Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 yillik evliyim 1 çocuğum var düşün yaani
Yüzüme söylemeyenler kayinvalideme soruyor gelinin niye dogurmuyo diye
Ay şu konuya sinir oluyorum kayınvalidem yok benim olsa da sormazdı heralde 6 aylık evliyken vefat etti hiç sormadı etmedi . Geçenlerde eşimin halası aramış gelin hamile mi bizim gelin hamile aynı anda evlendiniz sizde de vardır diye elinden telefonu alıp size hayırlı olsun haddiniz olmayan şeylere karışmayın 80 lerde yaşamıyoruz dedim kapattım kayınpederime beni şikayet etmiş oda karışmasaydın demiş aldı ağzının payını bidaha arayamadı bile

Ben o zaman eş paketi ve adendo alacağım. Düşükler için adendo demiştiniz. Benim reglim 1-2 güne tam biter ama ürünler geç gelebiliyor galiba değil mi? Yumurtlamayı kaçırabilirim bu ay.
Yurtiçiyle gönderiyor bana 3 günde gelmişti kaçırmazsın 3-2-3-2 yönteminide uygularsın inşallah sağlıcakla hayırlısıyla olsun inşallah

Yurtiçiyle gönderiyor bana 3 günde gelmişti kaçırmazsın 3-2-3-2 yönteminide uygularsın inşallah sağlıcakla hayırlısıyla olsun inşallah
Ben Azerbaycanda yaşiyorum bana 1haftada ulaşti
Psikolojik olarak bedenimi nasıl yönlendirdiysemadetim ilaçlar gelene kadar gecikti

Ooff şahane kapak yapmışsın aşko tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum inşallah çok beklemeden gelir bebişin kuzum❣❣

Ohh çok iyi demişsin agzina saglik,bizde kayinvalidem ara sıra yokluyo varmi diye, doktora bile gizlin gidiyorum ben doktordan dönene kadar konum konşuya malzeme konusu oluyorum kv saolsun o yüzden söylemiyorum

Kizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim

Tamam oraya yazayım kuzum sağol
Vaaay bee bana deneyecek abidik gubidik bişey daha oldu
Yarın mesaj atayım, umarım hemen cevap verirler . Sağol tatlım
Kizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim
Yaş 36 Mersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…