Canım sıkılıyor

Bursaya ilkkez ekim ayında gitmiştik.. çok şaşırdım o kadar güzel geldiki gözüme ilerde yaşamak istediğim ilerden bi tanesi.. mağazalar çevre çarşısı ortamı düzeni dikkatimi çekti..
hele o meşhur köfteli pidesini unutamıyorum:dance:

çamaşırsuyu nasılsın ben hastayım yaa :KK43: iyileşemeyecem herhalde 49 kiloydum 44 kilo kalmışım yaaa üzülüyorum çok ishal mide bulantısı grip beni bitirdi yaa yemek bile yiyemiyorum yaa

bende çalışıyorum hemde yer yanım ağrıyo hastayım ama çalışmak zorundayım izin alamadım gerçi birastan mesai bitecek ama

ebruuu gel senle bigün bursaya gidelim pideli köfte yemeye :içelim: sonrada bi kapalıçarşı turu yaparıs tabi alışveriş merkezlerini es geçemeyiz ohhhhhhhhhhhh düşünmesi bile mutlu ediyo beni yaaa

hişşt bende geliyorm bende sırf o pidesi için gidebilirim bursaya:eek:

çalışan arkadaşlar bence şükredin bu krizde işsiz kalanları düşünerek:çok üzgünüm:

dyglu çok haklısın canım işsizde olmak vardı bu krizde ki bu dönem paraya en çok ihtiyacımın olduğu dönem gel tabi canım sende gel pideli köfte partisine cokacimcoook

çarşının göbeğinde bi restorantta yemiştik şimdi ismini hatırlayamadım ama dağların manzarası
gözüküyordu.. yanında servis edilen peynirli salatada harikaydı.. toplaşıp gidelim..
iskenderide güzeldi bi tantunisini yimedim..karnım açıktı yazmiyim ben artıkın..sositososito

pidelikofte.jpg

X