- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ne güzel oluuuurrrrinşallah bu ay hepimize uğurlu gelir ve hamişler grubu oluruz :) böyle gezeriz hepimiz artık :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel oluuuurrrrinşallah bu ay hepimize uğurlu gelir ve hamişler grubu oluruz :) böyle gezeriz hepimiz artık :):)
Yaa kuzum çok sevindim maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahTeyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
Yaa benim tepem attı gittim kendim aynı karışımı aldım. İçeriğinde aynıları var zaten ne ona para vericem hayıt tohumum da var, aslan pençesi de var. Ben zaten aktar gibiyim ya benimkinin içinde zencefil de var yalnız zehir zehiiirrr anlatamamPlus olani ile standart eş paketinin içeriği aynı tatlim,macun kivaminda olduğu için zorlana bilirsin yerken
Yaa bebeğim o günlerde kurban olayım ne derlerse haklısın deyip geçin yaa sonra yapacağınızı yapın zafere giden yolda her şey mübahtır. 1 ay bekliyoruz o günü kaçırmayın amacım kaprisin sırası değilBiz baristik ilk tartıştık sonra baristik 3-4 gündür cinsellik istemiyor yatip uyuyor dünde doktora beraber gittik biliyor iliskiye girilmesi gerektiğini. Kavga sebebimizde yeğenleri tatile gitmek istiyor yakin yere yenge senle gidelim dediler tamam dedi kızlara ayarlıycam biyer dedi. Dünde soruyorum naptn kizlar senden haber bekliyor dedim. O öyle bisey dememis benim ne işim varmis benim basımın altindan cikmis gece yatakta bunlari söylüyor. Yani olanıda inkar ediyor kızdım bende haliyle. Zaten 3/4 gündür de yatmasi sinirimi bozmustu. Bizde tartismayi cok uzatan ciftler degiliz. Ama dün yumurtlama işi olmasaydi gerckten yatar uyurdum o derece sinirlendim surat asardim konusmazdim
Adendoyu alırım belki ama eş paketinden vazgeçtim. Bildiğimiz şeyler var zaten içeriğinde. Ben bugün aldım doğal bak polen propolis arı sütü çörekotu zencefil karışımı. Bi de hayıt var içinde. E onu da içiyorum zaten aldım. Erkekte de keçiboynuzu var. Onu da yarından itibaren eşime kaynatıcam zaten o da var aktar dükkanı bildiğin benim ev bu ayPluslar karısım olan kuzum hap yutamayan için onun yanına genelde minera veriyor doktor en standartı eş paketi evet ben bir kaç kere dinlemiştim canlı yayında düşükleri olanlara adendo baslatıyo mesela şöyle yaparsın yumurtlamadan sonra adendoya basla hemen ben suan hala kullanıyorum adendo bebeğin tutunması için
Amiiiiin canım benimYaa kuzum çok sevindim maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah canım benim çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin, sonraki hafta minnoş kalbini de duyarsınızTeyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
Amin canim teşekkürler, inşaallah bu yılda öyle olucak hiss ediyomİnşallah kuzum nasip ❣ sende bubay bebeiş haberini verirsin inşallah kuzum ❣ ayy kızıma hamile kaldığımı da doğum günümden 10 gün önce öğrenmiştim ne güzel oldu hatırlattın ☺
Amiin nasipse onu da duyunca rahatlarim artık. Sıra sizin güzel haberlerinizdeMaşallah canım benim çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin, sonraki hafta minnoş kalbini de duyarsınız
İnşallah kuzum bende olacağına inanıyorum bu seneyi bebesiz kapatmıycaz hiç birimiz inanıyorum ❣❣Amin canim teşekkürler, inşaallah bu yılda öyle olucak hiss ediyom
ay sağlıcakla büyüyor canımızın canı hayırlısıyla gelsin teyzesinin kuzusuTeyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
Ben soruyu anlamadimMerhaba kızlar aylar sonra döndüm birkaç ay ara verdik oyuzden pek girmedim buralara ailemin yanına tatile geldim bu ay yumurtlama takibi yapayım dedim tabi eşim yanımda deil ama birde ne göreyim kaçırdık galiba bu ayı sizce?Üç aydir takip yapmiyordum bu ay başladım bir sorum olacak kızlar öncesinde her ay yumurtlama görmedim normalmi sizce ?
Canım sorum şu her ay yumurtlama görmemek normalmi ovalusyon testindeBen soruyu anlamadim
Yaaaa mutluluğumu sizinle paylaşmak çok güzel sizinde hayırlı haberlerinizle ben sevinicem inşallahay sağlıcakla büyüyor canımızın canı hayırlısıyla gelsin teyzesinin kuzusu
Canım sorum şu her ay yumurtlama görmemek normalmi ovalusyon testinde
ay evet bendim hala gülüyorum hatırladıkça
Amin kuzumZaman çok hızlı Allah'ın izniyle sıra sizin güzel hayırlı haberlerinizi almakta
Bende aklıma geldikçe gülüyorum vallaay evet bendim hala gülüyorum hatırladıkça