Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

Bakalım canm daha o güne var.. bulduğumuz gördüğümüz güzel yerleri birbirimizle paylaşalım bi bakarsın birlikte gideriz kız nikahlar aynı ayda çünkü :KK70: :116: :123:

evet canım :KK16: ben çok araştırma yaptım bize en uygun ve güzel yer silence resort beach geldi gidersekte oraya gidicez büyük ihtimalle

selam kızlar
benim dünden beri yatılı misafirim var
bu gece de gelemiyecem
yarından itibaren burdayım yine
öylede canım ama sabah erken uyandım alışkanlık olmuş hafta içi uykum çok gelir hafta sonuda sabahın köründen beri ayakata olurum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bilirim o duyguyu canım
alışkanlık:KK31::KK31:
Ben geldiiiiiiimmmmm selaaam :KK34:
haberlerim var size çoook ama çook güzel geçti beklediğimden çok daha iyi yoğunluk ve heyecandan sebep giremedim nete. şimdi girdim hemen haber veriyim size dediim :) hersey harikaydı keşke daha uzun sürseydi :KK16:
siz neler yaptınız bensiz özlediniz mi beni :KK70: :103:

tabi özledik deli:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çok sevindim senin adına
darısı nişan ve düğününe inş

selam kızlar
benim dünden beri yatılı misafirim var
bu gece de gelemiyecem
yarından itibaren burdayım yine

bilirim o duyguyu canım
alışkanlık:KK31::KK31:

tabi özledik deli:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çok sevindim senin adına
darısı nişan ve düğününe inş

Bende özledimmmm ayy canm benm yaa ins. Teşekkür ederim :KK16: artık bi saatimiz mi olsa böyle rast gelmiyoruz birbirimize buluşma saatlerimiz olsun bence :KK70: sizce ? :KK34:

:KK19::KK19::KK19::KK19:
bence de mesela ben bu saatlerde gelebilirim
birde 5-6 da
birde 8-9 dan sonra:KK9::KK9::KK9::KK9:

9 dan sonra benm için de uygun valla canm yaa işler güçler bitiyor tam kahveni alıp ayaklarını uzatıp muhabbet zamanı oluyor :) :103:
zaten buaralar muhabbet etmeye çok ihtiyacım oluyor akraba veya tanıdıklarınla herşeyi paylaşamıyorsun malesef :KK25:

sabah biraz geç kalktık bugün 9.30 da kahvaltı öğle yemeği derken oğluşun aşısı vardı yaptırdık kuzuma ayakkabı aldık sonra akşam yemeği oğlumu uyutma derken şimdi oturuyorum sen neler yaptın

ooh hayırlı olsun paşaya :97: valla yarına börek falan saralım dedik aniden çıktım bende canm kusura bakma :85:
bende ne yapiyim nişanlık bakıyorum kalbim ağzımda :KK62: kırmızı renkte biraz abartı sanki ama özel bigün olacak diye abartıyim dedim :) :KK16: resimler farklı konseptte ama senn fikrini de almak isterim sence bunlar nasıl ve hangisini beğendin canm?
$red dress.jpg $gullu abiye modeli.jpg $tumblr_luvs3a6dA91r4ioefo1_500.jpg

ben burdayım :KK3: nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsın
ooh hayırlı olsun paşaya :97: valla yarına börek falan saralım dedik aniden çıktım bende canm kusura bakma :85:
bende ne yapiyim nişanlık bakıyorum kalbim ağzımda :KK62: kırmızı renkte biraz abartı sanki ama özel bigün olacak diye abartıyim dedim :) :KK16: resimler farklı konseptte ama senn fikrini de almak isterim sence bunlar nasıl ve hangisini beğendin canm?
Eki Görüntüle 898477 Eki Görüntüle 898476 Eki Görüntüle 898478

kırmızı olan harika :KK16::KK16::KK16::KK16:bayıldım

X