yoksa yıpranırsın..

canım sen bu kadar netlerine kafayı takma her sınavda yaşamadık mı biz bunları dershanede her zaman çok daha düşük geliyor netler sınavda yükseliyor çok daha zor dershane sınavları..
babanı zaten anlamıyorum..
sen eşinle mutlu olmaya bak canım benim boşver düzelmeyecek onlar malesef..
bence senin tatile ihtiyacın var..

Evet maalesef çok yıpranıyorum. Bugün sabahtan beri kötü şeyler oluyor.
Ben arkadaş ortamında sevildiğimi zannediyorum, ama arkamdan iş çevrildiğinde iyice uzaklaşıyorum o kişilerden.Daha da arkadaş olamıyorum kimseyle. İstiyorum dertleşmek, kardeşten de öte seveceğim bir arkadaş bulmak ama yok.
Saydıklarımın hepsi bugün patlamama neden oldu.

elin şeyi tatlı olurmuş canım
boşver aldırma. bazen ailelere anlam vermek yada anlamak cok zor
en güzeli anlamaya calışmakdan vazgecmek

kendini kendi içinde doldurma. şunu beceremedim beceriksizim vs. gibi.
vardır elbet bi hayır. kpss odaklanmaya bak. netlerinden memnun degilsen
dahada yogunlaş. netlerinden memnun olana kadar
başarmakda başaramamakda biz insanların elinde

Olabilir kelebeğim, çok sıkıldım çünkü
Eşim ailesiyle küsüyor, sebebi ben oluyorum. Kaynanam öyle diyomuş. Ben derslerden kafamı kaldıramıyorum, kadın hala davet edilme derdinde, yok babalar gününde aramamışım onun derdinde. Benim eşim benim babamı aramadığı için ben de onun babasını aramadım, sebebi bu.
Kendi babam desen ayrı dert, içimde o kadar şey var ki

Aynen hem de o kadar tatlı ki, bi yaranamadım babama yıllardır. Her istediğini yaptım, o da benim yaptı lafa gelince ben onun ilk göz ağrısıyım ama hissettirmiyor işte. Ben evlendim diye eşimin ailesi dandik çıktı diye bana ceza veriyor. Ben aramasam aramıyor bile ya Aklına gelmiyorum bile. Günlerdir aramayayım sonra arayayım sen beni niye aramıyosun diye fırça atar. Elin adamına kalkıp yer veren kızını da arar damadını da arar, gurur yapmaz.
İşte bu yüzden odaklanamıyorum kpssye kraliçe, gel de odaklan.

Bende öğretmenim çalışmıyorum. Ay o kadar okudun keske çalışsaydın diyene vah vah edene de "amaaaan siz çalışın ben koca parası yiyorum sefam olsun" diyorum cok da memnunum.illa çalışmak zorunda değilsiniz kurslara gidin spora gdin gezin. Ikincisi o gelen misafirdir saygıdan yer verilir bu eğlene degil. Üçüncüsü belki de esinizde sohbet edecek bisi bulamiyordur baban. Mesela kayinpederimle ablam saatlerce sohbet eder ben basılsın kızım iyiyim baba sen nasılsın den öteye geçmez. Sohbet konularımız aynı degil bi kere. Ama cok da severim kayınpederimi. Bence sizin sorununuz etrafla degil kendinizle. Kendinizi yetersiz görüyorsunuz bunu düzeltmek de sadece sizin elinizde

Lütfen bu tür şeylerin seni üzmesine yıkmasına izin verme sen güçlü birisin yazılarından anlayabiliyorum bunubabanın tavrına anlama veremedim oysa ki gördüm eşini resimlerinde maşallah çok yakışmışsınız aşkınız sevginiz herşeye yeter ve sevilmeyecek değer görmeyecek bir karekter de olduğunu sanmıyorum ikinizin de yüzünden belli insanlara mesafe koyunca daha değerli oluyor belki de saygı görüyorsun el daha tatlı geliyor işte hiç sıkma canını ayrıca kpss notlarına niye canını sıkıyorsun her sınavda olan şeyler bunlar elbet ilk başlarda hemen kazanacak değildir insan şansın olmaz birşeyler ters gider ama hep öyle olacak değil ya bazen dershaneki notlarla sınavdaki aynı değildir hiç motivasyonu bozup çalışmaktan vazgeçme şimdi olmasa da sonrası için Rabbim büyük hayırlı değildir ki olmuyordur işlerin elbet hayırlı bir kapı açacaktır Allahım o yüzden isteklerinden vazgeçme ezilme sen güçlüsün sen kendine inanacaksın ki etrafındaki herkeste inansın

