• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratını yidiğim kayinvalidem..

Kocası iş gezisine ya da askere giderken yalnız bırakılmayan gelinlere benzettim nedense

Fesatlara bir daha ekleyin 🤪

Ben de kayınvalidenizin sizin eve erkek attığınızı (!) ve iş üstündeyken telefona cevap veremediğinizi akşına getirdiğini düşündüm ilk. Bu cinslerin aklı ona çalışıyor sadece çünkü.
Yok artik!

Hamile olduğunuz için evde başınıza birşey gelebileceğini düşünmüştür belki. Siz iyi düşünün :)
Ben de öyle düşündüm. Hele benimki gibiyse 40 tane senaryo yazmıştır. Ayağı kaydı düştü, öldü, bitti gitti diye. :KK12:

İyi de kaç kere aramışki?
Başınıza birşey mi geldi diye merak etmesi için birden fazla arayıp cevap alamaması gerekmez miydi?
Çat diye geldiğine göre de yakın oturuyorsunuz.
Ben hiç pollyanna olamıcam, canı sıkılmış saçmalamak istemiş, sizi seçmiş.

Ya sana guvenmiyordur kontrole gelmiştir yada seni çok seviyordur biseymi oldu diye korkmustur o korkuylada sana Trip yapmıştır ama kv işte illa bişey çıkar bosver

Kocası iş gezisine ya da askere giderken yalnız bırakılmayan gelinlere benzettim nedense

Fesatlara bir daha ekleyin 🤪

Ben de kayınvalidenizin sizin eve erkek attığınızı (!) ve iş üstündeyken telefona cevap veremediğinizi akşına getirdiğini düşündüm ilk. Bu cinslerin aklı ona çalışıyor sadece çünkü.
Sadece fesat demekle kurtulamazsiniz fepfesatsiniz var mi boyle bir kelime ama fesat grubunda bile yer alamassiniz.

İyi de kaç kere aramışki?
Başınıza birşey mi geldi diye merak etmesi için birden fazla arayıp cevap alamaması gerekmez miydi?
Çat diye geldiğine göre de yakın oturuyorsunuz.
Ben hiç pollyanna olamıcam, canı sıkılmış saçmalamak istemiş, sizi seçmiş.
1 kez aramış bir de kaç defa aradım niye açmadın diyor 😁 yürüyerek 10 dk aramiz

Ay yok canım çat kapı gelen kayinvaliderden benim ki is üzerindeyken bile gelmisligi var keşke öyle olsa. 40 yılda bi aradi. Ben suratına takıldım :anneadayı:
Sorsaydin keske hayirdir anne bi sorunmu var diye. Hamilr halinle kafana takma bosver bisey varsa bidahaki gorusmede belli olur

Hamilesiniz ya,basiniza bir is geldi diye korktu zaar. İyi oldugunuzu gorunce de sukur namazi kilmis gitmis ;) cok dusunulecek bir sey yok bence

Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktım 😄 neyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Çok değişik...
Art niyetle mi geldi acaba, var mıdır öyle huyları?

Çok değişik...
Art niyetle mi geldi acaba, var mıdır öyle huyları?
Ah bi bilsem art niyetli mi. Onun istediği onun dediği olsun diyen bir tip. O telefon çaldı mi hemen açılacak gibi bir beklentisi var. Geldiği zaman evde olunacak. Aksi taktirde eşimi arayıp aradım açmadı. Evine geldim kapıyı çalıyorum açan yok diyen biri. Defalarca yaptı bunu. Çokta masum olmayabilir

HUYLANMIŞtır belki de oğlu yok evde sende açmayınca nerde acabaaa diye aramış kendince...hadsiz:KK20:

Ah bi bilsem art niyetli mi. Onun istediği onun dediği olsun diyen bir tip. O telefon çaldı mi hemen açılacak gibi bir beklentisi var. Geldiği zaman evde olunacak. Aksi taktirde eşimi arayıp aradım açmadı. Evine geldim kapıyı çalıyorum açan yok diyen biri. Defalarca yaptı bunu. Çokta masum olmayabilir
Ovv çok tehlikeli... Dikkatli olun.

benimkinden bir kesinti vereyim sana
basıları öle sapkın düşünceli kv ki

önceki gün yüzüklerimi takmayı unutmuşum işe giderken
o günde müşterinin biri ne güzelsin evlimisin falan dedi bende 9 ayşında kızım var deyip gülüştük,

AKşam gayet şaka olsun diye ortalığa anlattım eşimde vardı
kv dediki sen de herkes böle düşünsün,bekar sansın diye mi takmıyorsun acaba yüzüğünü dedi
ben şooook

eşim haddini bildirdi o ayrı:)
gülüyorum geçiyorum artık
çünkü normal bi kv yok :KK76::KK20:

Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktım 😄 neyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.

herşey normal :nazar:
Size anormal gelen nedir?

''Merak ettim kızım, başına bşy geldi sandım, çok şükür sen ve torunum iyisiniz '' de diyebilirdi
:KK57:

Back