- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ben varım ama kutumda küçük hissediyorum Hamdi bey de beni kurtaramazBenim de 27 canım.. bizim daha çok var yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım ama kutumda küçük hissediyorum Hamdi bey de beni kurtaramazBenim de 27 canım.. bizim daha çok var yaa
Önceki aylar büyük hissettik de ne oldu kuşum ne çıkarsa bahtımızaBen varım ama kutumda küçük hissediyorum Hamdi bey de beni kurtaramaz
Benim de bat 28 şu 21.günü de geçelim inşallah sonra gelsin beklemeEvet yaa nasil bekliycez 10 günden çok var
Kendimi işe güce de veremiyorum Hürrem sultana başladım o iyi geliyor banagebeyim gebee
Evet benim aklima takilan şu ,bizim ilişkileri hep gece 12den sonra , nasıl yapacagimi şaşirdim açikcasi))Benim de bat 28 şu 21.günü de geçelim inşallah sonra gelsin bekleme
Evet bende okudum yazdığını gördüm o yüzden sorayım dedim ayda 2 kez mi kullaniliyor buKullandığım ay hamile kaldım canım ama nasip olmadı işte. Dene tabi ki beden olmasın? Bi yerde okudum tüp bebeğin tutunması için kullanılan maddeden varmış onda
İlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yokEvet benim aklima takilan şu ,bizim ilişkileri hep gece 12den sonra , nasıl yapacagimi şaşirdim açikcasi))
Düşünmekten kafam çorba gibi olduolsun yaa illaki içerde bişeyler kalir tutunurİlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yok
Canım istediğin zaman kullanabilirsin ama özellikle yumurtlama döneminde kullanılıyor. İlişkiye girmeden 3-4 dk önce sıkıyorsun. Hatta ben sonrasında sıkmıştım hemen 1 tüp. Biraz tıkamak gerekiyor çünkü 1 inde çıktı 1 inde içerde kaldı jel.Evet bende okudum yazdığını gördüm o yüzden sorayım dedim ayda 2 kez mi kullaniliyor bu
Evet canım ıslaklık oluyor değerlendirmeye hazır zaten doktor bununla ilgili canlı açtığında söylemişti takviyeler içerim gereği istek artırır kadınlar İçin bişey diyemem ama erkekler kendini tutmalı 3-2 ye uymalı diyeDüşünmekten kafam çorba gibi olduolsun yaa illaki içerde bişeyler kalir tutunur
Birde ilaçlaranmi nedir kuruluk diye bişey kalmadi bende
Anam. Bende senı seviyorum kuz Allah gönlünüze göre versin kuuzmAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92
Aaaa… hele sen topiğin gebesisin, uğurusun kuzummm tabi ki buradasınBende burdayım banane
Yaaa canımsınızz gözüm sizi arıyor topiklerdeAaaa… hele sen topiğin gebesisin, uğurusun kuzummm tabi ki buradasın
Burda ol zaten kuzum ❣ etiketlemedi unutmuşum kusura bakma kuzum bi kaç gündür çok kendimde de değilim zaten lafa gidikBende burdayım banane
Hepimizin kuzum inşallah❤Anam. Bende senı seviyorum kuz Allah gönlünüze göre versin kuuzm
Olsun aşko ben gördüm damladım hemenBurda ol zaten kuzum ❣ etiketlemedi unutmuşum kusura bakma kuzum bi kaç gündür çok kendimde de değilim zaten lafa gidik
İyi yaptın hoşgeldin aşkoo❣Olsun aşko ben gördüm damladım hemen
aaa ne güzel olmuş ya , fikrinize emeğinize sağlık. Oradan oraya savrulmaya sonAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92