Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ben hiç iyi durumda değilim ya bilmiyorum sanırım enfeksiyonum tam olarak geçmemiş zaten ruhum hiç iyi değil sanırım bebe dende vazgeçtim eşimle aramız bozuk 🙄 çok kırgınım toparlayamadım bu kez kendimi 🤷🏻‍♀️
Az toparla kendini şuan icin bebek fikrinden vazgec kisa süreli kendini toparla enfeksiyon falan gecsin bence cok bekletmeden gelecek. Eşler icinde görmeyince göresimiz görünce öldüresimiz geliyo 😅😂

Kız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldüm 😂 yeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani😂 catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Sperme boğ o 1 tane yumurtayı bebeyim :KK70:

Az toparla kendini şuan icin bebek fikrinden vazgec kisa süreli kendini toparla enfeksiyon falan gecsin bence cok bekletmeden gelecek. Eşler icinde görmeyince göresimiz görünce öldüresimiz geliyo 😅😂
Kesinlikle aşko 🤣🤣 Geçtim zaten artık ya saldım olmazsa da vardır bi hayır 😊

Kız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldüm 😂 yeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani😂 catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Vuhhuuuu ekşın 🤭🤭 isim anası da bitliKedi bitliKedi güzel oldu ama 🤣🤣

X