- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Fikir anası benim bana teşekkür edeceksinaaa ne güzel olmuş ya , fikrinize emeğinize sağlık. Oradan oraya savrulmaya son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikir anası benim bana teşekkür edeceksinaaa ne güzel olmuş ya , fikrinize emeğinize sağlık. Oradan oraya savrulmaya son
Ben görür görmez damladım buraya vallaSürekli muhabbet edenler gelsin işte yamacımıza valla artık topicler girdi birbirine G Gzmyts53 kız hamiş @sultansultan90 hu huuu @ad000
Evet fikir anamız sensin aşko ❣❣Fikir anası benim bana teşekkür edeceksin
Fikir bitliKedi den açması benden böyle daha iyi oldu kuzum hoşgeldin❣aaa ne güzel olmuş ya , fikrinize emeğinize sağlık. Oradan oraya savrulmaya son
Tekrar kullanmayı dusunuyor musun pekiCanım istediğin zaman kullanabilirsin ama özellikle yumurtlama döneminde kullanılıyor. İlişkiye girmeden 3-4 dk önce sıkıyorsun. Hatta ben sonrasında sıkmıştım hemen 1 tüp. Biraz tıkamak gerekiyor çünkü 1 inde çıktı 1 inde içerde kaldı jel.
Hepimiz kk emekçileriyizEvet fikir anamız sensin aşko ❣❣
Tatlım var evde 2 tane şimdi korunuyorum denemeye başlarsam kullanırımTekrar kullanmayı dusunuyor musun peki
HosgeldinnBende burdayım banane
Sensiz olurmu hiç gebe hatunBende burdayım banane
İnşallah hemen tutarTatlım var evde 2 tane şimdi korunuyorum denemeye başlarsam kullanırım
Kız sen ne durumdasinİyi yaptın hoşgeldin aşkoo❣
Ne ben ne eşim tutamiyoruz ilaçlar mahv etdi biziEvet canım ıslaklık oluyor değerlendirmeye hazır zaten doktor bununla ilgili canlı açtığında söylemişti takviyeler içerim gereği istek artırır kadınlar İçin bişey diyemem ama erkekler kendini tutmalı 3-2 ye uymalı diye
Evettt fevkalade olurrrrKızlar isterseniz akşam bat için liste oluşturayım her ay düzenleriz ya da gebelik listesi oluşturalım gebe kalanı listeye yazalım nasıl uyarsa ❣❣
Hosgeldinn
Bende yarın doktora gidiyorum teyzeleri bebişi görürmüyüm bilmiyorum amaSensiz olurmu hiç gebe hatun
Ayy hadi inşaallah grubumuzun minnak bebeği hepimize uğur getirir inşaallah buna inancim tamBende yarın doktora gidiyorum teyzeleri bebişi görürmüyüm bilmiyorum ama
Ayy görürsün insallah bize haber et mutlakaaBende yarın doktora gidiyorum teyzeleri bebişi görürmüyüm bilmiyorum ama
Aşko ben hiç iyi durumda değilim ya bilmiyorum sanırım enfeksiyonum tam olarak geçmemiş zaten ruhum hiç iyi değil sanırım bebe dende vazgeçtim eşimle aramız bozuk çok kırgınım toparlayamadım bu kez kendimiKız sen ne durumdasin
Allah'ın izniyle hepinizin müjdeli haberini alıcaz en yakın zamandaAyy hadi inşaallah grubumuzun minnak bebeği hepimize uğur getirir inşaallah buna inancim tam