Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala dolanıyorum avareee hani görsen eni konu viraneee ne yaptıysam olmadı ne çareee 🤣🤣🤣🤣
Buralardayız bacım değişiklik yok bende sen napıyosun nasılsın
Bende bir değişiklik yok ki zaten uğraşmadım rahatsızlıklar ramazan bayram derken zaman geçti bu ay bakicam denemelere 😁

Ya senin bir ara hesap gözükmüyordu etiket falan yapamadık seni ne oldu ceza falan mı yedin
Yoo bildiğim kadarıyla öyle birşey olmadı.. Ben yokken durup dururken ceza aldıysam bilemem artık 🤣🤣🤣 yok canım uzun zamandır kendim girmiyordum çok nadir belki aktif olmadığım için olabilir veya öyle denk gelmiştir, zira ceza alsam bildirim gelirdi özelden.

Yoo bildiğim kadarıyla öyle birşey olmadı.. Ben yokken durup dururken ceza aldıysam bilemem artık 🤣🤣🤣 yok canım uzun zamandır kendim girmiyordum çok nadir belki aktif olmadığım için olabilir veya öyle denk gelmiştir, zira ceza alsam bildirim gelirdi özelden.
Bilmiyorum canım ya bi ara öyle bişey oldu ama 🤣Neyse şimdi buradasın önemli olan o 🤣🤣 ama bu grubun üzerine ölü toprakları serildi sanki hepimiz bi sessiz sessiz kendi halimize kaldık 🤣🤣

Buralardayız bebeğim 🥰 ama ben de biraz uzak kalmak istedim bi bıkkınlık geldi valla kendimi çok salmıştım, biraz kendime geldim iyi oldu. Sen nasılsın napıyosun tatlım?
Ben de bayadır yoktum fırsatım oldu geldim şimdilik bakalım... İyi yapmışsın canım sonuçta önce sağlık...
İyim çok şükür iş güç öyle

X