- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.921
Bende şuan gülüyorum ya yarın mide bulantım olursa şaşırmam Allah’ın sopası var
Ay gülmiycemm gülmiycemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gülmiycemm gülmiycemm
Aşkım takvime göre bat cumartesi yaaa havalar uçmayayım tut beni aşkoGördüm gördüm bende gördüğğmmm aşko inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur bata kaç var predictor yanılmaz aşko genelde
Aşkooo ultrason resmi varsa at bana
İlk gitdiginde kaç haftalıkdi?
Kuzu emin olmamakla birlikte elf gözlerimle bir çizgi görüyorum inşallah bebeğin seninledirKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimler @Lale95 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 @Safiye19 @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
Ayyy cok amin aşkım hepimiz gebe kalalııııımmmmmEvveeett aşkooom vallahi silik çizgi gördüm inşaallah hamilesinnn
Ayyy aşkom sende görüyosun inşallah bebeğimKuzu emin olmamakla birlikte elf gözlerimle bir çizgi görüyorum inşallah bebeğin seninledir
Enfeksiyon başlangıcı canım haftasonu çok hasta oldum pazartesi dr a zor attım kendimi. Antibiyotik başladı dr düşük dozda ben de korunup korunmama arasında kaldımAşko noldu ki sana?ne antibiotiki?iyimisin?
Amin kuzum cok amin benim biraz imkansız ama nasip bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHafif bı çizgi var gibi inşallah da vardır darısı biz isteyenlerin başına
İşimiz bu bebeğim her türlü çizgi görülürAyyy aşkom sende görüyosun inşallah bebeğim
Kesinlikle aşkımİşimiz bu bebeğim her türlü çizgi görülür
İmkansız yok bacım herşeyin sonu Allah'ın rızasından geliyo Allah nasip ederse hayırlısıyla nasipiyle gelir inşallah belirtin var mı pekiAmin kuzum cok amin benim biraz imkansız ama nasip bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum yaa aslında cok belirtim yok kuzum olanda regliyle cok benziyo zaten kasık ağrım falan oluyo ara ara eğilip kalkarken batma o kadar asıl benim için belirti şu ketçep yeşil zeytin ve sucuk kokusu öğğkk öyle kötü oluyorum ki kokusunu alınca sucuğun ııyy ketçapta aynı yiyemiyorum hepsinide cok severim yeşil zeytin de geçenlerde sofraya koyamadım görünce ıyy yaptırıyo sen nasılsın okuyamadım sorunu bakıcamİmkansız yok bacım herşeyin sonu Allah'ın rızasından geliyo Allah nasip ederse hayırlısıyla nasipiyle gelir inşallah belirtin var mı peki
Mucizemmm16 tekrar yazmaya üşendimHayırlı akşamlar kızlar ben 28 Kasım'da çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti hatta 2 tanesine Dr çok iyi büyümüş dedi bugün 10.gunum normalde grip olan hiç kimse yok çevremde bende dışarı çıkmıyorum nasıl grip oldum anlamadım vücudum çok sıcak ama ayaklarım hep üşüyor mide bulantısı ve mide yanması var kasıklarım ağrıyo bazı yerlerde gördüm nerdeyse herkes 9.gun leke görmüş ama ben görmedim iyi bişey mi
Tamam tamam sakince bekliyoruuz sen yarın yada cuma tekrarla aşkoAşkım takvime göre bat cumartesi yaaa havalar uçmayayım tut beni aşko
M mucizemmm93 bı de böyleİlacı dün kullanmaya başladım bu belirtiler ondan önce olanlar bı de şey var sanki adet olmuşum da onun Sancısını çekiyorum gibi bı şeyler oluyo karnimda @Lale95
Ya benim belirti mi bilmiyorum kocamdan değişik bı koku alıyorum söyleyince kuran çarpsin bende koku yok gayet insan gibiyim diyo odadan da tuhaf koku geliyo diyorum yok diyoİnşallah kuzum yaa aslında cok belirtim yok kuzum olanda regliyle cok benziyo zaten kasık ağrım falan oluyo ara ara eğilip kalkarken batma o kadar asıl benim için belirti şu ketçep yeşil zeytin ve sucuk kokusu öğğkk öyle kötü oluyorum ki kokusunu alınca sucuğun ııyy ketçapta aynı yiyemiyorum hepsinide cok severim yeşil zeytin de geçenlerde sofraya koyamadım görünce ıyy yaptırıyo sen nasılsın okuyamadım sorunu bakıcam
Kuzum çatlatma iğnesi den kaç gün sonra test yapılıyordu ay unuttum su anda 10 gün sonra mıydı? test yap derim inşallah bebeğin seninledirMucizemmm16 tekrar yazmaya üşendim
Yarın yapcam aşkımTamam tamam sakince bekliyoruuz sen yarın yada cuma tekrarla aşko
O kadar negatife test gördüm ki yapasım gelmiyoKuzum çatlatma iğnesi den kaç gün sonra test yapılıyordu ay unuttum su anda 10 gün sonra mıydı? test yap derim inşallah bebeğin seninledir
Hahahhahah evet olabilir neden olmasın kiiiYa benim belirti mi bilmiyorum kocamdan değişik bı koku alıyorum söyleyince kuran çarpsin bende koku yok gayet insan gibiyim diyo odadan da tuhaf koku geliyo diyorum yok diyo