- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.681
Vermedi dr ya hic bişey kendim mi isteyeyimAşkım sen ilaç tedavisine başlasana artık klomen femara kullanıp yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi vuruluyor biliyorsundur zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermedi dr ya hic bişey kendim mi isteyeyimAşkım sen ilaç tedavisine başlasana artık klomen femara kullanıp yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi vuruluyor biliyorsundur zaten
Yani artık iste bence bir yerden başlamak lazım ne kadar süre olmuştu senin denemeye başlayalıVermedi dr ya hic bişey kendim mi isteyeyim
2 yil oldu canim bizimde hsg çekileceğim kaç aydır erteliyormYani artık iste bence bir yerden başlamak lazım ne kadar süre olmuştu senin denemeye başlayalı
Aşkım erteleme valla bende bir yıl erteledim tedavi falan keşke ertelemeden başlasaymışım. hiç bir ilerleme kaydedemedim ama olsun en azından tüp bebek raporu için prosedürünü tamamladım2 yil oldu canim bizimde hsg çekileceğim kaç aydır erteliyorm
Minnosummm napiyosun ozledimmBende cok özledim aşkım simdi gördüm iyiyiz sen napıyosun nasılsın ?
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen napıyosun iyi oldun mu biraz daha bende özledim vallaMinnosummm napiyosun ozledimm
Ben hala dolanıyorum avareee hani görsen eni konu viraneee ne yaptıysam olmadı ne çareeeSelammm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz özledim hepinizi
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Bende bir değişiklik yok ki zaten uğraşmadım rahatsızlıklar ramazan bayram derken zaman geçti bu ay bakicam denemelereBen hala dolanıyorum avareee hani görsen eni konu viraneee ne yaptıysam olmadı ne çareee
Buralardayız bacım değişiklik yok bende sen napıyosun nasılsın
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Canim ağır bi ciger enfeksiyonu sonrası şükür daha iyiyim birkac gundur. Sizler neler yapiyosunuz nasilsin ozledim valla
Ya senin bir ara hesap gözükmüyordu etiket falan yapamadık seni ne oldu ceza falan mı yedinBende bir değişiklik yok ki zaten uğraşmadım rahatsızlıklar ramazan bayram derken zaman geçti bu ay bakicam denemelere
Yoo bildiğim kadarıyla öyle birşey olmadı.. Ben yokken durup dururken ceza aldıysam bilemem artık yok canım uzun zamandır kendim girmiyordum çok nadir belki aktif olmadığım için olabilir veya öyle denk gelmiştir, zira ceza alsam bildirim gelirdi özelden.Ya senin bir ara hesap gözükmüyordu etiket falan yapamadık seni ne oldu ceza falan mı yedin
Bilmiyorum canım ya bi ara öyle bişey oldu ama Neyse şimdi buradasın önemli olan o ama bu grubun üzerine ölü toprakları serildi sanki hepimiz bi sessiz sessiz kendi halimize kaldıkYoo bildiğim kadarıyla öyle birşey olmadı.. Ben yokken durup dururken ceza aldıysam bilemem artık yok canım uzun zamandır kendim girmiyordum çok nadir belki aktif olmadığım için olabilir veya öyle denk gelmiştir, zira ceza alsam bildirim gelirdi özelden.
Buralardayız bebeğim ama ben de biraz uzak kalmak istedim bi bıkkınlık geldi valla kendimi çok salmıştım, biraz kendime geldim iyi oldu. Sen nasılsın napıyosun tatlım?Selammm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz özledim hepinizi
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_
ayağa kaldırırız yeniden ne var canımBilmiyorum canım ya bi ara öyle bişey oldu ama Neyse şimdi buradasın önemli olan o ama bu grubun üzerine ölü toprakları serildi sanki hepimiz bi sessiz sessiz kendi halimize kaldık
Ben de bayadır yoktum fırsatım oldu geldim şimdilik bakalım... İyi yapmışsın canım sonuçta önce sağlık...Buralardayız bebeğim ama ben de biraz uzak kalmak istedim bi bıkkınlık geldi valla kendimi çok salmıştım, biraz kendime geldim iyi oldu. Sen nasılsın napıyosun tatlım?
Hadi bakalım ben yapamadım sen yap ben desteklerimayağa kaldırırız yeniden ne var canım
tabi canım tek başıma olmazzzHadi bakalım ben yapamadım sen yap ben desteklerim
Evet napıyosun denemelere başladın mı tekrardan sentabi canım tek başıma olmazzz