Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha da bunu yapcam işteeğğğ 🤣🤣🤣 o değilde kızlar bu enfeksiyon nasıl geçicek ya vallahi tırlaticiğim 😱 bunu teyzemde söylemişti ama çarpılmamak adına yapmamıştım 😂😂 ben maydanoz almaya gidiyorum hoççakalın 😂😂
Canim selam 🙌🏻 cevap yazmak istedim, bunu ben denedim iki gün. Hamile kalamadım eğer deneyeceksen biraz riskli kesinlikle üşütmemen ve kendini yakmaman lazım. Aslında benim komşum yapmıştı ilk çocuğundan sonra hamile kalamamış sanırım tüpleri tikaliymis doktor artık olmaz demiş bunu yaptıktan sonraki ay gebe kalmış. Ben de umutlanip yaptım. Değişiklik olarak kalkar kalkmaz sadece bembeyaz sulu akıntı geldi, ilk defa gördüm bu akıntıyı. Enfeksiyonu temizliyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemem. Ben sonuç alamadım ama yapıp hamile kalan 2 kişi duydum 👍🏻

Canım istersen biraz daha bekle yada direk kan versen de net sonuç alırsın enfeksiyon için bende içicem ama yumurtlama zamanında yapılır mı bilemiyorum ama yapcam net o ilaçlar perişan ediyo. Çok geçmiş olsun canım ❣
Ilac kullanmak istemiyoruummm ayni sekilde hic antibiyotige gerek yok :KK43: 4 litre su icmeye calisiyorum maydanoz suyu icine de biraz sirke cok iyi geliyo aninda geciriyo <3 bilemedim hic bence degilim bi belirtim yok zaten bi kere iliskimiz oldu yumurtlama doneminde :KK43:(

:)
Gezmeyen tavuklar evde kk müdavimleri mi oluyor:)
Burda hamile kalmaya çalışanlar mı var topikçe? Biz 2 yıla yakındır korunmuyoruz.
Hamile kalmaya çalışanlar birbirini tanıyan kaç aydır konuştuğumuz arkadaşlarımızlayız kuzum hamile kaldıktan sonra ayrılanı dövüyoruz 🤣🤣🤣 R Random3 ile öyle karar verdik jsjjdjdjd

Ilac kullanmak istemiyoruummm ayni sekilde hic antibiyotige gerek yok :KK43: 4 litre su icmeye calisiyorum maydanoz suyu icine de biraz sirke cok iyi geliyo aninda geciriyo <3 bilemedim hic bence degilim bi belirtim yok zaten bi kere iliskimiz oldu yumurtlama doneminde :KK43:(
Benim ki de rahim iltihabına cevirdi idrar yolu enfeksiyonu değilde ayy sirke koyamaammm hiç hoşlaşmıyorum kendisinden 😂😂 inşallah şifa olur kuzum içcok zorlamıyosa bi kaç gün bekle için rahat etsin diycem o zaman da enfeksiyon bu sağı solu belli olmuyo 🙄 ayy bilemiyorum ya

Canim selam 🙌🏻 cevap yazmak istedim, bunu ben denedim iki gün. Hamile kalamadım eğer deneyeceksen biraz riskli kesinlikle üşütmemen ve kendini yakmaman lazım. Aslında benim komşum yapmıştı ilk çocuğundan sonra hamile kalamamış sanırım tüpleri tikaliymis doktor artık olmaz demiş bunu yaptıktan sonraki ay gebe kalmış. Ben de umutlanip yaptım. Değişiklik olarak kalkar kalkmaz sadece bembeyaz sulu akıntı geldi, ilk defa gördüm bu akıntıyı. Enfeksiyonu temizliyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemem. Ben sonuç alamadım ama yapıp hamile kalan 2 kişi duydum 👍🏻
Canım cevabın için teşekkür ederim❣❣ aslında şuan amacım hamile kalmak değil enfeksiyon dan kurtulmak çok canım yanıyo artık çünkü üşütmemem lazımsa bu iş yaş gibi ayaklarım hep yanar çorapları çıkarır kendimi muhakkak üşütürüm çok sıcak hava zaten 🙄 üşütüyorum biliyorum ama yine de çıkarmak zorunda kalıyorum bu çorapları

