Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

hoş geldiniz kızlar

Slm naber nasılsın.. kaç gündür arkadaş edinip sohbet etmeye çalışıyorum ama biraz zor gibi burdan umudumu kaybetmeye başlamıştım bende :kk77:
iyiyim canım sen nasılsın
gel beraber sohbet edelim işte
bu akşam çok sıkıldım canım sohbet çekti:KK1::KK1:
nasılsınız kızlar :KK3:

ben iyiyim canım
sen nasılsın

evet kızlar tanışalım

ben 25 yaşında evli ve 1,5 yaşında bir erkek bebek annesiyim ha bu arada çalışmıyorum :KK12::KK12::KK6::KK6:

hoş geldiniz kızlar

iyiyim canım sen nasılsın
gel beraber sohbet edelim işte
bu akşam çok sıkıldım canım sohbet çekti:KK1::KK1:

ben iyiyim canım
sen nasılsın

hoşbuldum iyi olmaya çalışıyoruz işte :KK31:

evet kızlar tanışalım

ben 25 yaşında evli ve 1,5 yaşında bir erkek bebek annesiyim ha bu arada çalışmıyorum :KK12::KK12::KK6::KK6:

bende 25 yaşındayım nişanlıyım :KK42: bende çalışmıyorum ama iş arıyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
88prenses22,
ayisigi88

ayışığı88 canım anlat bakalım kendini tanışalım:KK34:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
88prenses22,
ayisigi88

ayışığı88 canım anlat bakalım kendini tanışalım:KK34:

dediğim gibi nişanlıyım. 25 yaşındayım. iş arıyorum. lise mezunuyum yalova da yaşıyorum. biraz da sen kendinden bahset bunların haricinde benim aklıma bişey gelmedi :nazar:

evet kızlar tanışalım

ooh süper Allahım bozmasın nazardan saklasın inşallah bende senin gibi oralara gelirim canm :KK16: bende iyiyim teşekkür ederim seneye evlilk bekliyor beni koşturuyorumm çok heyecanlıyım :18:

dediğim gibi nişanlıyım. 25 yaşındayım. iş arıyorum. lise mezunuyum yalova da yaşıyorum. biraz da sen kendinden bahset bunların haricinde benim aklıma bişey gelmedi :nazar:
memnun oldum tatlım
görmemiştim mesajını:KK30::KK30:
ben de oğlumu uyuttum az önce
kahvemi içiyorum şimdi :KK51::KK51:
benim 7 aralık 1988 doğum günüm
düğün düşünmüyoruz nikah düşünüyoruz sadece 30 ağustos 2014te olucak kısmetse

hayırlısı olsun canım
hep mutlu olun inş

ooh süper Allahım bozmasın nazardan saklasın inşallah bende senin gibi oralara gelirim canm :KK16: bende iyiyim teşekkür ederim seneye evlilk bekliyor beni koşturuyorumm çok heyecanlıyım :18:

inş canım
gerçi çok yorucu bu işler de neyse
şimdiden korkutmıyım gözünüzü
yoksa sende mi nişanlısın

inş canım
gerçi çok yorucu bu işler de neyse
şimdiden korkutmıyım gözünüzü
yoksa sende mi nişanlısın

2 hafta sonra nişanım var inşallah canm.. korkut korkut korkutmayan tek sen kalmıştın zaten :KK43:
çeyize okadar alıncak şeyler varki.. güzel şeyler görürsen bana haber verirsin olurmu canm buna çok ihtiyacım var..

2 hafta sonra nişanım var inşallah canm.. korkut korkut korkutmayan tek sen kalmıştın zaten :KK43:
çeyize okadar alıncak şeyler varki.. güzel şeyler görürsen bana haber verirsin olurmu canm buna çok ihtiyacım var..

senin nişan istemeyle bir arada mı olucak ayrı mı olucak?

X