Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. G Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 @Fang Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir @sultansultan90 @ad000 @venevv ve diger guzel kizlar
Doktor yumurtlama gördü galiba ultrason da bu testte neden çıkmadı ki 🤔

Evet innovita👍 Ama artimed ovulasyonlari daha bi begeniyorum ben

Doktora gittim sali günü aksami degerlendir dedi cok iyi yumurta dedi sali ve carsamba aksami degerlendirdim bu aksam yine degerlendiririm. Dün aksam 10-15 dakika ayaklarimi dayadim duvara öyle yattim😅
Dus almadan mı ben dus aldım diye kızlar uyarmıştı benı ama genel de uzun durmaya çalışıyorum çalıştığım ıcın dus alıyorum işte sende dus alırsan sıcak su ilr alma bari 21 ci güne kadar değerlendır bacım

Dus almadan mı ben dus aldım diye kızlar uyarmıştı benı ama genel de uzun durmaya çalışıyorum çalıştığım ıcın dus alıyorum işte sende dus alırsan sıcak su ilr alma bari 21 ci güne kadar değerlendır bacım
Duş alma sakin hatta kalkip yikama bile. Yat saatlerce sonra kalkip duş alirsin

Kizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. G Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 @Fang Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir @sultansultan90 @ad000 @venevv ve diger guzel kizlar
Aşko doktora çatlamaya başlamış demişti ya belki testte sorun vardır çatlamıştır da göstermemiştir olabilir mi

Canım iyiyim çok sağol 🙏 evet sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi hatta sonra kromozom analizi istedi. E sonucunu beklersem o ay da güme gidecekti. 2 ay boşa geçsin istemedim ve dinlemedim valla korunmuyoruz. Düşükten hemen sonra ilk 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum ihtimali daha yüksek oluyormuş. Ben de bu şansı geri tepmek istemedim açıkçası. Zaten doğal yolla hamile kalamıyorum, hazır bunu başarmışken devam etmek istedik. Hayırlısı olsun artık 🙏🥰
kuzu sen de metotraksate ıgnesı oldın mu ?

X