Canım sıkılıyor

selam kk doslarım nasılsınız isimlerinizi sayamıyorum tek tek umarım herkes iyidir
iyiki siz varsınız evde sıkılınca hemen buraya arkadaşlarımın yanına koşuyorum
ne güzel yan odamda bir sürü konuşacağım arkadaşlarım var herkesi tek tek öpüyorum
sizi sevan arkadaşınız.........iyi geceler doslara.s.

slmlar

camasırssuyu nasılsın
ıyı olmus gezmısın ohh memleketıne gttın dımı

kardelen senı gormek guzel olmus allah yuzunun guzellıgı gıbı herseyını guzel etsın..
bıttercım benım bugun sıkılma luksum yok daha hıc ıs yapmadım ıse gırıscem bırazdan:KK43:(

iş derken ev işimi ebrucum bulaşık sil süpür falan hani benim evlenip ev hanımı olduğumda hergün yapcağım işlerdenmi :1no2:

anlaşıldı bugün kimsenin canı sıkılmıyoooooooooooo ben hariççççç

slmlar

camasırssuyu nasılsın
ıyı olmus gezmısın ohh memleketıne gttın dımı

kardelen senı gormek guzel olmus allah yuzunun guzellıgı gıbı herseyını guzel etsın..
bıttercım benım bugun sıkılma luksum yok daha hıc ıs yapmadım ıse gırıscem bırazdan:KK43:(

sizleride görmek isterimmmhihoyyyt

iyigecelrrr
evlenince çalışmıcam ebrucum kknın başını beklicem sengözlerimebaksanab evlenince yasaklıcam sana kk yı diyo aşkım tabiki beni sinir etmek için ( dipnot: sinirlenince başka bi tatlı oluyomuşum aşkım öle dio ) boşanma sebebi olur diom bende Çok üzgünüm çoook

iyigecelrrr
evlenince çalışmıcam ebrucum kknın başını beklicem sengözlerimebaksanab evlenince yasaklıcam sana kk yı diyo aşkım tabiki beni sinir etmek için ( dipnot: sinirlenince başka bi tatlı oluyomuşum aşkım öle dio ) boşanma sebebi olur diom bende Çok üzgünüm çoook

beraber beklerız olese canım kaydirigubbakcemile5
benım rahmetlıde ole derdıkaydirigubbakcemile3
sınırlenıce bu erkekler kendılerı sınır ettıgı ıcın daha bı hoslarına gıdıyoz galba:mymeka:

X