- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Yumurtalarimizi korkutmayin ya ne dövmesi zor zillet büyütüp çatlatma aşamasina getirdikValla bende döverim
Onları değil sizi korktuyoruz konuşun korkmasınlar durum onlarlık değilYumurtalarimizi korkutmayin ya ne dövmesi zor zillet büyütüp çatlatma aşamasina getirdik
Tamam canim şimdi bi köşeye çekilir anlatirim korkma yavrum seni değil beni döveceklerOnları değil sizi korktuyoruz konuşun korkmasınlar durum onlarlık değil
AminTopiğimiz hayırlı olsun her ay sizi bulmak istemiyorum o kadar !
Kizçeler sorumu sorayim gaari,9 yillik evlide olsam bu akinti konularini anlamiş değilimadetimin 20ci günü dün ilişki oldu,az önce beyaz süt kesiyi gibi akinti oldu, böyle akinti aceba spermmi?
Tatlım akıntı herkeste değişiklik gösterir. Mesela benim bata 3-4 gün kalana kadar beyazımsı akıntım devam eder, bazılarında da adet olmadan önce başlar. Akıntıya çok takılma bence, hamileyken de akıntım olmadı benim mesela
Aşko onu bende anlamıyorum valla
Aynen aşkoTamam canim şimdi bi köşeye çekilir anlatirim korkma yavrum seni değil beni dövecekler
Ben o akintiyi sperm ile karıştiriyorumTatlım akıntı herkeste değişiklik gösterir. Mesela benim bata 3-4 gün kalana kadar beyazımsı akıntım devam eder, bazılarında da adet olmadan önce başlar. Akıntıya çok takılma bence, hamileyken de akıntım olmadı benim mesela
Aaaa olurmu daha biz burda gebelik dönemlerimizi konuşacağız sonra annelik tavsiyelirimizi bebişlerimiz gazını uykusunu konuşacağız Allah nasip ederseOoo süper olmuş bu grup vallaçok sevdim.. uğurlu gelsin. Anne olup gitmek de yok, sonuna kadar burdayız o zaman. Döverim bak
Etsin lütfen hepimize ya, sağlıklaAaaa olurmu daha biz burda gebelik dönemlerimizi konuşacağız sonra annelik tavsiyelirimizi bebişlerimiz gazını uykusunu konuşacağız Allah nasip ederse
Düşüncesi bile çok güzelAaaa olurmu daha biz burda gebelik dönemlerimizi konuşacağız sonra annelik tavsiyelirimizi bebişlerimiz gazını uykusunu konuşacağız Allah nasip ederse
Valla kuzum bende akıntı sadece bi adet bitişinde bir kere bittiğinin işareti olarak geliyor,bi adetten 3 gün önce falan adet başlayacak işareti olarak bunlar beyaz krem gibi geliyor, birde yumurtlama zamanında 3-4 gün süren şeffaf yumurtlama akıntısı geliyor.Kizçeler sorumu sorayim gaari,9 yillik evlide olsam bu akinti konularini anlamiş değilimadetimin 20ci günü dün ilişki oldu,az önce beyaz süt kesiyi gibi akinti oldu, böyle akinti aceba spermmi?
Sperm değildir o canım. Benim de akıntılarım olur mesela sürekli. Bi hamileliklerimde kupkuru oldumKizçeler sorumu sorayim gaari,9 yillik evlide olsam bu akinti konularini anlamiş değilimadetimin 20ci günü dün ilişki oldu,az önce beyaz süt kesiyi gibi akinti oldu, böyle akinti aceba spermmi?