Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaşırdım ama hazır hissetmiyorsan tabii ki tadını çıkar yaz günlerinin. Öylesi daha iyi kafan biraz rahatlamış olur

Normaldir kuzum kendine izin ver sıkma kendini Allahın izniyle yarın halolur inşallah ❣
Kapalı tüpü için ameliyat . Ama tek tuplede kalabilirsin dedi diğeride acilsaydi şansım yüksek olurdu birde rahim ağzı dar olunca gebelik olusmuyormus o yüzden büyük ihtimalle kimyasal geçirdin dedi. Dar olduğun için de düşük yüksek olurmuş. Sende ihmal etme canım enfeksiyon mahfetti açıkçası.

ay benimki içmez onları herhalde yok yemiyim bugün olacak diyorum tamam yarın diyorum tamam diyor garibim yorgun argın geliyor gıkını çıkarmaz o konuda yemiyim hadi hakkını

Ay bilmiyorum yaaa

Hiç yani bende benimkine adet olmadan önce aşkitom sana keçiboynuzu içircem gelince demiştim hastalanınca kalmıştı hala bekliyo garibim jsjsjdjjdjd içircem diye eli yok sanki

Ya kuzum çok geçmiş olsun inşallah yarın açılır da ameliyata gerek kalmaz canım benim duam seninle aşko bişey sorcam rahim ağzı darlığı ile çatı darlığı aynı şey değil dimi koskoca karıyım bilmiyorum da ohooo benim tüpler yok olmuş olmasın aşko şimdiye kadar kaçıncı enfeksiyon bu gerçi hiç bu kadar kötü olmamıştım ya şakası bi yana da fitilleri kullanıyorum kuzum bide şu maydanoz şeysini yapcam içicem artık geçmezse de doktora gitcem mecburen

Ya ne bilim nasıl daralmış bende normal doğurdum yani düşün biraz şok oldum doktor öyle diyince enfeksiyona bağladı yarın bakalım nasıl yapacak kürtaj ilaçları verdi biri dil altına koyucam digeride vajinalden gece 12 de rahim ağzı açılsın diye hafif titreme olurmus ilacı aldıktan sonra yaw ne çektim be Allah korusun ya uğraşmazsin inşallah iyilesirsin bir an önce kadın olmak zor be kuzum

Aynen kuzum, aslında epey rahatladım, galiba cok rahatladım, o yüzden tekrar aynı strese girmekten kaçıyorum
Haklısın. Ben de dış gebelikten sonra aynı durumdaydım. Doktor 3 ay dedi, ben 6 ay korundum ve bi kez ara verip de kafa rahatlayınca süreç biraz uzuyor sen takıl kafana göre nasıl olsa tüp deneyeceksiniz, o sürece de rahat girmende fayda var. Böyle rahat zamanları da minnoşlar çok sever biliyosun, bi bakıyorsun kendiliğinden oluvermiş

Yaa valla belli olmaz di mi biz çalışkan arılar olarak planlı ve sistemli bir şekilde değerlendirmelerimize devam ediyoruz

Hadi güzel geçsin yarın güzel haberler al bize de güzel haberler ver kuzum inşallah❣❣ erkek olsamışız keşke her türlü olan bize oluyo arkadaş inşallah kuzum ya bakalım ❣

Hadi yA ovulasyon da yapıyo musun kuzum
Vallla iyi yapıyorsun yapcak bısı yok tutana kadar idare edicen :)
Yok kız biraz üşendim bu ay ovulasyon takibi yapmaya bidaha ki ay hem ovülasyon takibi yapıcam hemde kızların bahsettiği jelden deneyeceğim. Bu ay öyle ya tutarsa hesabı deniyoruz
Bende iyiyim aşko çok şükür ❣ özledum konuşamıyoruz makara yapamıyoruz artıkın☹
Ay bende özledim ya Aşko makara yaparız yine ya geldim artık buralardayım Sen naptın geçmedi mi hala enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…