- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
AminnnnnBende bende ruhumuz çocuk kalsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnnBende bende ruhumuz çocuk kalsın inşallah
En minnakiniz benim galiba yaBende bende ruhumuz çocuk kalsın inşallah
Tamam oraya yazayım kuzum sağol
Vaaay bee bana deneyecek abidik gubidik bişey daha oldu
Bu sıcakta nasıl yapican onu
Yarın mesaj atayım, umarım hemen cevap verirler . Sağol tatlım
Evet gün içinde cevap veriyorlar, şimdi de yaza bilirsin ben gece yazişmiştim
Yaş 36 Mersin
Aneyy nihayet benden yaşca küçük olan birini buldumEn minnakiniz benim galiba ya
Sen kaç yaşındasın taze anneEn minnakiniz benim galiba ya
Çok güzelTamam oraya yazayım kuzum sağol
Vaaay bee bana deneyecek abidik gubidik bişey daha oldu
Yarın mesaj atayım, umarım hemen cevap verirler . Sağol tatlım
Yaş 36 Mersin
24 buçukSen kaç yaşındasın taze anne
Yaaaaa 24 buçuk kızAneyy nihayet benden yaşca küçük olan birini buldum
İşte buuuYaaaaa 24 buçuk kız
Ayyy yerim senin yaşını tam evlendiğim yaşlar doya doya yaşa geri gelmiyor o zamanlar 30 a yaklaşınca yaş sendroma giriyor insan24 buçuk
Şunun şurasında 30'a ne kaldı benimdeAyyy yerim senin yaşını tam evlendiğim yaşlar doya doya yaşa geri gelmiyor o zamanlar 30 a yaklaşınca yaş sendroma giriyor insan
Aa bende hic biri yok amaBel bacak kasık ağrısı akıntı idrar yaparken yanma hafif ateş üşüme bunlardan biri varsa yeterli ben ilk evlendiğimde olmuştum sadece akşamları üşüyorum diyip battaniyeyi alıp yatıyordum meğer ateşim çıkıyormuş bir hafta böyle sürdü artık gittim doktora enfeksiyon dedi ve hiç yanma akıntı galan yoktu tek ateş yaptı bana şimdi yanmakta başlıyor hemen anlıyorum dayıyorum suyu mideye geçiyor
Evet yaa ne kaldı 5buçuk yılŞunun şurasında 30'a ne kaldı benimde
ne bileyim 2 farklı idrar kültürü 3 tüp kan aldıNe sonucu kız o öyle iki gün sonra çıkıyor niye o kadar geç ki
5 yıl dediğin nedir ki oğlum daha dün doğmuştu şimdi anaokuluna gidecek cocuk olduktan sonra zaman çok hızlı geçti bana valla nasipse ikinciden sonra nasıl geçer kim bilirEvet yaa ne kaldı 5buçuk yıl
Grubun en küçüğü sensen en büyüğü de benim o zamaaan 41-istanbulKizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim
Oyyy en bebişimiz senmişsin24 buçuk
Yok ablacim benden küçüyü de varmişGrubun en küçüğü sensen en büyüğü de benim o zamaaan 41-istanbul
Evet haklisin zaman su gibi akiyo, ömrümüz huzurlu geçsin her zaman5 yıl dediğin nedir ki oğlum daha dün doğmuştu şimdi anaokuluna gidecek cocuk olduktan sonra zaman çok hızlı geçti bana valla nasipse ikinciden sonra nasıl geçer kim bilir
Aşko istanbul arnavutköy deyim ben 30 yaşımdayım bi kaç ay sonra 31 olcam püüü sen azerbaycan daydın dimi kuzumKizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim