Canım sıkıldığı zaman ben eşime bir türlü anlatmıyorum niye?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
142
9
24
canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor

Artık kimi çağrırsa çağırsın burası benim evim değil zaten ben bundan rahatsız oldum diye ben boş şeylerden rahatsız oluyormuşum öyle diyor anneme
Konu kendi ailesi olunca boş olur. Sizde kendi ailenizi çağırın onun yaptığı gibi tepki gösterirse ee hani boştu dersin?

ya simdiden soylersin karsidakine fikirlerini.ya da bir omur boyu sus canim.cunku ilerde takan olmayacak dediklerinj fikirlerini
Ben artık konuşmayacağım kendisine de söyledim artık sana bir şey anlatmayacağım dedim burası benim evim değil öyle olduğundan kim çağır kimi çağırmaz umurumda değil ama içim soğumuş değil içim soğuyuna kadar enselerden duracağım burunlarından fitir fitir getireceğim herşeyi elimi de hiç bir şey sürmeyeceğim

canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor
Boşan

Eşinin abisinin karısı niye seni direkt aramıyor da, kazık abisi anasini ariyo kaynana diger oglunu ariyor. Isguzarlar. Yerinde olsam ceker giderim. Bana soran yoksa benim orda bulunmama da gerek yok.
Kaynanam ondaydı onlar kaynanama söylemişler sizin evde kebep yiyelim kendi kendilerini yemeğe çağırmışlar yani
Kaynanam da eşimi arayıp abingil bizde kebap yemeğe geliyorlar dedi eşimde tamam gelsinler dedi telefonla konuşuyorlar bende ne kebabi dedim eşim parmağını kaldırdı bir dakika konuşuyorum susturdu yani kapattı sinirlendim dün bana abimgil gelip gelmesini sana mi hesap vereceğim diyor
Birde kim geliyorsa gelecekse abilerinden direk annelerini arıyorlar eve bize gelince evi senin evin diyorlar ama işlerine gelince burası tek senin evin değil diyorlar
Eltilerim beni niye aramıyor anlamıyorum umurumda değil artık

Ben artık konuşmayacağım kendisine de söyledim artık sana bir şey anlatmayacağım dedim burası benim evim değil öyle olduğundan kim çağır kimi çağırmaz umurumda değil ama içim soğumuş değil içim soğuyuna kadar enselerden duracağım burunlarından fitir fitir getireceğim herşeyi elimi de hiç bir şey sürmeyeceğim

İlk geldiğinde kaynanam herşeyi hesap soruyordu sürekli bir şeyler değiştiriyordu eşime anlattım ilk söyledi şey beni aranıza koymayın saygıda kusur etme dedi yeter bana
eşim o zaman benle şaklaşırken yüzünü asıyordu yüzünü çeviriyordu eşim yapmaz oldu bir daha sürekli benle şaklaşan adam yapmaz oldu sonra evde olup biten herşey kaynanam dışarıya kızlarına anlatmaya başladı evin içindeyiz nasıl duyamayım fısır fısır konuşsa da duyuluyor benim adım kapı dinliyor ya çıktı kızı geldiğinde kapı dinlemek ayıp günah haram demeye başladı kızı da anası da akıl veriyorlar sen nasıl davranırsan öyle davranır Altan alacaksın diyorlar oda alttan alır diyorlar öyle yapsam da öyle yapsa da yine kavga oluyor
Birde dün eşim bana diyor ki kapı açtın geldi diye yüzüne bakmadın kapıyı açtın direk mutfağa girdin bir insan selam verir hoş geldin denir diyeceksin diyor bende zaten evine gelmiş kalkıp niye söyleyim dedim

Yok direk öyle yapmayacağım ilk önce burunlarından fitir fitir getireceğim herşeyi

Bu muameleyi hak eden kişi eşinizde daha adamla konuşamıyorken burnundan fitil fitil nasıl gitirirsiniz bilemedim. Her şeyden önce eşinizden neden bu kadar çekiniyorsunuz onu düşünün bence.

İlk geldiğinde kaynanam herşeyi hesap soruyordu sürekli bir şeyler değiştiriyordu eşime anlattım ilk söyledi şey beni aranıza koymayın saygıda kusur etme dedi yeter bana
eşim o zaman benle şaklaşırken yüzünü asıyordu yüzünü çeviriyordu eşim yapmaz oldu bir daha sürekli benle şaklaşan adam yapmaz oldu sonra evde olup biten herşey kaynanam dışarıya kızlarına anlatmaya başladı evin içindeyiz nasıl duyamayım fısır fısır konuşsa da duyuluyor benim adım kapı dinliyor ya çıktı kızı geldiğinde kapı dinlemek ayıp günah haram demeye başladı kızı da anası da akıl veriyorlar sen nasıl davranırsan öyle davranır Altan alacaksın diyorlar oda alttan alır diyorlar öyle yapsam da öyle yapsa da yine kavga oluyor
Birde dün eşim bana diyor ki kapı açtın geldi diye yüzüne bakmadın kapıyı açtın direk mutfağa girdin bir insan selam verir hoş geldin denir diyeceksin diyor bende zaten evine gelmiş kalkıp niye söyleyim dedim
Adam almış seni ,anasının evine getirmiş kölelik yap diye Bir akillida çıkıp böyle evlilik,ev ev üstüne olmaz diye sesini çıkarmamış.Size ayrı ev açmaya tenezzül etmeyen adamdan çok şey bekliyorsunuz.....

