- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.861
Bu konu uzar gider canım söyle tedavi olduğunu biz de istiyoruz ama nasip de o da rahatlasin belki sizin istemediğinizi düşünüyor ikna etmek için yapıyordur
Veziir bende bu konuda cgh ye katiliyorum deki yani biz soylemek istemiyoruz maalesef boyle konulari buyuklerle konuşmak iyi degil ama mecbur biraktiniz cok ustelediniz soyleyim biz zaten tedavi goruyoruz bebek istiyoruz ama vakti zamani daha gelmemis demek. Bu konuyuda dillendirip kimsenin yaninda acmazsaniz anne cok mutlu olurum de
Dun msjini gordum firsat bulup bi turlu yazamadim
Noldu bebeğimKızçelerim çok darlandım
Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl bitliKedi diğer kızlar ya kimseye bişey de diyemiyorum içime ata ata çatlıycam artık
Aşkım kist olsa da öyle anlamazsın bebeğim ağrı yapmadı bende patlamadığı sürece anlaşılmıyor bebeğim 2. Kez yumurtluyo olabilir misin aşkom inşallah kist değilde bebe sancısıdırR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 @Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Ve diger tüm kizlar neler yapiyosunuz? Yumurtlama agrisi cektim asiri derecede 3 gun once ama hala cok agrilarim var hatta şuan solda yine agrilarim basladi napicm bilemiyorumdayanamiyorum artik yaa hala hassas kasıklarim doktora gitmek istemiyorum ama gitsem mi kist mi oldu acaba kist agri yaparmi bilen varmi gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim bu arada
Aşkım geçmiş olsunKızlar bana bi akıl verin dün antibiyotik başladım enfeksiyondan dolayı 10 günlük 500 mg düşük dozlu bi antibiyotik. Dün döngünün 5. Günüydü. Sizce korunayım mı yoksa akışına mı bırakayım?
@Ginnys R Random3 M MavimireslLale95 Mucizemmm16 ve bilgisi olan diğer arkadaşlar
Tamam tatlımAşkım geçmiş olsunbence korunma bebeğim akışına bırak gebelik oluşana kadar ilaçların bi zararı yok ki zaten bebe yerleştikten sonrası sorun olabiliyor bebeğim
Her ay aynı döngüyü aynı psikolojiyi yaşıyoruz kuzum, sakinleş biraz atmaya çalış kafandan bebek düşüncesini. Düşündükçe her şey sarpa sarıyor daha çok. Aynı durumdayım yalnız değilsinKızçelerim çok darlandım
Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl bitliKedi diğer kızlar ya kimseye bişey de diyemiyorum içime ata ata çatlıycam artık
Evet asla kötü niyetli değil hatta hoş bi tavır senin için de bu kadar çok istemesi ama sen bu konuda çok dolu ve hassas olduğun için batıyor sana tabii konuştukları. Kimse psikolojini anlamaz zaten bebeğim, birlikte yaşadığımız eşlerimiz bile anlayışsız davranabiliyor sonuçta ama sen bu sebeple kalp kırma her şey yoluna girecek allahın izniyle. Amin de kapat yeter benceYa kızlar şimdi benim eltim daha yeni hamile 1 yıl oldu evleneli. Ben çok sevindim onlar adına çünkü onunda 2 kez kimyasal geçirdi. Ben izindeyken bi kaç komşu akraba olmuyor mu yap artık düşünmüyormusun yaşın geldi 3 sene oldu artık vakti geldi gibi şeyleri dedi. Neyse alıştım artık onlara da şimdi benim kayınvalidem izin başından beri Allah sana da nasip etsin olmuyorsa doktora gideriz tedavi olursun diyor. Geçiştiriyorum doğru değil mi diye teyit etmemi istiyor canım çıkıyor zor tutuyorum laf söylememek için.
Biz izindeyken Komşum doğum yaptı ona çok yardımım dokunmuştu hamilelik sürecinde. İzinden döner dönmez bebek görmeye gittik bu arada kayınvalidem de bizimle geldi memleketten kış boyu bizde kalacak. Neyse bebek görmeye gittik komşumun annesi diyor işte sana çok dua etti sancı çekerken falan inşallah kabul olur diye. Ya benim kayınvalidem orda da inşallah son hastalığı olur yok öyle yok böyle. Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça uzatıyor.
