Canım oğlum Batuhan'ımala dün,bugün ve yarınlarımızzz...

canım okurken çok duygulandım cok zor bir hamilelik geçirmişsin ama sonunda mutlu sonla oğluşuna kavuşmuşsun allah bir ömür boyu eşinle ailenle sevdiklerinle birlikte oğlunu büyütmeyi nasip etsin inşallah

hikayeni bastan sona kadar okudum cok güzel dile getirmissin
ALLAHim batuhani size bagislasin bir ömür boyu mutluluklar
Teşekkür ederim canım...

canım yaa çok duygualdnım okuyunca.. çok gzüel dile geitrmişisn.. Rabbim sonsuza kadar multluğunuzu daim etsin canım benim..
Saol bitanemmm hepimizin inşallahhh...

unutmassın biliyorum şaka yazdım , iyiki varsın canım arkadaşım benimde en zor zamanlarımda sizler destek oldunuz, doğumda kazada, sen narenim, semoşum, havvacım, sibelcim sizlere ve her derdimi paylaştığım bütün haziran annelerine çook teşekkür ederim a.s.
Canımsınnnn iiiki sende varsın...

canım okurken çok duygulandım cok zor bir hamilelik geçirmişsin ama sonunda mutlu sonla oğluşuna kavuşmuşsun allah bir ömür boyu eşinle ailenle sevdiklerinle birlikte oğlunu büyütmeyi nasip etsin inşallah
Evet çok zordu hamillelik ama meleğim herşeye değer..güzel dileklerin için çok teşekkürler...

sağlıkla,mutlulukla ve hayal ettiği gibi büyütün inşallah.. :nazar: :1hug:

:nazar:Canım adaşım allah nazarlardan saklasın Batuhanı..:nazar: rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Benim eşkiyadan vakit bulup anca okuyabildim valla canım yazarken bile 10 defa kaldırdı... çok öpüyorum Batuşu ve seniŞeniz

çok güsel anlatmışsın canım yaşadıklarınızı.Rabbıme şükür ki bebeşin kucağında ve hersey geçti.Allah analı babalı büyütsün...hersey gönlünüzce olsunnn:asigim:

canım çok teşekkürler...sende sağlıkla kucağına al inşallah meleğiniii

X