Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrr yardımıniza ihtiyacim var
@miresl R Random3 @vezirr Mucizemmm16 Mucizemmm16 @dceke miraclebeyb miraclebeyb ve diğer güzeller
Bir arkadaşim var 26temmuz adet olmuş 1gün sürmüş, kahverengi gibi akintisi olmuş
Sonra halsiz filan olunca 2agustos test yapti çok silik çıkti
9u bidaha test yapti yine ayni şekilde silik çizgi çıktı
Bitürlü ikna edip kan tahliline gönderemedim
17-18i test yapti yine çıktı busefer biraz koyulaşmişti
Ama bugün yaptigi iki testden biri anında kızardi diğeri silik çıkti
İdrar yolu enfeksiyonundan ola bilirmi?yoksa gebelikmi?
Bu bana çok normal gelmedi birden silik birden koyu olmasına Allah korusun dış gebelikte olabilir aklıma bu geldi. Ama inşallah değildir sağlıklı bir gebeliktir. İhmal etmesin sakın 🌷

Elini nereye soktu anlamadim 🤣🤣🤣 baya acıdı gece kürtaj ilacı içtim ben hem dil altına koydum hem hazneye öyle yattım sabah erkenden gittim rahim ağzı hafiften açılmış uzun incecik bir alet soktu cikarti soktu cikarti 5 dk bekletti öyle 😂 eve geldim bildiğin reglim şuan kanamam var hafiften kasıklarım batıyor ağrıyor.
Of geçmıs olsjn cnaım benım inssss iyi olsjn ilerisi için öyle düşün
Ya elini soktu mayene etti işte 😅😅😅 rahim ağız için bakıyorlarmış
Bence sıkıntı yok benımkınde olsa söylerdi masallah 5 parmagnı birden 😂😂😂😂😂

Of geçmıs olsjn cnaım benım inssss iyi olsjn ilerisi için öyle düşün
Ya elini soktu mayene etti işte 😅😅😅 rahim ağız için bakıyorlarmış
Bence sıkıntı yok benımkınde olsa söylerdi masallah 5 parmagnı birden 😂😂😂😂😂
Abo seninkide açımıştır 5 el birden neey kafanı sokaydin deseydin ahshd 🤣🤣 sanada geçmiş olsun kuzu

Selam kızçeler misafirim vardı giremedim 2 gün yoğunluktan durum bildirimi yapıyorum adet olcam galiba şiddetli ara ara kasık ağrılarım oluyor 🥺😞 yumurtlamanın üstünden bugün 14 gün geçti korkudan test yapamadım yumurtlama testi yaptım oda negatif çıktı gebelik yok galiba

Geriye dönük çok okuyamadım kızlar, biz çok sağlıklı besleniyoruz spor yapıyoruz bu aralar falan. Tabii bi de takviyelerimiz var. Bugün kasıklarım patlayacak gibi valla bu otlar baya işe yarıyor bence. Tabii tutar mı tutmaz mı bilemem ama yumurta gelişiminde faydası olduğu kesin. Bi tek femara kullandığım zaman bu kadar fazla hassasiyet olmuştu. Hadi hayırlısı çalışmalara devam ☺️

Kendime şaşırdım zaten cesaretliyim 🤣🤣🤣 doktor da şok oldu bağırmani bekledim dedi valla dişimi sıka sıka çenem ağrıyor bol bol dua okudum içimden gözlerimi kapattım başka şeyleri düşündüm kendimi çok zorladım. 10 dakika işlemdi bitmek bilmedi ama.
Ayy tüm sürecini okudum çok geçmiş olsun inşallah şifa olurda bebiş bekletmez daha fazla 🥰
Bi kaç gün ya dişinizi sıkın sonra küsersiniz 😅
🤣🤣 kıızz sıkıyom dişimi sıkmasam boğacam adamı hamile kalmadıkça onada bileniyom 😂😂

Yaa ağzım burnum birbirine girdi beee kekik suyu maydanoz suyu şeker atılmıyo mu bunlara yaw 😅😅😅
😂😂😂 kız az bal kat içine ama öylede çok iç açıcı olmuyor diyim ben sana
🤣🤣🤣Recep ivedik gibi hocammm dilde bir uyuşukluk oldu hocam içine ne katdiniz🤣🤣🤣🤣 keçi pisliyine kadar her şey katmişsin🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün gece gece nerden geldi aklına aramızda bitane sağlam yok

X