- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ay şu konuya sinir oluyorum kayınvalidem yok benim olsa da sormazdı heralde 6 aylık evliyken vefat etti hiç sormadı etmedi . Geçenlerde eşimin halası aramış gelin hamile mi bizim gelin hamile aynı anda evlendiniz sizde de vardır diye elinden telefonu alıp size hayırlı olsun haddiniz olmayan şeylere karışmayın 80 lerde yaşamıyoruz dedim kapattım kayınpederime beni şikayet etmiş oda karışmasaydın demiş aldı ağzının payını bidaha arayamadı bile9 yillik evliyim 1 çocuğum vardüşün yaani
Yüzüme söylemeyenler kayinvalideme soruyor gelinin niye dogurmuyo diye
Yurtiçiyle gönderiyor bana 3 günde gelmişti kaçırmazsın 3-2-3-2 yönteminide uygularsın inşallah sağlıcakla hayırlısıyla olsun inşallahBen o zaman eş paketi ve adendo alacağım. Düşükler için adendo demiştiniz. Benim reglim 1-2 güne tam biter ama ürünler geç gelebiliyor galiba değil mi? Yumurtlamayı kaçırabilirim bu ay.
Tamamdır bebiş . Benimde bat 24 Ağustos ama bakalım yumurtlama erken oldu adette olursam erken olurum gibi . İnşallah olmamTablo hazırlıycam kuzum çiçek fikrini çok sevdimbat ları not alıyorum bugün biraz yoğun geçiyo gece yada yarın hallerden tabloyu kuzum
Ağzından bal damlıyor aşkoYok gıı 60da torun sevicez
Ben Azerbaycanda yaşiyorum bana 1haftada ulaştiYurtiçiyle gönderiyor bana 3 günde gelmişti kaçırmazsın 3-2-3-2 yönteminide uygularsın inşallah sağlıcakla hayırlısıyla olsun inşallah
Al bendende o kadar hskslfgllgBen kesin uğraşcam jsjsjjsjd
Ooff şahane kapak yapmışsın aşkoAy şu konuya sinir oluyorum kayınvalidem yok benim olsa da sormazdı heralde 6 aylık evliyken vefat etti hiç sormadı etmedi . Geçenlerde eşimin halası aramış gelin hamile mi bizim gelin hamile aynı anda evlendiniz sizde de vardır diye elinden telefonu alıp size hayırlı olsun haddiniz olmayan şeylere karışmayın 80 lerde yaşamıyoruz dedim kapattım kayınpederime beni şikayet etmiş oda karışmasaydın demiş aldı ağzının payını bidaha arayamadı bile
Ohh çok iyi demişsin agzina saglik,bizde kayinvalidem ara sıra yokluyo varmi diye, doktora bile gizlin gidiyorumAy şu konuya sinir oluyorum kayınvalidem yok benim olsa da sormazdı heralde 6 aylık evliyken vefat etti hiç sormadı etmedi . Geçenlerde eşimin halası aramış gelin hamile mi bizim gelin hamile aynı anda evlendiniz sizde de vardır diye elinden telefonu alıp size hayırlı olsun haddiniz olmayan şeylere karışmayın 80 lerde yaşamıyoruz dedim kapattım kayınpederime beni şikayet etmiş oda karışmasaydın demiş aldı ağzının payını bidaha arayamadı bile
Ahahaha Allah seniBen Azerbaycanda yaşiyorum bana 1haftada ulaşti
Psikolojik olarak bedenimi nasıl yönlendirdiysemadetim ilaçlar gelene kadar gecikti
İnşallah kuzum inşallah bebiş haberi verirsin ❣❣Tamamdır bebiş . Benimde bat 24 Ağustos ama bakalım yumurtlama erken oldu adette olursam erken olurum gibi . İnşallah olmam
28 yaşındayım canım 24 yaşımda evlendim 4 senelik evliyim 8 aydır çocuk deniyoruzKizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim
Allah bağışlasın canımÇok iyi
Ben 95doğumluyum,9 yıldir evliyim 8 yaşında oğlum var ,6 yıldır deniyoruz tutduramiyoruzBaküde yaşıyorum
Amin tatlim ,sana nasip olsun tez zamandaAllah bağışlasın canımbir yaş var aramızda hadi yine küçük sayıyorum
Bende bendeAmin tatlim ,sana nasip olsun tez zamanda
Ayy tişikkirlirben hala kendimi 15yaşinda çocuk zann ediyom boyuma yaşima bakmadan
Tamam oraya yazayım kuzum sağolEvet tatlim bende kullaniyorum 2haftadir
Eş paketi ve ek olarak eşim için azoperm,kendime advictor
Bayaaa etkili
Benim insulin direncim yüksek,hadsiz tatli krizlerim oluyor Advictor kullandiktan sonra tatli istegi diye bişey kalmadi , suyu çok içiyorum iştahım kapandi
Sen en iyisi mfkstore sayfasina yaz doktorun asistani cevapliyor
Sorunlarini söyle hangi ilaçları kullanman gerek söylesinler
Vaaay bee bana deneyecek abidik gubidik bişey daha olduAaaa evet şubatta annem düşmüştü ayağı çatlamişdi alçiya aldilar bir ay kadar kaldi ama tam düzelmedi,sonra yumurta aki beyaz sabun rendesi karişimi yaptik ayagina koyduk alçı gibi tutdu baya iyi gelmişti
Yarın mesaj atayım, umarım hemen cevap verirler . Sağol tatlımYurtiçiyle gönderiyor bana 3 günde gelmişti kaçırmazsın 3-2-3-2 yönteminide uygularsın inşallah sağlıcakla hayırlısıyla olsun inşallah
Yaş 36Kizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim