Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak hergün 6 zeytin ye siyah eksik olabilir ama fazla yeme açıklıkla ölç benimde bu şekilde tansiyonum korkma.ben hafif tuzlu yiyorum ama akabinde suya dikkat ediyorım denge için ilerde şişmemek için ödem yapar fazlası ölçe ölçe dengeye getirebilirsin hemen bir tuzlu ayran iç oda baya dengeye getirir tabi kaça düşüyor bilmiyorım benim küçük 4 oluyor büyük 6 ölü gibi oluveriyorum yataktan kalkmadan tuzlu kraker at ağzına biraz bekle öyle kalk baş dönmesi çok yapıyor
Tamam canım teşekkür ederim 🙏bugün dünden daha kötü
Tuvaltte bile düşüyor gibi oluyorum

Ya uykum kaçtı ağlıyorum resmen
Hergün bir tam avakadoyu ye asla unutma atlama çok önmli benim hiç kanamam olmadı şükür bak birde 38 yaşım tehlikeli yaş dedi dpktor ama Allaha emanet ettim çünkü ben elimden geleni araştırıp yaşıyorum.sizlerde yazıyorum bir şey olunca aklına takılan beni hemen etiketle ben tüm yazışmalara bakmıyorum midem kötü olduğu için yatıyorum sürekli tansiyonda düşük ama etiket görünce hemen cevap yazıyorum sor mutlaka bir daha bebeği ağlatma sen ağlayınca oda ağlar üzülür annem neoluyor niye ağlıyoruz der yapma mutlu düşün hep olumlu düşün

Kız yok yok bir yudum bir şey yapmaz sakin ol arada yanlışlıkla olacak benimde oldu nane kullanma dedi Dr ben başta bilmeden naneli çorba içtim düzenli sürekli olunca zarar verir atıyorım fincanı hepsini sen içersin ertesi gün yine devam edersin öyle öyle zarar veriyor hem bir laf duymuştum çok güzel bilinçsiz yaptığın şeyden Allah korurmuş bebeği o an aklın yerinde olmayabilir aklına düşmemiştir düşse yapmazsın ki 🥰 ağlama bir daha bebeğinde ağlar yazık üzme onuda anlamıyor ztn annem niye ağlıyor diyip duruyor kıyamam
Tamam canım birdaha ağlamamaya çalışacağım
Ya dünden beri bi duygusallık başladı yani dün iğnem düştü bile elimden ona bile gözlerim doldu 😂😂😂😂
Bide dün baş dönmesi başladı bugün şiddetlni çok arttırdı

Hergün bir tam avakadoyu ye asla unutma atlama çok önmli benim hiç kanamam olmadı şükür bak birde 38 yaşım tehlikeli yaş dedi dpktor ama Allaha emanet ettim çünkü ben elimden geleni araştırıp yaşıyorum.sizlerde yazıyorum bir şey olunca aklına takılan beni hemen etiketle ben tüm yazışmalara bakmıyorum midem kötü olduğu için yatıyorum sürekli tansiyonda düşük ama etiket görünce hemen cevap yazıyorum sor mutlaka bir daha bebeği ağlatma sen ağlayınca oda ağlar üzülür annem neoluyor niye ağlıyoruz der yapma mutlu düşün hep olumlu düşün
Tamam canım avokadolu devam ediyorum ama dün aldiden aldım hiç güzel çıkmadı 😏😂

Tamam canım teşekkür ederim 🙏bugün dünden daha kötü
Tuvaltte bile düşüyor gibi oluyorum
Evet yat genelde benimde öyle tuzlu ayran siyah zeytin ye yat ölç tansiyonunu düzenli ben alet aldım ne olur ne olmaz diye hemen müdahale ediyorım ufak bi sallantıda kalkma dönünce düşersin dikkat et.toparlayınca kalk kraker hep yanında olsun kraker yemeden kalkma ki içindeki tuz az toplar öyle kalkarsın ilk işin ağzına zeytin atmak olsun

Tamam canım birdaha ağlamamaya çalışacağım
Ya dünden beri bi duygusallık başladı yani dün iğnem düştü bile elimden ona bile gözlerim doldu 😂😂😂😂
Bide dün baş dönmesi başladı bugün şiddetlni çok arttırdı
Biliyorum bunlar hep bana da oluyor dün sirk kurulacakmış karşıdaki okula deve getirmişler eşimde heyecanla bana gösterdi farklı bir şey göreyim diye beni bir ağlama aldı hayvanlara eziyet ediyorlar develere yazık yağmur yağıyor o üşüyor annesi onu özlemiştir sıcak yerin hayvanı donacak neler neler fil de vardır burda filler hassas olur salya sümük zor sustum şimdi ağlamıyorum ama o an boş bulundum zaten boş bulununca acaip ağlatıyor bir de ne oluyor anlamıyorsun

Evet yat genelde benimde öyle tuzlu ayran siyah zeytin ye yat ölç tansiyonunu düzenli ben alet aldım ne olur ne olmaz diye hemen müdahale ediyorım ufak bi sallantıda kalkma dönünce düşersin dikkat et.toparlayınca kalk kraker hep yanında olsun kraker yemeden kalkma ki içindeki tuz az toplar öyle kalkarsın ilk işin ağzına zeytin atmak olsun
Bende var zeytin ama bitmek üzere ya
Kraker yiyorum zaten
Dişlermi zorla fırçalıyorum öğürüyorum 😓
Onun dışında iyiyim çok şükür ya

