Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim negatif çıktı beklediğim gibi 🥲 ama gece o kadar çok sırtım ve bacaklarım ağrıdı ki regl olacağımı anladım o yüzden teste üzülmedim 🤷🏻‍♀️ eşleriniz yanınızda kizlar bu ay olmazsa başka ay denersiniz siz de üzülmeyin. Bende artık okulların tatillerine göre deneyecegim yine 😅

Yok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canım 🤲🏻🌸
Yumurtlama gününü hesaplamış mıydın bu ay erken mi oldu geç mi? Üzme kendini canım bebişin varsa oda üzülür ama 🌸 iyi düşünelim canım stres yapma hiç orayı düşünme bir kaç gün geçsin testte çıkar yerleşme kanaması olduysa ❤️

Testim negatif çıktı beklediğim gibi 🥲 ama gece o kadar çok sırtım ve bacaklarım ağrıdı ki regl olacağımı anladım o yüzden teste üzülmedim 🤷🏻‍♀️ eşleriniz yanınızda kizlar bu ay olmazsa başka ay denersiniz siz de üzülmeyin. Bende artık okulların tatillerine göre deneyecegim yine 😅
Hiç üzülme canım benim, senin eşin yanında olmasada sağlığı yerinde olsun sağsalim seninle olsun o yeter bence kuzum 🌸 sizde müsait olduğunuz zamanları Yanyana gelebildiğiniz zamanları değerlendirirsiniz inşallah Umut hep var ❤️

Yumurtlama gününü hesaplamış mıydın bu ay erken mi oldu geç mi? Üzme kendini canım bebişin varsa oda üzülür ama 🌸 iyi düşünelim canım stres yapma hiç orayı düşünme bir kaç gün geçsin testte çıkar yerleşme kanaması olduysa ❤️
İnşallah canım yok normal olması gereken günde yumurtladım haklısın hayırlısı neyse o bakalım Rabbim büyük 🤲🏻😍🥰

Gerçekten belki yerleşme kanamasıdır benim geçen ay aynı şekilde oldu peçeteye gelen lekeler ama 4 gün önce oldu 4 gün sürdü sonra adet oldum 7-8 gün baya erken gibi bilemedim umut var ☺️
İşte adete o kadar yakın olsam anlarımda böyle daha çok varken kafa karıştırıcı oldu🤣 inşallah yerleşmedir diyelim bakalım kısmet 🤲🏻🌸

Yaa canı sağolsunda eşinin varsın her ay deneyemeyin sizde her bir araya geldiğiniz anı değerlendirirsiniz ☺️ Bak sana umut olcaksa şuan bir arkadaşım hamile ve 4 aydır başka şehirde ablasının yanındaydı rşi sadece bi kere gitti yanına o bikereyle hamile kalmış☺️ Olmaz olmaz deme hiç ummadıgında olur belki sizinde bu şekilde olcak bellimi olur 🥰

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment Childdevelopment S sultansultan90 A ad000 R Random3 G Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Bu konuda çok yardimci olamiycam)))maalum ayri ülkelerde yaşiyoruz aynisini Türkiyede bulmaya bilirsin
İlk aldığım ütü Tefal oldu 9 yıl önce 550tlye ,ilk başlarda çok rahatdi, sonra su akitmaya başladı sinir krizi geçiriyordum resmen
Şimdi kullandigim ise çok ucuz 4 senedir kullaniyorum ,pazardan almişdim🤣🤣🤣

Bu konuda çok yardimci olamiycam)))maalum ayri ülkelerde yaşiyoruz aynisini Türkiyede bulmaya bilirsin
İlk aldığım ütü Tefal oldu 9 yıl önce 550tlye ,ilk başlarda çok rahatdi, sonra su akitmaya başladı sinir krizi geçiriyordum resmen
Şimdi kullandigim ise çok ucuz 4 senedir kullaniyorum ,pazardan almişdim🤣🤣🤣
Anladım canım benimde önceki ütüm çok ucuzdu 3 yıl kullandım ama kırışıkları açmadan biraz yetersiz kalıyor yenileyecem. Philips Azur optımal temp almayı düşünüyorum ama fiyatı beni düşündürüyor. Malum evi yeniden dizdik maddi olarak şuan biraz sıkışığız. Burdaki arkadaşların da kullanıp memnun kaldıkları ütüleri de değerlendireyim istiyorum

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment Childdevelopment S sultansultan90 A ad000 R Random3 G Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Canım bende Beko var model olarak bilmiyorum evde değilim dört senedir kullanıyorum Beko hiç bir şeyi sevmem ama ütüsünü sevdim😂😂

X