- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.121
Böyleydi ilk yaptığımTestinin resmi duruyomu ilk ogrendign
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyleydi ilk yaptığımTestinin resmi duruyomu ilk ogrendign
Burda cekilmiyoAşko devlette de çekiliyo mu hsg
Çok teşekkür ederim canım beniiimm inşallah yarın güzel haberler veririm sizlereAy hadi hayirlisi ile geç. Sakin ol rahatla öyle bin araca ilk aynalar koltuk emniyet kemerini unutma kuzum. Sen basarirsin
☹ özel yada üniversite araştırma hastanelerinde o zaman kuzumBurda cekilmiyo
Bende bir soru sorabilir miyim akıntı var mıydı ??Yani 19. Günde yumurtlama gördüm tam 10 gün sonra öğrendim
Düzelttim kısıtlı modu izledim gülmekten karnım ağrıdı ayy Allah seni de güldürsün kuzum❤❤Tamam aşko illaki bu gece o videoya bakacanher içtiginde hatirlayip gülersin
Hele şükür yaagecenin sonuna varmadan izleye bildin hele helva sahnesini de izlearkadaşimla yeni birşey tadarken hep öyle yapiyoruzDüzelttim kısıtlı modu izledim gülmekten karnım ağrıdı ayy Allah seni de güldürsün kuzum❤❤
Çok iyi yaa Ona da bakcam aşko simdiHele şükür yaagecenin sonuna varmadan izleye bildin hele helva sahnesini de izlearkadaşimla yeni birşey tadarken hep öyle yapiyoruz
Maşallah Allahım esirgesinEvet ya böyle olmak çok güzel yokkk yaa yaxuşuxlu , akilli oğlum oldu sizlere kismet
Beňnn naptimmmm ya azucuk güldürmüş ola bilirimSizin yüzünüzden uyuyamıyorum gece gece ne güldüm karnıma ağrılar girdi ay allahım yaaaa çok iyiii
Temiz çıkmasına sevindim Cevap içinde teşekkürler korkmazsam bigün çektircem inşallah gerek kalmadan bebiş gelir inşallah ben o korkuyla bayılırımCanim ben 3 yıl önce özelde anestezisiz çekildim,5dakikalik işlemdi adet ağrısı gibiydi
Kişiden kişiye değişiyor bence bende temiz çıkmıştı sonuçlar
ayy kız keşkeee keşkeee ben canım acıcak diye herşeyden o kadar korkuyorumki bi insan bu kadar ödlek olmamalı yarın bigün bebeği nasıl çıkarcam hiç bilmem korkuyorum ben kalsın demem çok muhtemelSen sorma bize yaşa ve gör kuzum stres yapma bisey yok
İyi oldu iyi oldu ilk bi günaydın diyimde sabahın köründe ne işimiz var bizim burdaBeňnn naptimmmm ya azucuk güldürmüş ola bilirim
Günaydın tatlim uyanir uyanmaz ilk buraya giriyorumİyi oldu iyi oldu ilk bi günaydın diyimde sabahın köründe ne işimiz var bizim burda
Bende ilk burda buluyorum kendimi uyusana azcık daha gidipGünaydın tatlim uyanir uyanmaz ilk buraya giriyorum
Ama ben hep bu vakit duruyorum resmen uyku akiyor gözlerimden
Eşim için kahvaltı hazırlıyorum işe gidecekBende ilk burda buluyorum kendimi uyusana azcık daha gidip
Günaydınnnİyi oldu iyi oldu ilk bi günaydın diyimde sabahın köründe ne işimiz var bizim burda
Benim 22. Den sonra adetim başlıyor hâlâ önemli mi 21Dr mfk öneriyor kimse 21. Güne önem vermiyor aslında çok önemli gün diyor özellikle pcoslulara öneriyor pcos yok bende ama 21. Günü değerlendirmeden geçmek istemedim
Mille5 burda nasil zor muayeneler anlatmis sen gelmiş seker yokmuuuu diyorsun be ayip ayipYaa ağzım burnum birbirine girdi beee kekik suyu maydanoz suyu şeker atılmıyo mu bunlara yaw
hmmmm bunu bilemedim işte canımBenim 22. Den sonra adetim başlıyor hâlâ önemli mi 21