- 17 Nisan 2021
- 4.133
- 3.705
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ay haklısın galiba evde yok birazdan çıkıp alayımKoyu bir Türk kahvesi kendine getirir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay haklısın galiba evde yok birazdan çıkıp alayımKoyu bir Türk kahvesi kendine getirir bence
Ne sonucu kız o öyle iki gün sonra çıkıyor niye o kadar geç kiOlabilir canim. bilmiyorum ki öneride de bulunmadi tahlile gönderdi sonuçları Perşembe günü alacağım
Yok kuzu bildiğim kadarıyla geçirmedim istemsiz olarak içiyorum zaten normalde bu kadar içmezdim ben bile şaşıyorumKuzum sen yakın zamanda covid geçirdin mi? Booool su iç ama aşırı bol
Bir kaç gün önce şey oluyordu sabahın köründe uyanıyordum geri uykum gelmiyordu asla şimdi tam tersi olduBazen benimde öyle oluyor ama nedenini bilemiyorum,hormonlara yada havaya bağlıyorum
Aşkom benim takvimde 4 eylül gösteriyor batı ama değişebiliyorAşkolar bat ları not ediyorum gece yada yarın tablomuz hazır olur ❣
Canım içine nasıl sinecekse öyle devam edin yolunuza. Hissediyorsan illa ki vardır bir şeyler. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Güzel düşünüyorsun güzel de olacak inşallahCanım kızlar şimdi size bişey itiraf edicem. Kontrole gittiğimde rahim tertemizdi. Antibiyotik bile vermeyecekti ama önlem amaçlı çok düşük dozlu bişey verdi. Sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi (kürtaj falan olmadığında korunma vermiyor çoğu doktor). Bir de kromozom analizi istedi ama sonraki adetten sonra yaptıracakmışım. Sonucu da 1 ay sonra çıkacak yani benim 2 ay daha boşa gidecek. İnternette çok araştırdım, bilimsel araştırmalar düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum oranının daha yüksek olduğunu kanıtlamış. O yüzdendir ki büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde kalır derler biz de eşimle karar verdik, biz hemen denemelere devam edeceğiz. Forumda da çok okudum düşükten hemen sonra hamile kalıp sağlıklı gebelik elde edenleri. Kaderde varsa ne yapsak olmuyor zaten. Durum vaziyet budur biz kararlıyız
Önce savaşıp sonra sevişirsiniz bir şey olmaz bak sen bu çamaşırları ütüleme işini yap mutlakaÖyle yapcam kuzum bakalım düzelirse aramız tabiki çalışmalara devam ederik sonrasında
Ütülüyorum kuzum zaten neden böyle oluyo anlamadım sık sık değiştiriyorum da çamaşır ama noluyo bi anlasamÖnce savaşıp sonra sevişirsiniz bir şey olmaz bak sen bu çamaşırları ütüleme işini yap mutlaka
Çok bekler çok kırgınım gelip özür dilemezse ben ettim sen etme demezse bu kez tamamen küsüm o dereceÖnce savaşıp sonra sevişirsiniz bir şey olmaz bak sen bu çamaşırları ütüleme işini yap mutlaka
Düzelir düzelir bazen olabiliyor birşeyler bir evin içinde sonra bir bakmışsın hiç bişey olmamış gibi devamÖyle yapcam kuzum bakalım düzelirse aramız tabiki çalışmalara devam ederik sonrasında
İnsan tam umutlanıp da kayıp yaşayınca daha çok istiyor kuzum yaa en azından bendeki etkisi böyle. Hayırlısı olsun, zaten kolay hamile kalamıyorum, ara vermeyi anlamsız buluyorum o yüzdenCanım içine nasıl sinecekse öyle devam edin yolunuza. Hissediyorsan illa ki vardır bir şeyler. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Güzel düşünüyorsun güzel de olacak inşallah
