Canım sıkıldığı zaman ben eşime bir türlü anlatmıyorum niye?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
28
1
24
canımı sıkan bir şey oluyor onu anlatmıyorum söylemiyorum ne yapacağım ben ya
Anlatmadım zaman canım sıkılıyor
Dilimin ucunda mesele söyleyeceğim olmuyor
Sonra gidiyorum mesaj olarak atıyorum
Mesela akşam annesi aradı dedi ki abingil sizde kebep yemek istiyorlar dedi eşimde bana sormadan direk gelsinler dedi
Eşim bunu ilk defa yapmıyor
sürekli annesi ile bana bunu yapıyorlar canımı sıkıyor

Ama sürekli sizin canınız sıkılıyor üzülüyorsunuz. Evlilikte ve her ilişkide açık iletisim önemli. Kendinizi açıkça ifade edin, ara sıra yemek yapılır bir şey olmaz ama her seferinde sizin eve yemeğe geliyorlar ve size haber verilmiyorsa bu büyük sıkıntı. Ben olsam benim de hoşuma gitmez bu durum

Kız köydeki arsa noldu? Eski konundan aklımda kaldı

Eşinizin size danışıp sorması gerekirdi. O evin hanımı sizsiniz. Yemek yapan sizsiniz.
İşte canımı sıktı en sonda mesaj olarak attım canımı sıkan başka bir şey var sormam gerekiyor sormuyorum soramiyorum
Belki benim misafirim gelecek bir de ne kebabı diye sorudm telefonla konuşurken bana eli ile işaret etti telefonla konuşuyorum diye sustum

Yok bahçeli olduğundan öyle ama baya ayakları alıştı yani kayananam sağol olsun

Eviniz bahceli diye kebap alip mi geliyorlar. Hayret bir sey cidden.
Eşinizle konuşun o nasil olsa kardesleri diye takmiyordur ama sizi dusunmesi lazim. Bi defa abilerinin kendileri aramayip haber yollayarak emrivaki yapmalari bile cok saygisizca.

Evde olmayın söylesin dışarıdan kebap yesin ailesiyle inanın dünyanın en mükemmel eşini boşadım annesi öyle mükemmel bir kadındı ki geleceği zaman apt kapısında bile arar canım emin misin müsait misin geliyorum derdi ex kv m muhteşem biriydi ona rağmen ex eşim bir gün ben işteyken annem geliyor akşama dedi tamam aşkım dedim geçtim bilerek iş uzadı diyip eve geç gittim bir kere sadece annesine hizmet etti bir daha asla bana sormadan okeylemedi bunu ben dünyanın en naif kvsine yaptıysam herkes herkese yapar

Kaynanam evime gelmek için bahane geçen sefer mısır közlemek için gelmişti yine aynı

Eşin seni ve düşüncelerini oenmsemiyor o yüzden anlatamıyorsun.

Yanlış anlama ama biraz önce ferittin eksikliği gebeliğe engel mi diye konu açmışsın bence gebelik konusunu bir süre askıya al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…