Biliyorum bunlar hep bana da oluyor dün sirk kurulacakmış karşıdaki okula deve getirmişler eşimde heyecanla bana gösterdi farklı bir şey göreyim diye beni bir ağlama aldı hayvanlara eziyet ediyorlar develere yazık yağmur yağıyor o üşüyor annesi onu özlemiştir sıcak yerin hayvanı donacak neler neler fil de vardır burda filler hassas olur salya sümük zor sustum şimdi ağlamıyorum ama o an boş bulundum zaten boş bulununca acaip ağlatıyor bir de ne oluyor anlamıyorsun
Aynen öyle canım 🥹

Bende var zeytin ama bitmek üzere ya
Kraker yiyorum zaten
Dişlermi zorla fırçalıyorum öğürüyorum 😓
Onun dışında iyiyim çok şükür ya
Bulantın varken diş fırçalayınca aman aman öyle yapıyor en zoru sil fırçalamak ama zamanla oda yöntem buluyorsun ben başta öğütmekte gözümden yaş geliyordu dişimi fırçalıcam diye 😂 şimdi kendimce yöntem buldum oldukça yavaş fırçalıyorum eğimli fırçalamıyorum damak ortasına yada yanak ortasına değdirmiyorım tr deki dişçimi aradım adam sabırla böyle tarif etti bende oldurmaya çalışıyorum elin alışınca yavaş yavaş başarıyorsun

Bazen güzel çıkmıyor banada denk geliyor ama napayım mecbur onuda iyi olan yeri varsa yiyorum.lidl kaufland ordada güzel oluyor bana lidl daha yakın ordan alıyorum
Aslında çok severdim şimdi tadı bana iğrenc geliyor nedense
Haftaya salı 6 haftalık randevum var sende miniğimi görür müyüm ?

Tabi kendisini görürsün kalp atışı için belki erken olabilir öyle derse endişe etme kendisinde çok miniktir mesela 2 mm falan o nedenle endişeli olmamak lazım 6. Hafta yolsac görülür bebek ordan gelişiyor hafta hafta bebeği gösteren uygulamalar var happymoom falan Flo hamilelik+ gebelik tabiki ben bunların hepsini yükledim 🙈 çok keyifli oluyor

avakadoyu sarımsaklı cevizli labneli bu şekillerde deneyebilirsin sana yazarken canım istedi hatta canım puaça istedi 😂😂😂 neyse toksikoz diye bir durum var bu durum bulantı yapıyor korkma olacak bunlar.sebzeleri hem yıka hem sirkeli suda beklet mikrop alma olayı azalsın sakatat uzak dur doktorlar yeme diyor ben işkembe çorbası içiyordum habire 🙈 canom istiyordu bıraktım.ama sonra hemşire kuzenim dedi ki şimdi ben 11.hafta bitti 12.ye girdim 10 -15 günde bir kez iç çorbanı faydası olur ama gayet iyi temiz olduğundan emin ol dedi bende yeniden başlıcam ama 15 günde bir sefer olarak herhangi aksi bir durum oluşmasın diye onun oğlan kollajen iyi aldığı için 2 hafta önden gidiyordu 🥰 erken doğdu

Tabi kendisini görürsün kalp atışı için belki erken olabilir öyle derse endişe etme kendisinde çok miniktir mesela 2 mm falan o nedenle endişeli olmamak lazım 6. Hafta yolsac görülür bebek ordan gelişiyor hafta hafta bebeği gösteren uygulamalar var happymoom falan Flo hamilelik+ gebelik tabiki ben bunların hepsini yükledim 🙈 çok keyifli oluyor
Bende schwangerschaft + var o yeter şimdilik 😂😂😂arada gidip bebeği bi çevirip bakıp çıkıyorum 😂😂😂😂

avakadoyu sarımsaklı cevizli labneli bu şekillerde deneyebilirsin sana yazarken canım istedi hatta canım puaça istedi 😂😂😂 neyse toksikoz diye bir durum var bu durum bulantı yapıyor korkma olacak bunlar.sebzeleri hem yıka hem sirkeli suda beklet mikrop alma olayı azalsın sakatat uzak dur doktorlar yeme diyor ben işkembe çorbası içiyordum habire 🙈 canom istiyordu bıraktım.ama sonra hemşire kuzenim dedi ki şimdi ben 11.hafta bitti 12.ye girdim 10 -15 günde bir kez iç çorbanı faydası olur ama gayet iyi temiz olduğundan emin ol dedi bende yeniden başlıcam ama 15 günde bir sefer olarak herhangi aksi bir durum oluşmasın diye onun oğlan kollajen iyi aldığı için 2 hafta önden gidiyordu 🥰 erken doğdu
Ayyy canımı çektirdin 😂😂😂😂kız süt ürünlerine dikkat et hele labne
Pasteurisiert olmasi gerekiyor

Ayyy canımı çektirdin 😂😂😂😂kız süt ürünlerine dikkat et hele labne
Pasteurisiert olmasi gerekiyor
Ben labne yemiyorum.direk yiyebiliyorım.yiyemeyenlere öyle tavsiye ediyor benim Dr ama bilmiyordum süt ürünlerinin zararını pastörize olmuş olmasına ürüne falan çok dikkat ederim..bu arada süt yoğurt çok önemli ben hemde diyetisyenle beslenmeye çalışıyorum kilolu olduğum için gebelik şekerine karşı dikkatli olmaya çalışıyoruz onada sorabiliyorum yediklerimi burdaki doktorla anlaştılar ne derlerse ona göre yiyorum

Ooof süper kız bu iki gün sonra mi yoksa ertesi gün mü hani ertesi gün bu kadar ise ikiz olabilir ama iki gün sonra buysa tek
Carsamba 85 di kuzum doktor cuma da ver dedi 216 coktı , sonra sonucu söyledik cuma cagırdı sanırım kese için hayırlısı olsun herseyi bekliyoruz basımızın üstüne cok şükür bugünlere de 😍😍😍

X