Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 🤭🤭benim aklima takilan şu ,bizim ilişkileri hep gece 12den sonra , nasıl yapacagimi şaşirdim açikcasi))
İlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yok🤣🤣🤣

İlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yok🤣🤣🤣
😅😅😅 Düşünmekten kafam çorba gibi oldu😂😂olsun yaa illaki içerde bişeyler kalir tutunur
Birde ilaçlaranmi nedir kuruluk diye bişey kalmadi bende🤭🤭

Evet bende okudum yazdığını gördüm o yüzden sorayım dedim 🤗 ayda 2 kez mi kullaniliyor bu
Canım istediğin zaman kullanabilirsin ama özellikle yumurtlama döneminde kullanılıyor. İlişkiye girmeden 3-4 dk önce sıkıyorsun. Hatta ben sonrasında sıkmıştım hemen 1 tüp. Biraz tıkamak gerekiyor çünkü 1 inde çıktı 1 inde içerde kaldı jel.

😅😅😅 Düşünmekten kafam çorba gibi oldu😂😂olsun yaa illaki içerde bişeyler kalir tutunur
Birde ilaçlaranmi nedir kuruluk diye bişey kalmadi bende🤭🤭
Evet canım ıslaklık oluyor değerlendirmeye hazır🙈🙈🤣 zaten doktor bununla ilgili canlı açtığında söylemişti takviyeler içerim gereği istek artırır kadınlar İçin bişey diyemem ama erkekler kendini tutmalı 3-2 ye uymalı diye🤣🤣🤣

Ya ben şeyi de seviyorum selizayın başlığını da kızlar bu arada hamıle olan kızlar tebrik ediyorum ins bizde en yakın zaman. Da kalırız kızlar

X