Saygı duymayanı takmayacaksın onlar seni saymıyrsa sen de üzerinde durmayacak ve gerektiğinde lafını söyleyeceksin.
Ben de öyle düşünüyordum kimse beni sevmiyor diye şu anda da yalnız yaşıyorum pek arkadaşım yok burada ama kimsenin yanında ezilip büüzlmüyorum saygı çerçevesinde istediğimi netçe ifade ediyorum
sınava gelince çok üzme kendini herşey olacağına varır eşinle mutluysan diğer faktörler aşılır bence

Ama adam eşimden taş çatlasa bi kaç yaş büyük. Benim eşime gösterilmeyen saygı elin adamına gösterilince gücüme gidiyor.
Belki siz su an boyle goruyorsunuzdur.
Demek ki damadina sevgisi var, samimi goruyor ama diger adama kibarlik yapmayi hissediyor.
Arti bence babam esime yer vermiyor diye dusunmeyin sonucta o buyuk, esiniz yer versin babaniza :)
Benim babam da muhabbet etmez esimle.
Esim de sessizdir zaten, pek konusmayi sevmez.
Babam pc de esim tv de gecinir giderler.
Benim de isim yok ve insanlar cok af edersiniz esimden gecinen sulukmusum gibi hissettiriyorlar.
Okudun da noooldu laflarindan gecilmiyor hem kendi sulalem, hem esimin ailesi tarafindan.
Sanki kendileri atomu parcaladilar diyorum ben de icimden :)
Olmuyorsa n'apabiliriz elimizden gelen cabayi gosterdikten sonra?
Esinize sana saygi duymuyorlar tavrinizi katiyyen belli etmeyin.
Kendisi dillendirirse dahi renk vermeyin bence cunku bu anlattiginiz basit bir olay.
Biraz ozguvensizlik var mi?
Oyle hissettim gibi.

Evet, kendimi yetersiz gördüğüm doğru ama bunu bana hissettiren de insanlar.
Kurslara zaten gidiyorum, kendimi geliştirmek adına her şeyi yapıyorum.
Lafa gelince eşimi seviyorlarmış zaten, ama insan elin adamına o kadar hürmet ettiklerini görünce aynı şeyi kendisi için de bekliyor.
Eşim onların gözünde saki 15 yaşlarında azarlanıp trip atılacak bi çocuk.

eşinin ailesi ne gibi cıktıki?

iyi olmak. iyi düşünmek... ailende olsa yaranamıyosun.
insanogluna az vermek yetmiyo. ve vermeye başlayıncada hep daha cok...
boşver bence. yuvanda eşinle mutluysan bunlara takılma...
senin asıl ailen eşinle kurdugun yuvan. diğerleri 2.ailen...
önceligin yuvan artık...
sana yapılan haksızlıklara takılıp önüne bakmazsan. hiçbişey başaramazsın
buna kpssde dahil. evliliginde dahil.
yaptıkalrı hoş degil. ama karşılarına gecip hakkını savunma gibi durumda söz konusu degil. yada bana neden böyle yapısunuz diye cazgırlık yapmakta yersiz olur. boşver. gercekten. başka şeylere odaklan. kendini oyala.

arkadaşlar konusunuda gelirsek. aileni bile tanıyamıyorken onların yaptıklarınıda cok önemseme.
adı üstünde arkadaş. bugün var yarın yok. silinmesi kolay insanlardır.
bilirsin biz bayanlarda arkadaş dost silme daha yaygındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…