Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlar şimdi size bişey itiraf edicem. Kontrole gittiğimde rahim tertemizdi. Antibiyotik bile vermeyecekti ama önlem amaçlı çok düşük dozlu bişey verdi. Sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi (kürtaj falan olmadığında korunma vermiyor çoğu doktor). Bir de kromozom analizi istedi ama sonraki adetten sonra yaptıracakmışım. Sonucu da 1 ay sonra çıkacak yani benim 2 ay daha boşa gidecek. İnternette çok araştırdım, bilimsel araştırmalar düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum oranının daha yüksek olduğunu kanıtlamış. O yüzdendir ki büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde kalır derler 🤣 biz de eşimle karar verdik, biz hemen denemelere devam edeceğiz. Forumda da çok okudum düşükten hemen sonra hamile kalıp sağlıklı gebelik elde edenleri. Kaderde varsa ne yapsak olmuyor zaten. Durum vaziyet budur biz kararlıyız 💪
Canım içine nasıl sinecekse öyle devam edin yolunuza. Hissediyorsan illa ki vardır bir şeyler. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Güzel düşünüyorsun güzel de olacak inşallah 🥰

Canım içine nasıl sinecekse öyle devam edin yolunuza. Hissediyorsan illa ki vardır bir şeyler. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Güzel düşünüyorsun güzel de olacak inşallah 🥰
İnsan tam umutlanıp da kayıp yaşayınca daha çok istiyor kuzum yaa en azından bendeki etkisi böyle. Hayırlısı olsun, zaten kolay hamile kalamıyorum, ara vermeyi anlamsız buluyorum o yüzden

Canım kızlar şimdi size bişey itiraf edicem. Kontrole gittiğimde rahim tertemizdi. Antibiyotik bile vermeyecekti ama önlem amaçlı çok düşük dozlu bişey verdi. Sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi (kürtaj falan olmadığında korunma vermiyor çoğu doktor). Bir de kromozom analizi istedi ama sonraki adetten sonra yaptıracakmışım. Sonucu da 1 ay sonra çıkacak yani benim 2 ay daha boşa gidecek. İnternette çok araştırdım, bilimsel araştırmalar düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum oranının daha yüksek olduğunu kanıtlamış. O yüzdendir ki büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde kalır derler 🤣 biz de eşimle karar verdik, biz hemen denemelere devam edeceğiz. Forumda da çok okudum düşükten hemen sonra hamile kalıp sağlıklı gebelik elde edenleri. Kaderde varsa ne yapsak olmuyor zaten. Durum vaziyet budur biz kararlıyız 💪
Ben kararınızı yüzde yüz destekliyorum 💪🏻
Hangi ay sağlıklı yumurta-sperm kombinasyonu olacak hiç belli değil, hiç bir ay boş geçirmeyin.. 🎈

Ben küçükken yengem düşük yapmisti hatirliyorum cok üzülmüştü bütün büyüklerimiz diyodu ki düşükten sonra rahim temizlenir hemen hamile kalirsin ve dedikleri gibi de olmustu. Yani büyüklerimiz hep bu şekilde söyler ve vardir bi bildikleri.🤷🏼‍♀️

Testim böyle ama yumurtlama baslamis catlamaya baslamis dedi doktor 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 45
Ben kararınızı yüzde yüz destekliyorum 💪🏻
Hangi ay sağlıklı yumurta-sperm kombinasyonu olacak hiç belli değil, hiç bir ay boş geçirmeyin.. 🎈
Di mi ama kuzum yaa bu doktorlar bizi pimpirikli yaptılar. Bence de hazır doğal yolla olmuşken bu fırsatı kaçırmamalıyız 🥰
Ben küçükken yengem düşük yapmisti hatirliyorum cok üzülmüştü bütün büyüklerimiz diyodu ki düşükten sonra rahim temizlenir hemen hamile kalirsin ve dedikleri gibi de olmustu. Yani büyüklerimiz hep bu şekilde söyler ve vardir bi bildikleri.🤷🏼‍♀️
Çevremizde o eski topraklardan olsa sırtımız yere gelmez zaten 🤣 camdaki kızı izleyen var mı bilmiyorum, orda annesi nalanın beline bişey sürüyordu 2-3 gün kalacak bu diyodu hamile kalması için. O zaman demiştim ahh bize de böyle bi annane lazım diye. Onu öğrendim bak, eskiden beyaz sabun rendesiyle yumurta akını karıştırıp beline sürüyorlarmış 3 gün bekletiyorlarmış. Yakı gibi işte hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş 😍 bize denemek için pis bişey daha buldum 🤣🤣

Testim böyle ama yumurtlama baslamis catlamaya baslamis dedi doktor 🤷🏼‍♀️
Bebeğim yanıltmak istemem ama ben de ilk zamanlar ovü testi kullandım, doktora da gidiyordum takip için. Benimki de 1-2 ay tutmamıştı. Mesela kontrolde 8 mm iken yumurtam, testte pik gösteriyordu. Bikaç kez daha kullandım hamile kalamayınca bıraktım sonra. Bence en güzeli vücudunu dinlemek. Bu uzun süreçte hepimiz artık az çok anlıyoruz yumurtalamanın ya da çatlamanın belirtilerini.

S sultansultan90 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızlar yaa siz hakimsiniz bu mfk ya. Ben biraz başlıklara baktım da eş paketi kullananşar ilk aydan hep hamile kalmışlar. Eşime önce fiyatı söyledim, boşver dedi. Sonra bu yazılanları okuyunca diğer ayı beklemeyelim o zaman hemen alalım dedi 🤣 ama ben ne kullanmalıyım ve ne zaman başlanmalı, nasıl kullanılmalı hiçbişey bilmiyorum. Siz bi el atıverin hayrınıza 😁

X