Canım sıkıldığı zaman ben eşime bir türlü anlatmıyorum niye?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
28
1
24
canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor

canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor
Duygularınız bastırılmış . Eşinize bunun yanlış olduğunu bazen insanın misafir ağırlamak istemesi gelmez . Bazen modun değildir . Ertelemekte isteyebilirsin . Eşine güzellikle anlat . Hemen seni arasın ya da sana mesaj atsın . Böyle daha mutlu olacağımı düşünüyorum de

Duygularınız bastırılmış . Eşinize bunun yanlış olduğunu bazen insanın misafir ağırlamak istemesi gelmez . Bazen modun değildir . Ertelemekte isteyebilirsin . Eşine güzellikle anlat . Hemen seni arasın ya da sana mesaj atsın . Böyle daha mutlu olacağımı düşünüyorum de
Evet gerçekten hiç havamda değilim

Eşiniz size sorsa ne diyeceksiniz mesela? Müsait değilim gelmesinler diyebiliyor musunuz? Önce bunu diyebileceğiniz bir zemin yaratmanız gerekir ki size sormasının bir manası olsun. Tabi yalandan da olsa sorması gerekir o ayrı ama bence netice değişmeyecekti. Eşinize misafirlik olaylarını seyrekleştirmek istediğinizi söyleyin kendisi bahane uydursun. Siz gelmeyin diyemezsiniz

X