Bu gün eltim bebeğin kalp atışını duydu bana da ultrason fotoğrafı atmış. Anneme gösterdim torunun diye yine başladı Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı falan filan. Nasip anne diyorum işte olmazsa doktora gideriz tedavi olursun falan diyor cevap vermeyip başka şeyle ilgileniyorum hani anlasın bu konudan hoşlanmadığımı diye doğru değilmi falan diye benim teyit etmemi bekliyor. Kızlar dünde aynı şey oldu üst üste hergün tekrarlıyor. Ben bişey desem o anda çok öfkeleniyorum kalp kırmak istemiyorum. Eşime desem annesi daha geleli 2 gün oldu şikayet ediyor gibi olucak. Napıcam bilmiyorum ya. Bu arada kayınvalidemin asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Bugun gayet iyiyim kuzum o yuzden gitmedim kontrole. Haftaya sali 10. Gün oluyor bi test patlatirim daha cok var 6 gunAşkım kist olsa da öyle anlamazsın bebeğim ağrı yapmadı bende patlamadığı sürece anlaşılmıyor bebeğim 2. Kez yumurtluyo olabilir misin aşkom inşallah kist değilde bebe sancısıdır
Ya kuzum ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ben sürekli nasip anne nasip anne hayırlısı olsun anne deyip geçiştiriyorum. Gerçekten benim bam telim gibi bişey oldu artık tahammül edemiyorum kimsenin bu konuda bi laf söylemesine. Eşime bir arada söyleyeceğim oda laf söyletmez aslında ama haberi yok bu konulardan.O yüzden ben kayinvalidemle cok samimiyet kurmamaya çalışıyorum öyle her istediğini söyleyemiyor bana eşim de izin vermez zaten bizim aile hayatımıza müdahale etmelerine. Çünkü bu konu gerçekten cok sinir boziyor biri söyleyince daha da batiyor. Sadece bir kez demisti siz çok tembel çıktınız. Onda da eşim dedi biz böyle iyiyiz bu konu bizim konuşacağımiz bir konu sonra kimse bişey diyemedi çok şükür
Yok kuzum söylersem ileride çocuğum olsa bile birilerinin yanında 3 yıl tedavi gördü falan derler daha çok üzülürüm. Kimse bilmesin istiyorum.Bu konu uzar gider canım söyle tedavi olduğunu biz de istiyoruz ama nasip de o da rahatlasin belki sizin istemediğinizi düşünüyor ikna etmek için yapıyordur
Olsun kuzum önemli değil.Veziir bende bu konuda cgh ye katiliyorum deki yani biz soylemek istemiyoruz maalesef boyle konulari buyuklerle konuşmak iyi degil ama mecbur biraktiniz cok ustelediniz soyleyim biz zaten tedavi goruyoruz bebek istiyoruz ama vakti zamani daha gelmemis demek. Bu konuyuda dillendirip kimsenin yaninda acmazsaniz anne cok mutlu olurum de
Dun msjini gordum firsat bulup bi turlu yazamadim
Kayınvalidemin bi kaç kez söylediği söz canımı sıkıyor aşkım yaNoldu bebeğim
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ya ama işte batıyor sanki lafıEvet asla kötü niyetli değil hatta hoş bi tavır senin için de bu kadar çok istemesi ama sen bu konuda çok dolu ve hassas olduğun için batıyor sana tabii konuştukları. Kimse psikolojini anlamaz zaten bebeğim, birlikte yaşadığımız eşlerimiz bile anlayışsız davranabiliyor sonuçta ama sen bu sebeple kalp kırma her şey yoluna girecek allahın izniyle. Amin de kapat yeter bence
Ozaman suanlik dusunmuyoruz daha once kontrol amacli gitmistik birseyiniz yok demisti deYa kuzum ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ben sürekli nasip anne nasip anne hayırlısı olsun anne deyip geçiştiriyorum. Gerçekten benim bam telim gibi bişey oldu artık tahammül edemiyorum kimsenin bu konuda bi laf söylemesine. Eşime bir arada söyleyeceğim oda laf söyletmez aslında ama haberi yok bu konulardan.
Yok kuzum söylersem ileride çocuğum olsa bile birilerinin yanında 3 yıl tedavi gördü falan derler daha çok üzülürüm. Kimse bilmesin istiyorum.
Olsun kuzum önemli değil.
Yok kuzum söylemek istemiyorum tedavi falan. Dersem doktora gittim herşey yolunda dediler falan derim en fazla
Mutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyorYok ya alttan bakıldı yine ve biradahaki randevu 4 hafta sonra orada da yine alttan bakılıyormuş sonra normal karından
Çekemediğinizden maalesef zaten 1 2 dk sürdü sonra hemen bana mutterpass verdiler (annelik defteri mi diyorlar )
Ve çıktım vallahi
Ne dedi bebeğimKayınvalidemin bi kaç kez söylediği söz canımı sıkıyor aşkım ya
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ya ama işte batıyor sanki lafı
Selam Melekcim nasılsın?uzun zaman oldu giremiyordum şimdi girdim ve ilk senin müjdeli haberini okudum çok ama çok sevindimKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
M mucizeOldu @GinnysMucizemmm16 Lale95 @loirily _Umutlu_Pozitif_ ve diğer unuttuğum canlar
Aşko kiste hemen dönmez klomen yumurtlama çatlama ağrısı çok yapıyor geçen ay bendede çok olmuştu yumurtlama ve sonrası ağrı klomenden sonra iğne vuruldun dimi???R Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 @Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Ve diger tüm kizlar neler yapiyosunuz? Yumurtlama agrisi cektim asiri derecede 3 gun once ama hala cok agrilarim var hatta şuan solda yine agrilarim basladi napicm bilemiyorumdayanamiyorum artik yaa hala hassas kasıklarim doktora gitmek istemiyorum ama gitsem mi kist mi oldu acaba kist agri yaparmi bilen varmi gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim bu arada
Ayyy canım benim çok şükür gözün aydın aşko sağlıcakla gelsin minnak kalpli minnoşKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
M mucizeOldu @GinnysMucizemmm16 Lale95 @loirily _Umutlu_Pozitif_ ve diğer unuttuğum canlar
Şükür aşko iyiyim sen nasılsın?napiyosunuz? toparlaya bildinizmi depremden sonra?valla kist konusunu bilemem aşko,klomen kullandinmiR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 @Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
8. Haftada verilmesi gerekiyorMutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyor
Aaa sende benim gibi olmuşsun çekelemişsin ama yarın çekecem inşallah