Canım cevabın için teşekkür ederim❣❣ aslında şuan amacım hamile kalmak değil enfeksiyon dan kurtulmak çok canım yanıyo artık çünkü üşütmemem lazımsa bu iş yaş gibi ayaklarım hep yanar çorapları çıkarır kendimi muhakkak üşütürüm çok sıcak hava zaten 🙄 üşütüyorum biliyorum ama yine de çıkarmak zorunda kalıyorum bu çorapları
Zaten bunu önermek doğru değil riski sonuçta. Rahmini yakanı bile okudum ama bi umut işte denedim kazasız belasız atlattım😅 sonradan birini daha duydum o da ilk ayında hamile kalmış ama artık yapmadım

Aynen canım hayirlisi artık sağ taraftan kimyasal geçirdim doktor tek tuplede hamile kalırsın dedi ama diğer tüp için ameliyat olursan şansın daha çok artar. Sadece rahim ağzını genişletecek biraz o da genisleyebilirse olmazsa son çare ameliyat onu da istemiyorum ya 🥺 o yüzden olmuyor bu zamana kadar demekki
İnşallah hiç birine gerek kalmaz 🙏🏻

Zaten bunu önermek doğru değil riski sonuçta. Rahmini yakanı bile okudum ama bi umut işte denedim kazasız belasız atlattım😅 sonradan birini daha duydum o da ilk ayında hamile kalmış ama artık yapmadım
Ayy çok şükür atlatmışsın darısı başıma o zaman bişey yapmazsam geçmiycek yanmadan deniycem bakalım becerebilicekmiyim 😅😅 benimde önüme tesadüf çıktı aslında kaynatıp suyunu içeyim dedim ama midem zaten hasta eziyet olmasın diye bakınıyodum önüne düşüverdi 🤷🏻‍♀️

Çektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi 😔
İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama kalırsada korkma bak ne olmuş ne var ne yok öğrendin çok şükür ki öyle büyük engeller değil Rabbim çaresiz dert vermesin kuzum bunlarda geçecek düzelecek herşey normale dönecek Allah’ın izniyle 🤲🏻❤️

Ayy çok şükür atlatmışsın darısı başıma o zaman bişey yapmazsam geçmiycek yanmadan deniycem bakalım becerebilicekmiyim 😅😅 benimde önüme tesadüf çıktı aslında kaynatıp suyunu içeyim dedim ama midem zaten hasta eziyet olmasın diye bakınıyodum önüne düşüverdi 🤷🏻‍♀️
Bende de reflü var ağzıma süremem sütü. Canım deneyip denememek senin kararın ben yazını görünce cevaplamak istedim bu konuyu biraz araştır derim. Daha çok gebelik için yapıyorlar🤷🏼‍♀️ bide yaz ayı onu yapmak işkence olur inanılmaz terliyorsun🤦🏼‍♀️ üşütürsen enfeksiyonun daha artar Allah korusun.

Bende de reflü var ağzıma süremem sütü. Canım deneyip denememek senin kararın ben yazını görünce cevaplamak istedim bu konuyu biraz araştır derim. Daha çok gebelik için yapıyorlar🤷🏼‍♀️ bide yaz ayı onu yapmak işkence olur inanılmaz terliyorsun🤦🏼‍♀️ üşütürsen enfeksiyonun daha artar Allah korusun.
Sağol kuzum çok teşekkür ederim bende de reflü gastrit var cok geçmiş olsun sana da canım ❣🌸 o zaman başka bir yol bulmalıyım ya olmadı mecbur doktor yolları gözükücek 🤷🏻‍♀️

X