- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.401
Aşkım kolay gelsin bende iş yapıyorum yapıyorum bitmiyo evin işiselaaaaam kizlar naberr nasilsiniz ? ne var ne yok kimlerde guzel haber var anlatin bakam
okadar cok yogunluk var ki bu aralar ev isleri zaten bitmiyor . Bir bitsin rahat rahat gireyim diye dusundum ama yok mumkun degil bende mola verip geldim vallahi napimm
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir Ginnys @000umutlu000
Ama böyle nolacak yaaAşkım kolay gelsin bende iş yapıyorum yapıyorum bitmiyo evin işibende bişey yok hala regli olmadım doktora gittim doğum kontrol hapı verdi ve yolladı zorla muayene etti rahim iyi ama yumurtalıkların boş dedi bebek istiyosan tüp bebek dedi bende şuan tarlusal içiyoring doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ya
Hayirli olsun askim yaa yeni gordum etiketiniKızlar toplaşın bu bir ilandır sonra vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin oralardan. Bu ay nasip etti rabbim devamını da görmek nasip olsun inşallah hep beraber 40 larımız karışarak ilerleyelim emi!
Mucizemmm16 @Veziir @mucizeOldu Ginnys partalina_ @Demgey3 @_Umutlu_Pozitif_ @raainbow R Random3 @Lale95 @ad000 @ozguss
M Mavimiresl ve unuttuklarım varsa
İdare ederiyorız canım işte benim karaciğer ağrıyor onun için kan tahlili verdim tatiller dolayısıyla 2 hafta sonra çıkacakmış sonrada ultrason ile muayene edecek tatil öncesi olduğu için muayene yapmadı bakalım bekleyip göreceğiz.bende gündem böyle canımselaaaaam kizlar naberr nasilsiniz ? ne var ne yok kimlerde guzel haber var anlatin bakam
okadar cok yogunluk var ki bu aralar ev isleri zaten bitmiyor . Bir bitsin rahat rahat gireyim diye dusundum ama yok mumkun degil bende mola verip geldim vallahi napimm
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir Ginnys @000umutlu000
Sen birde bana sor aşkımAma böyle nolacak yaahepimize dert oldu senin reglin
Bende bu hafta çekindim Rabbim sağlık la nasip etsin inşallahCanım bak benim de hsg sonrası gebelik hoş benim tüpler açıktı hiç bir sorun yoktu ama… bazen neye inanırsak o yolumuza çıkıyor ya ben hep diyordum hsg yaptırsam sonrasında herkes gebe kalıyor bende kalırım takılmıştım ona tüpler açıktı ama hsg sonrasında gebelik oldu inşalaşh sana da uğurlu gelir
Ahh kuzum özlemişiz senipartalina_ R Random3 çalışkaan arılar sitede gezerken size denk geldiim. Nasılsıınız iyi misiniz kızlar. partalina_ sanırım yarın transferin var Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsiin. R Random3 kuzum senin güzel haberini almıstık bir sorun mu oldu
Ahh kuzum özlemişiz seniben yine düşük yapmıştım tatlım 5 ay geçti üstünden hala da bişey yok işte kaldığım yerden devam sen nasılsın asıl?
Allah'ım doğmuş da büyümüş küçük bey maşallahYaa sonra takip edemediim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde edersiin. Dualarım her daiim sizlerle aklıma geldiğiniz anlarda ediyoruumBiz 2,5 aylık olduk çok şüküür minik beyi büyütüyoruz. Geçen sene bu zamanlar haplar iğneler uğraş veriyorken Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş darısı sizlere bekleyen isteyen herkese olsuun
Koklarım tabii canım. İnsallah canım beniim yeni bir yıl yeni umutlar Rabbim nasip etsiinAllah'ım doğmuş da büyümüş küçük bey maşallahAllah bize de nasip etsin sağlıkla bizim yerimize de içine çek mis gibi kokusunu
Amin canım inşallah gerçekten önemliymiş gerçekten farklıymışBende bu hafta çekindim Rabbim sağlık la nasip etsin inşallah
Yaaa canım benim, keşkkkee yarın transferim olsa, allah söyletti inşallahpartalina_ R Random3 çalışkaan arılar sitede gezerken size denk geldiim. Nasılsıınız iyi misiniz kızlar. partalina_ sanırım yarın transferin var Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsiin. R Random3 kuzum senin güzel haberini almıstık bir sorun mu oldu
Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişin canımYaa sonra takip edemediim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde edersiin. Dualarım her daiim sizlerle aklıma geldiğiniz anlarda ediyoruumBiz 2,5 aylık olduk çok şüküür minik beyi büyütüyoruz. Geçen sene bu zamanlar haplar iğneler uğraş veriyorken Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş darısı sizlere bekleyen isteyen herkese olsuun
Bir de güzel haber verelimYaa sonra takip edemediim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde edersiin. Dualarım her daiim sizlerle aklıma geldiğiniz anlarda ediyoruumBiz 2,5 aylık olduk çok şüküür minik beyi büyütüyoruz. Geçen sene bu zamanlar haplar iğneler uğraş veriyorken Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş darısı sizlere bekleyen isteyen herkese olsuun
İnsallah canım nasip olacaktırYaaa canım benim, keşkkkee yarın transferim olsa, allah söyletti inşallahben regl bekliyorum kuzum. Bir tüp deneme girişimim transfer olamadan bitti.. belki tekrar başlayacağız bu ay yada önümüzdeki aylarda..
sen nasılsın bakalım?
Ayy maşallah
Gebelik var mı sende şuan ne hissediyorsunAmin canım inşallah gerçekten önemliymiş gerçekten farklıymış
Evet canım 4 aylık hamileyim ben süreç ilerledikçe değişik sıkıntılar endişeler bir Handan’da heyecanlar oluyor bnm sağlık sıkıntım var karaciğer ile alakalı sanırım burada Noel ve yeniden yıl tatilinden tahlil sonuçları çıkmadı bekliyoruz bu süreçte ağrısıyla baş ediyorum.tabi ki her gebede değişik sıkıntılar gelişebiliyor bunların hepsi çok normal şeylerGebelik var mı sende şuan ne hissediyorsun
Teşekkür ediyorum canım rabbim inşallah bu sefer tamamlasın. Size de güç kuvvet şifa versinİnsallah canım nasip olacaktırAklıma geldiğiniz anlar oluyor sizinle beraber isteyen herkese nasip olsuun. Biraz sıkıntılı hamilelik, biraz ani doğuma alınma süreci vs derken şimdi de kilo alma sorunumuz var onları aşmaya çalısıyoruz. Sağlıklı olsun gerisi bir şekilde hallediyor. Arkadaşlarımızında haberlerini bekliyoruz insallah 2023te güzel haberler alın sağlıkla kavusun yavrularınıza
Ayy maşallahsağlıkla gelsiin bebeğin insallah bitliKedi
Aynen canım sağlıkla kucağına al inşallah bende hsg çekindim diğer testlerimde var rabbim sağlıkla bana ve isteyen herkese nasip etsinEvet canım 4 aylık hamileyim ben süreç ilerledikçe değişik sıkıntılar endişeler bir Handan’da heyecanlar oluyor bnm sağlık sıkıntım var karaciğer ile alakalı sanırım burada Noel ve yeniden yıl tatilinden tahlil sonuçları çıkmadı bekliyoruz bu süreçte ağrısıyla baş ediyorum.tabi ki her gebede değişik sıkıntılar gelişebiliyor bunların hepsi çok normal şeyler