Ben kararınızı yüzde yüz destekliyorumCanım kızlar şimdi size bişey itiraf edicem. Kontrole gittiğimde rahim tertemizdi. Antibiyotik bile vermeyecekti ama önlem amaçlı çok düşük dozlu bişey verdi. Sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi (kürtaj falan olmadığında korunma vermiyor çoğu doktor). Bir de kromozom analizi istedi ama sonraki adetten sonra yaptıracakmışım. Sonucu da 1 ay sonra çıkacak yani benim 2 ay daha boşa gidecek. İnternette çok araştırdım, bilimsel araştırmalar düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum oranının daha yüksek olduğunu kanıtlamış. O yüzdendir ki büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde kalır derler biz de eşimle karar verdik, biz hemen denemelere devam edeceğiz. Forumda da çok okudum düşükten hemen sonra hamile kalıp sağlıklı gebelik elde edenleri. Kaderde varsa ne yapsak olmuyor zaten. Durum vaziyet budur biz kararlıyız
Ben küçükken yengem düşük yapmisti hatirliyorum cok üzülmüştü bütün büyüklerimiz diyodu ki düşükten sonra rahim temizlenir hemen hamile kalirsin ve dedikleri gibi de olmustu. Yani büyüklerimiz hep bu şekilde söyler ve vardir bi bildikleri.Canım kızlar şimdi size bişey itiraf edicem. Kontrole gittiğimde rahim tertemizdi. Antibiyotik bile vermeyecekti ama önlem amaçlı çok düşük dozlu bişey verdi. Sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi (kürtaj falan olmadığında korunma vermiyor çoğu doktor). Bir de kromozom analizi istedi ama sonraki adetten sonra yaptıracakmışım. Sonucu da 1 ay sonra çıkacak yani benim 2 ay daha boşa gidecek. İnternette çok araştırdım, bilimsel araştırmalar düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum oranının daha yüksek olduğunu kanıtlamış. O yüzdendir ki büyüklerimiz düşüğün kıçı içerde kalır derler biz de eşimle karar verdik, biz hemen denemelere devam edeceğiz. Forumda da çok okudum düşükten hemen sonra hamile kalıp sağlıklı gebelik elde edenleri. Kaderde varsa ne yapsak olmuyor zaten. Durum vaziyet budur biz kararlıyız
Doktorun dediğine göre 31 Ağustos bat. Ama benim dengesiz ne zaman olur bilemiyorum daha tam olarak bile goremedim yumurtlama dedi doktor ama benim büyük ihtimal 2 güne daha koyulasir ovulasyonAşkolar bat ları not ediyorum gece yada yarın tablomuz hazır olur ❣
Di mi ama kuzum yaa bu doktorlar bizi pimpirikli yaptılar. Bence de hazır doğal yolla olmuşken bu fırsatı kaçırmamalıyızBen kararınızı yüzde yüz destekliyorum
Hangi ay sağlıklı yumurta-sperm kombinasyonu olacak hiç belli değil, hiç bir ay boş geçirmeyin..
Çevremizde o eski topraklardan olsa sırtımız yere gelmez zaten camdaki kızı izleyen var mı bilmiyorum, orda annesi nalanın beline bişey sürüyordu 2-3 gün kalacak bu diyodu hamile kalması için. O zaman demiştim ahh bize de böyle bi annane lazım diye. Onu öğrendim bak, eskiden beyaz sabun rendesiyle yumurta akını karıştırıp beline sürüyorlarmış 3 gün bekletiyorlarmış. Yakı gibi işte hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bize denemek için pis bişey daha buldumBen küçükken yengem düşük yapmisti hatirliyorum cok üzülmüştü bütün büyüklerimiz diyodu ki düşükten sonra rahim temizlenir hemen hamile kalirsin ve dedikleri gibi de olmustu. Yani büyüklerimiz hep bu şekilde söyler ve vardir bi bildikleri.
Asko testlere sey yapma doktor çatladı dediyse sen değerlendir mutlaka baska ne ddiTestim böyle ama yumurtlama baslamis catlamaya baslamis dedi doktor
Bebeğim yanıltmak istemem ama ben de ilk zamanlar ovü testi kullandım, doktora da gidiyordum takip için. Benimki de 1-2 ay tutmamıştı. Mesela kontrolde 8 mm iken yumurtam, testte pik gösteriyordu. Bikaç kez daha kullandım hamile kalamayınca bıraktım sonra. Bence en güzeli vücudunu dinlemek. Bu uzun süreçte hepimiz artık az çok anlıyoruz yumurtalamanın ya da çatlamanın belirtilerini.Testim böyle ama yumurtlama baslamis catlamaya baslamis dedi doktor