- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Tabikide aşko❣Hepimiz kk emekçileriyiz
Fikir anası, yakında bir bebenin daha anası (inşallah) çok teşekkürler : DFikir anası benim bana teşekkür edeceksin
Kız daha kese bile görmedim direk 6+0'da çağırdı kese icin mi çağırdı ikisini bi anda görelim diye mi çağırdı bilmiyorumAyy görürsün insallahbize haber et mutlakaa
Güzel haberlerle dön kuzum inşallah haber et mutlaka❣❣Bende yarın doktora gidiyorum teyzeleri bebişi görürmüyüm bilmiyorum ama
Az toparla kendini şuan icin bebek fikrinden vazgec kisa süreli kendini toparla enfeksiyon falan gecsin bence cok bekletmeden gelecek. Eşler icinde görmeyince göresimiz görünce öldüresimiz geliyoAşko ben hiç iyi durumda değilim ya bilmiyorum sanırım enfeksiyonum tam olarak geçmemiş zaten ruhum hiç iyi değil sanırım bebe dende vazgeçtim eşimle aramız bozukçok kırgınım toparlayamadım bu kez kendimi
Amiin asko ederim tabiGüzel haberlerle dön kuzum inşallah haber et mutlaka❣❣
Sperme boğ o 1 tane yumurtayı bebeyimKız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldümyeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Hayırlısı canım aminİnşallah hemen tutar
Kesinlikle aşkoAz toparla kendini şuan icin bebek fikrinden vazgec kisa süreli kendini toparla enfeksiyon falan gecsin bence cok bekletmeden gelecek. Eşler icinde görmeyince göresimiz görünce öldüresimiz geliyo
Zaten 2-3 gundur de bisey yapmiyoduk kuvvetlenmistir onlarSperme boğ o 1 tane yumurtayı bebeyim
Ağzın bal yesin cümlemize inşallahFikir anası, yakında bir bebenin daha anası (inşallah) çok teşekkürler : D
Vuhhuuuu ekşınKız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldümyeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Niye kuzum ya sen tedavi olmamış mıydın neden geçmiyor ki doktora gitseydin biAşko ben hiç iyi durumda değilim ya bilmiyorum sanırım enfeksiyonum tam olarak geçmemiş zaten ruhum hiç iyi değil sanırım bebe dende vazgeçtim eşimle aramız bozukçok kırgınım toparlayamadım bu kez kendimi
Hepsini birlikte görürsün benceKız daha kese bile görmedim direk 6+0'da çağırdı kese icin mi çağırdı ikisini bi anda görelim diye mi çağırdı bilmiyorum
Ayy inşallah yaHepsini birlikte görürsün benceayy çok guzeel
Oldum ilaçlar bitti doktor fitili değiştirmişti ya evde kalan fitilleri kullansam mı diyorum ama bilemiyorum sürekli doktora gitmekten çok sıkıldım yaNiye kuzum ya sen tedavi olmamış mıydın neden geçmiyor ki doktora gitseydin bi
Fitillerini bitir canım fitil bitmeden geçmez kiOldum ilaçlar bitti doktor fitili değiştirmişti ya evde kalan fitilleri kullansam mı diyorum ama bilemiyorum sürekli doktora gitmekten çok sıkıldım ya
Kuzum bunlar yan etki yaptığı için doktora gittim doktor değiştirdi bi üstünü verdi bi tanede tekli verdi onları bitirdim ama değiştirince bunlar kaldı 3 tane falan var içinde onları kullanayim belki iyi gelirFitillerini bitir canım fitil bitmeden geçmez ki
Bat tarihleri gebelik filan ilgili bilgileri yazmak❣ Hangisi aşko