-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Şaşırdımİyiyim kuzum, dün dedim kendime bu kız nerelerde acaba diyekalp kalbe karşıymış. Ben bu yazı serbest geçirmeye alıştım yaa.. bu ay sonu başlayacaktım yeni denemeye, ama galiba erteleyeceğim hiç hazır hissetmiyorum
Kapalı tüpü için ameliyatNormaldir kuzum kendine izin ver sıkma kendini Allahın izniyle yarın halolur inşallah ❣
Evet bu sene anaokuluna gidicekOyyy maşaallahh okullu olcak ozaman
Hahaha valla kocam da çok sevmiyor ama ben söylemeden mecbur içiyor her şeyi. Hatta şimdi bi bal polen ıvır zıvır karışımı var işte, içinde zencefil de olduğu için gerçekten çok acı kıyamam onu da yiyor bişey demedenbazen kıl olabiliyorlar ama her şeye katlanıyorlar yaa hakkını yemeyin eniştelerin
Ozaman kaç ay korundunn kuzum? Bende iğne ile düşük yaptım da ondan soruyorum2. gebeliğimde dış gebelik olmuştu, o zaman yapmışlardı 1 hafta arayla 2 doz
Aynen kuzum, aslında epey rahatladım, galiba cok rahatladım, o yüzden tekrar aynı strese girmekten kaçıyorumŞaşırdımama hazır hissetmiyorsan tabii ki tadını çıkar yaz günlerinin. Öylesi daha iyi kafan biraz rahatlamış olur
Bencede öyle yaa. Hayır ya hiçbir öneride bulunmadi ona da ayri sinir oldum zateTek problem bence stres aşkım. Doktor ne söyledi peki bişey önerdi mi
Ay bilmiyorum yaaaTatlım bizim de bi sorunumuz yok bak 24 ayda ilk kez doğal yolla hamilelik oldu. Üstelik herkes hsg den sonra hamile kalırken ben hsg çekildikten sonra tedaviyle bile hamile kalamadım 1,5 sene. Demek ki zamanı var kuzum, biz isteriz sadece ama Allah hayırlı olanı versinhem neymiş geciktiriyor da, güzelleştiriyormuş
Hiç yaniTamam canımbirazdan yapışayım adama işten geldi az biraz dinlensin keçiboynuzu içirdim ama zorla bi tatlı kaşığı milletin kocası çay kaşığıyla içiyor diyor bende dedim milletin kocası şişesini kafasına dikiyor bikere sizinde kocalarınız böyle mi yav
Söyledin dimi kuzum ayy bu doktorların bazısını gerçekten seçipte koymuşlar sankiBencede öyle yaa. Hayır ya hiçbir öneride bulunmadi ona da ayri sinir oldum zate
Ya kuzum çok geçmiş olsun inşallah yarın açılır da ameliyata gerek kalmaz canım benim duam seninleKapalı tüpü için ameliyat. Ama tek tuplede kalabilirsin dedi diğeride acilsaydi şansım yüksek olurdu birde rahim ağzı dar olunca gebelik olusmuyormus o yüzden büyük ihtimalle kimyasal geçirdin dedi. Dar olduğun için de düşük yüksek olurmuş. Sende ihmal etme canım enfeksiyon mahfetti açıkçası.
Ya ne bilim nasıl daralmış bende normal doğurdum yani düşünYa kuzum çok geçmiş olsun inşallah yarın açılır da ameliyata gerek kalmaz canım benim duam seninleaşko bişey sorcam rahim ağzı darlığı ile çatı darlığı aynı şey değil dimi koskoca karıyım bilmiyorum da ohooo benim tüpler yok olmuş olmasın aşko şimdiye kadar kaçıncı enfeksiyon bu gerçi hiç bu kadar kötü olmamıştım ya şakası bi yana da fitilleri kullanıyorum kuzum bide şu maydanoz şeysini yapcam içicem artık geçmezse de doktora gitcem mecburen
Haklısın. Ben de dış gebelikten sonra aynı durumdaydım. Doktor 3 ay dedi, ben 6 ay korundum ve bi kez ara verip de kafa rahatlayınca süreç biraz uzuyorAynen kuzum, aslında epey rahatladım, galiba cok rahatladım, o yüzden tekrar aynı strese girmekten kaçıyorum
Yaa valla belli olmaz di miHaklısın. Ben de dış gebelikten sonra aynı durumdaydım. Doktor 3 ay dedi, ben 6 ay korundum ve bi kez ara verip de kafa rahatlayınca süreç biraz uzuyorsen takıl kafana göre nasıl olsa tüp deneyeceksiniz, o sürece de rahat girmende fayda var. Böyle rahat zamanları da minnoşlar çok sever biliyosun, bi bakıyorsun kendiliğinden oluvermiş
Ondan hiç şüphem yoktu zatenYaa valla belli olmaz di mibiz çalışkan arılar olarak planlı ve sistemli bir şekilde değerlendirmelerimize devam ediyoruz
Hadi güzel geçsin yarın güzel haberler al bize de güzel haberler ver kuzum inşallahYa ne bilim nasıl daralmış bende normal doğurdum yani düşünbiraz şok oldum doktor öyle diyince enfeksiyona bağladı yarın bakalım nasıl yapacak kürtaj ilaçları verdi biri dil altına koyucam digeride vajinalden gece 12 de rahim ağzı açılsın diye hafif titreme olurmus ilacı aldıktan sonra yaw ne çektim be Allah korusun ya uğraşmazsin inşallah iyilesirsin bir an önce kadın olmak zor be kuzum
Evet aşko çatlasın diye yiyomuşuz ❣Kızlar bu havucu ne için yiyecektik biz ya geçen okumuştum yumurta çatlasın diye miydi
Yok kız biraz üşendim bu ay ovulasyon takibi yapmaya bidaha ki ay hem ovülasyon takibi yapıcam hemde kızların bahsettiği jelden deneyeceğim. Bu ay öyle ya tutarsa hesabı deniyoruzHadi yA ovulasyon da yapıyo musun kuzum
Vallla iyi yapıyorsun yapcak bısı yok tutana kadar idare edicen :)
Ay bende özledim yaBende iyiyim aşko çok şükür ❣özledum konuşamıyoruz makara yapamıyoruz artıkın☹