Canım sıkıldığı zaman ben eşime bir türlü anlatmıyorum niye?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
142
9
24
canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor

Madem eşiniz düşünceli ve nezaket sahibi biri değil o zaman siz de gerekenleri söyleyeceksiniz. Siz sustukça size danışmadan ve fikrinizi sormadan kararlar almaya devam edecektir. Rahatsız olduğunuz şeyleri dile getirmelisiniz. Baktınız ondan da anlamıyor, o zaman gerekirse resti çekip bu şekilde devam edemeyeceğinizi söylersiniz. Sizi kaybetmekten korkuyorsa zaten hareketlerine çeki düzen verecektir. Vermezse kendi kaybeder.

Beni göndermek istemiyor annem sürekli burada kalacak bunu böyle kabul et dedi emir vakilik olarak söyledi şu an yaşamak zorundayım ben böyle olacağını bilmiyordum yemin ederim bütün konuşmanın içinde o benim canımı sıktı işte evde şu an kendimi değersiz hissediyorum ama adam anlamıyor
ama şu çıktı dedim gibi ona koşmamı istiyor kadın eli ayağı tutuyor annem de bırak yapsın diyor teyzen işi tuturmadı izin vermedi öyle alıştı su bardağını bile ayağına isterdi diyor kaynanası ben de öyle istemiyorum valla canı sıkıntından boğlacağım evde ben kimsenin hizmetçisi değilim ya ben abimlerden eşlerinden emir valiliklerinden kaçtım bu sefer bu çıktı başıma istemiyorum öyle birde madem sürekli bu evde kalacak her dışarıya çıkıp geldinde hoşgeldiniz bilmem ne demek mi zorundayım hergün zaten yirmi dört saat aynı evin içindeyiz ben buna alışık değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…