Canım sıkılıyor

burdayım ve canım o kadar sıkkın ve sinirliyimki :kızgın::kızgın:
dayanılmaz baş ağrılarım vardı
geçen hafta dr gittim sinüzüt için tomografi çekildi bugün dr sonuç gösterdim
doğru dürüst bakmadan bişeyin yok pisikolağa git dedi zaten gidiyorum
panik atak var bende arkadaşlar başından savdı beni resmen
normal hastaneye gidersen böyle olur illaki özel hastaneyemi gitmek şart:kızgın::kızgın:

burdayım ve canım o kadar sıkkın ve sinirliyimki :kızgın::kızgın:
dayanılmaz baş ağrılarım vardı
geçen hafta dr gittim sinüzüt için tomografi çekildi bugün dr sonuç gösterdim
doğru dürüst bakmadan bişeyin yok pisikolağa git dedi zaten gidiyorum
panik atak var bende arkadaşlar başından savdı beni resmen
normal hastaneye gidersen böyle olur illaki özel hastaneyemi gitmek şart:kızgın::kızgın:

ben geçen gün özel hastaneye gittim, ordaki davranışlarda pek farksız sayılmazdı.....ama özel işyerlerine gittiğinde herşey o kadar farklı oluyor ki....sonuçta özel hastaneye gittiğimde devlet karşılıyor benim paramı ama doktor hastaneden maaşını alıyor ama özel olarak doktora gidince verdiğim para tümüyle doktora kalıyor, kimseye haksızlık etmek istemem ama geçen gün başıma gelen tam öyle birşeydi....ben daha doktora soru soramadan bana ultrason odasında ilaç yazdı....ben hormonlarıma tiroid durumuma baktıracaktım, hiç bir şey söyleyemeden oldu bittiye getirdiler....işten boşu boşuna izin almış oldum...regl olmazsan tekrar gel diyorlar, belki benim hiç zaman kaybetmemem gerek, onu hiç düşünmüyorlar...

slmlar ben geldim ama yine kimsew yok galiba...

senağlamasenağlamasenağlama

ya neden ya neden biz aynı saatleri tutturamıyoruz bir türlü...yoksa can sıkıntımızın nedeni de bu mu? yapmak istediklerimizle yapmak zorunda olduklarımızın zamanları birbirini tutmuyor mu? hayatın akışıyla hayatı yaşayış saatlerimizi tutturamıyoruz...ama inat ettim...bir gün hepimiz bir noktada buluşacağız....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm sıkkınlar
ben geldım ama bızım tayfa yok

azerı kızı
ben duymadım galıba o markayı
ama senın kısmetın o tencereymız
bazen ınsan o an akıl edemıyo ıste
ama onun ıcın uykusuz kaldıgına degermı

Allah iyiliğini versin.....boşver be canın sağolsun.....umarım en büyük sıkıntımız bu olur....

Tesekkürler kizlar ama ucuz bir tencere takimi olsa
icim yanmiycak ta söylemesi ayip 2700 euro
para verdim onlara.Burada cok sevilen bir marka.
Ama ates pahasi maalesef.

canı sıkılanlar burdaymış bende geleyim dedim resmen canım burnumda dolaşıyorum çıksada kutulsam diyorum

hoşgeldin canım...biz genelde saatleri tutturamıyoruz ama buralardayız...sıkıldıkça gel sıkıldıkça gel.....

slm ben geldim nasılsınız...

slm can yoldaşım, iyidir...yorucu bir iş gününden sonra şimdi de akşam yemeği hazırlama telaşına düştüm..bir de bayram diye maaşları erkenden verdiler...para cepte kalınca yeriz diye şimdiden borçları yatırma telaşına düştük.....onla uğraştık, eşim hala borç ödüyor ben eve geldim mamma yapayım diye.....sen nasılsın?

çamaşırsuyu canım benim ben burdan hiç çıkmamam lazım nasaıl toparlarım kendimi bilmiyorum inşallah bigün saatlerimiz denk gelir

selam kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok :1no2:

meraba canı sıkkkın yokmu aslında canım sıkın degıl ama sıze ugramadan edemıyorum
ama sızlr gene yoksunuz denk gelıp ıkı muhabbet edemıyoruz ya

bir türlü tutturamadık yahu.....

ben haftaya yokum...bayram tatilinde eşimin memleketine gideceğiz, o zaman hiç giremeyeceğim....demek burası boş kalacak......senağlama

X