Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizçeler sorumu sorayim gaari,9 yillik evlide olsam bu akinti konularini anlamiş değilim adetimin 20ci günü dün ilişki oldu,az önce beyaz süt kesiyi gibi akinti oldu, böyle akinti aceba spermmi?

Ben o akintiyi sperm ile karıştiriyorum

Ooo süper olmuş bu grup valla çok sevdim.. uğurlu gelsin. Anne olup gitmek de yok, sonuna kadar burdayız o zaman. Döverim bak
Aaaa olurmu daha biz burda gebelik dönemlerimizi konuşacağız sonra annelik tavsiyelirimizi bebişlerimiz gazını uykusunu konuşacağız Allah nasip ederse

Kizçeler sorumu sorayim gaari,9 yillik evlide olsam bu akinti konularini anlamiş değilim adetimin 20ci günü dün ilişki oldu,az önce beyaz süt kesiyi gibi akinti oldu, böyle akinti aceba spermmi?
Valla kuzum bende akıntı sadece bi adet bitişinde bir kere bittiğinin işareti olarak geliyor,bi adetten 3 gün önce falan adet başlayacak işareti olarak bunlar beyaz krem gibi geliyor, birde yumurtlama zamanında 3-4 gün süren şeffaf yumurtlama akıntısı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…