- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ben varım ama kutumda küçük hissediyorumBenim de 27 canım.. bizim daha çok var yaa
Önceki aylar büyük hissettik de ne oldu kuşumBen varım ama kutumda küçük hissediyorumHamdi bey de beni kurtaramaz
Benim de bat 28Evet yaa nasil bekliycez10 günden çok var
Kendimi işe güce de veremiyorumHürrem sultana başladım o iyi geliyor bana gebeyim gebee
EvetBenim de bat 28şu 21.günü de geçelim inşallah sonra gelsin bekleme
Evet bende okudum yazdığını gördüm o yüzden sorayım dedimKullandığım ay hamile kaldım canım ama nasip olmadı işte. Dene tabi ki beden olmasın? Bi yerde okudum tüp bebeğin tutunması için kullanılan maddeden varmış onda
İlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yokEvetbenim aklima takilan şu ,bizim ilişkileri hep gece 12den sonra , nasıl yapacagimi şaşirdim açikcasi))
İlk başta bende öyle düşünüyorum ama mesela 15 i gece yaptıysam onu 15 olarak yapıyorum 16 olmamış sayıyorum bilmem ne kadar doğru ama saatin önemi olsa doktor bişey derdi bence yok
Canım istediğin zaman kullanabilirsin ama özellikle yumurtlama döneminde kullanılıyor. İlişkiye girmeden 3-4 dk önce sıkıyorsun. Hatta ben sonrasında sıkmıştım hemen 1 tüp. Biraz tıkamak gerekiyor çünkü 1 inde çıktı 1 inde içerde kaldı jel.Evet bende okudum yazdığını gördüm o yüzden sorayım dedimayda 2 kez mi kullaniliyor bu
Evet canım ıslaklık oluyor değerlendirmeye hazırDüşünmekten kafam çorba gibi oldu olsun yaa illaki içerde bişeyler kalir tutunur
Birde ilaçlaranmi nedir kuruluk diye bişey kalmadi bende
Anam. Bende senı seviyorum kuzAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92
Aaaa… hele sen topiğin gebesisin, uğurusun kuzummm tabi ki buradasınBende burdayım banane
Yaaa canımsınızzAaaa… hele sen topiğin gebesisin, uğurusun kuzummm tabi ki buradasın
Bende burdayım banane
Hepimizin kuzum inşallahAnam. Bende senı seviyorum kuzAllah gönlünüze göre versin kuuzm
Olsun aşko ben gördüm damladım hemenBurda ol zaten kuzum ❣ etiketlemedi unutmuşum kusura bakma kuzum bi kaç gündür çok kendimde de değilim zaten lafa gidik
İyi yaptın hoşgeldin aşkoo❣Olsun aşko ben gördüm damladım hemen
aaa ne güzel olmuş ya , fikrinize emeğinize sağlık. Oradan oraya savrulmaya sonAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92