Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu uzar gider canım söyle tedavi olduğunu biz de istiyoruz ama nasip de o da rahatlasin belki sizin istemediğinizi düşünüyor ikna etmek için yapıyordur
Veziir bende bu konuda cgh ye katiliyorum deki yani biz soylemek istemiyoruz maalesef boyle konulari buyuklerle konuşmak iyi degil ama mecbur biraktiniz cok ustelediniz soyleyim biz zaten tedavi goruyoruz bebek istiyoruz ama vakti zamani daha gelmemis demek. Bu konuyuda dillendirip kimsenin yaninda acmazsaniz anne cok mutlu olurum de

Dun msjini gordum firsat bulup bi turlu yazamadim

Veziir

Aşkım kist olsa da öyle anlamazsın bebeğim ağrı yapmadı bende patlamadığı sürece anlaşılmıyor bebeğim 2. Kez yumurtluyo olabilir misin aşkom inşallah kist değilde bebe sancısıdır

Aşkım geçmiş olsun bence korunma bebeğim akışına bırak gebelik oluşana kadar ilaçların bi zararı yok ki zaten bebe yerleştikten sonrası sorun olabiliyor bebeğim

Kızçelerim çok darlandım
Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl bitliKedi diğer kızlar ya kimseye bişey de diyemiyorum içime ata ata çatlıycam artık
Her ay aynı döngüyü aynı psikolojiyi yaşıyoruz kuzum, sakinleş biraz atmaya çalış kafandan bebek düşüncesini. Düşündükçe her şey sarpa sarıyor daha çok. Aynı durumdayım yalnız değilsin ama bu ay da olmazsa ben de salıcam artık gün falan da hesaplamicam

Evet asla kötü niyetli değil hatta hoş bi tavır senin için de bu kadar çok istemesi ama sen bu konuda çok dolu ve hassas olduğun için batıyor sana tabii konuştukları. Kimse psikolojini anlamaz zaten bebeğim, birlikte yaşadığımız eşlerimiz bile anlayışsız davranabiliyor sonuçta ama sen bu sebeple kalp kırma her şey yoluna girecek allahın izniyle. Amin de kapat yeter bence

Aşkım kist olsa da öyle anlamazsın bebeğim ağrı yapmadı bende patlamadığı sürece anlaşılmıyor bebeğim 2. Kez yumurtluyo olabilir misin aşkom inşallah kist değilde bebe sancısıdır
Bugun gayet iyiyim kuzum o yuzden gitmedim kontrole. Haftaya sali 10. Gün oluyor bi test patlatirim daha cok var 6 gun

Ya kuzum ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ben sürekli nasip anne nasip anne hayırlısı olsun anne deyip geçiştiriyorum. Gerçekten benim bam telim gibi bişey oldu artık tahammül edemiyorum kimsenin bu konuda bi laf söylemesine. Eşime bir arada söyleyeceğim oda laf söyletmez aslında ama haberi yok bu konulardan.
Bu konu uzar gider canım söyle tedavi olduğunu biz de istiyoruz ama nasip de o da rahatlasin belki sizin istemediğinizi düşünüyor ikna etmek için yapıyordur
Yok kuzum söylersem ileride çocuğum olsa bile birilerinin yanında 3 yıl tedavi gördü falan derler daha çok üzülürüm. Kimse bilmesin istiyorum.
Olsun kuzum önemli değil.
Yok kuzum söylemek istemiyorum tedavi falan. Dersem doktora gittim herşey yolunda dediler falan derim en fazla

Kayınvalidemin bi kaç kez söylediği söz canımı sıkıyor aşkım ya
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ya ama işte batıyor sanki lafı

Ozaman suanlik dusunmuyoruz daha once kontrol amacli gitmistik birseyiniz yok demisti de

Mutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyor
Aaa sende benim gibi olmuşsun çekelemişsin ama yarın çekecem inşallah

Aşko kiste hemen dönmez klomen yumurtlama çatlama ağrısı çok yapıyor geçen ay bendede çok olmuştu yumurtlama ve sonrası ağrı klomenden sonra iğne vuruldun dimi???

Eklentiler

• IMG_20221207_113947.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20221207_114027.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20221207_114318.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 57
Şükür aşko iyiyim sen nasılsın?napiyosunuz? toparlaya bildinizmi depremden sonra?valla kist konusunu bilemem aşko,klomen kullandinmi

Mutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyor
Aaa sende benim gibi olmuşsun çekelemişsin ama yarın çekecem inşallah
8. Haftada verilmesi gerekiyor
Aşı defteri yoksa sıkıntı ona çok önem veriyorlar nedense
Benim canım babacım rahmetli hepsini yaptırmış küçüklükten
Ama tetanoz iğnesi falan var mı onlar mecburi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…