Kaynanam ondaydı onlar kaynanama söylemişler sizin evde kebep yiyelim kendi kendilerini yemeğe çağırmışlar yani
Kaynanam da eşimi arayıp abingil bizde kebap yemeğe geliyorlar dedi eşimde tamam gelsinler dedi telefonla konuşuyorlar bende ne kebabi dedim eşim parmağını kaldırdı bir dakika konuşuyorum susturdu yani kapattı sinirlendim dün bana abimgil gelip gelmesini sana mi hesap vereceğim diyor
Birde kim geliyorsa gelecekse abilerinden direk annelerini arıyorlar eve bize gelince evi senin evin diyorlar ama işlerine gelince burası tek senin evin değil diyorlar
Eltilerim beni niye aramıyor anlamıyorum umurumda değil artık
Şimdi orası kvnin eviyse sizde orada yaşıyorsanız karışamazsınız istememe gibi bir hakkınız yok. hizmet ettiriyorlarsa sana elini çok işe sürmezsin, geride durup kendini yormazsın yeter. Kızıp, ses yükseltmek yerine s'lağa yat böyle durumlarda veya ay çok yoruldum başım arıyor de 1 2 birşey taşı git odana.

Bu muameleyi hak eden kişi eşinizde daha adamla konuşamıyorken burnundan fitil fitil nasıl gitirirsiniz bilemedim. Her şeyden önce eşinizden neden bu kadar çekiniyorsunuz onu düşünün bence.
Konuşmamamın nedeni beni dinlemiyordur bir şey anlatmaya başladığımda üçüncü kelimesinde direk lafa giriyordu kendisi anlatıyor yada akıl fikir vermeye çalışıyor dinlemeden böyle olduğundan komuşamıyorumdum ama birden patladım sözümün kesmesini izin vermedim şu an direk söylüyorum yüzüne

Şimdi orası kvnin eviyse sizde orada yaşıyorsanız karışamazsınız istememe gibi bir hakkınız yok. hizmet ettiriyorlarsa sana elini çok işe sürmezsin, geride durup kendini yormazsın yeter. Kızıp, ses yükseltmek yerine s'lağa yat böyle durumlarda veya ay çok yoruldum başım arıyor de 1 2 birşey taşı git odana.
Şöyle bu ev kaynanamdan önce ilk ben girdim önce bana tutuldu önce ama nişanlıyken eşim bana dedi ki annem bende kalacak demişti canı sıkıldı zaman diğer çocuklarına gider demişti ama kadın bizde canı sıkılmıyor ki birde o var kaynanam da diğer çocukları da biraz orada oturacağım biraz orada dendi bende böyle olacağını düşündüm için kabul ettim ama kabul etmseydim eşim direk bana pazar günü annem burada sürekli kalacak bunu kabul et demişti sonra bana diyor ki annem baba yokken vefat etmişti o tek başına bize baktı tuvaletler temizledi bize bakmak için filan filan demeye başladı bana

Zaten o gün kendi kendini yemeğe çağıran eltime yaptırdım yaz boyu yemişsiniz kebabı daha ne istiyorsunuz kebap eltimin başının altından çıkmış bütün bunlar kebap işi onlarda işlerine gelmiş herhalde o eltimde kayananımı kovma şeklini bulmuş o evden çocukları bunu canı çekmiş çocuklar bunu canı çekmiş bahanesi ile geliyorlar kaynanam gittinde
Ayrıca kaynanamın bende yaşamasının benim için sıkıntı yok ama sürekli çok kalması benim canımı sıkıyor o kadar evde ne olursa rahat edemiyorum geceliklerimi olsun ev için aldım sortlarımı mini eteklerimi giyemiyorum bir kere Spor şortu giymiştim evde eşim ne bu könşekle mi dolaşıyorsun dedi ya 🤦🏽‍♀️🤣 annesi evde ya bende bu könşek değil Spor şortu dedim böyle rahat değilim yemin ederim o kadar kıyafet aldım tadını çıkarmadan kilo aldım hiç biri olmuyorum kilo veremez oldum niye anlamdım tiroidten bilemedim

Son düzenleme:
Konuşmamamın nedeni beni dinlemiyordur bir şey anlatmaya başladığımda üçüncü kelimesinde direk lafa giriyordu kendisi anlatıyor yada akıl fikir vermeye çalışıyor dinlemeden böyle olduğundan komuşamıyorumdum ama birden patladım sözümün kesmesini izin vermedim şu an direk söylüyorum yüzüne

Eşiniz maalesef saygısız biri, tartışma sırasında kullanacağı ağır bir söz sizi daha da üzebilir bu yüzden sinirli iken onunla tartışmanızı tavsiye etmem. Rahatsız olduğunuz konuları sakin olduğu zamanlarda onunla konuşmak daha doğru olur.

Adam almış seni ,anasının evine getirmiş kölelik yap diye Bir akillida çıkıp böyle evlilik,ev ev üstüne olmaz diye sesini çıkarmamış.Size ayrı ev açmaya tenezzül etmeyen adamdan çok şey bekliyorsunuz.....
Birde şimdi şey oluyor ilk geldiğinde öyle olmuyordu bu tartışmadan sonra herşeyine benim koşmamı istiyor ben hizmetçisimiyim ya eli ayağı tutuyor bir şey kaldırsa tabak filan direk bana işaret edip kalk yap diyor yemin ederim bu davranışın hepsinden ben kötü çıktım ayrıca bu kavga zeminlerini ben değil eşim hazırlıyordu

X