• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratını yidiğim kayinvalidem..

Belkide bebekle sana bişi oldu sandı :) iyi yanlarından bak ama belli etmedi korktuğunu :))
boşverrrrrrrrrrrrrr

Diyecemki seni merak edip geldi ulasamadigi icin😂 oglunu sormus gitmis. Baslikta pek bi hos olmus😂 kv ni cok seviyosun sandim

Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktım 😄 neyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Sanki denetime gelmiş gibi. İnsan bi arar da gelir. Hem ibadet edip hem de fesatlık peşinde koşanlardan bu kv de de. İnsanlar keşke hayatlarına geçirseler inançlarını

Back