Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi çizelge de burayamı yapsak bu süreçte kimler hamile kaldı görmüş oluruz hamile olanların yanına bebe işareti olmayanların da falan yada daha iyi organize fikri olan biri varsa oda olur en azından takip ederiz birbirmizi Mucizemmm16

Canım eğer alacaksan hemen al başka ne kadar erken o kadar iyi bende adetken sipariş verdim bittiği gün geldi hemen başladım. Eş paketi ek olarak kendim için advictor adendo aldım eşim için azoperm aldım canım

Ben o zaman eş paketi ve adendo alacağım. Düşükler için adendo demiştiniz. Benim reglim 1-2 güne tam biter ama ürünler geç gelebiliyor galiba değil mi? Yumurtlamayı kaçırabilirim bu ay.

Tablo hazırlıycam kuzum çiçek fikrini çok sevdim bat ları not alıyorum bugün biraz yoğun geçiyo gece yada yarın hallerden tabloyu kuzum

Evet tatlim bende kullaniyorum 2haftadir
Eş paketi ve ek olarak eşim için azoperm,kendime advictor
Bayaaa etkili
Benim insulin direncim yüksek,hadsiz tatli krizlerim oluyor Advictor kullandiktan sonra tatli istegi diye bişey kalmadi , suyu çok içiyorum iştahım kapandi
Sen en iyisi mfkstore sayfasina yaz doktorun asistani cevapliyor
Sorunlarini söyle hangi ilaçları kullanman gerek söylesinler

Doktorun dediğine göre 31 Ağustos bat. Ama benim dengesiz ne zaman olur bilemiyorum daha tam olarak bile goremedim yumurtlama dedi doktor ama benim büyük ihtimal 2 güne daha koyulasir ovulasyon
Aşko ya ben ovulasyona cok güvenemiyorum niye bilmiyorum gebelik testlerimiz bile bi öyle bi böyle gösterdiği için hiç bişeye güvenemiyorum o yüzden batı not aldım aşko

Aşko ya ben ovulasyona cok güvenemiyorum niye bilmiyorum gebelik testlerimiz bile bi öyle bi böyle gösterdiği için hiç bişeye güvenemiyorum o yüzden batı not aldım aşko
İvittt bende zinhar inanmiyorum,geçenlerde kizlardan biri eşine yaptirmişdi ovulasyon testi pozitif çikmişti düşün artik

Akişina birak aşko,rahat ol ,her ailede oluyor böyle sorunlar, inşaallah kısa zamanda düzelir
Bıraktım aşko sadece kendi içimde hala kavga ediyorum onunla o kadar inşallah düzelir pek düzelicek gibi değil neyse ya nasip sizden güzel haberler gelsin de neşemizi bulalım ❣❣☺☺

Bıraktım aşko sadece kendi içimde hala kavga ediyorum onunla o kadar inşallah düzelir pek düzelicek gibi değil neyse ya nasip sizden güzel haberler gelsin de neşemizi bulalım ❣❣☺☺
Çok iyi anliyorum seni,bende kaç kez öyle oldum,ama şeytana firsat vermedim içimde olan kavgami bitirdim, gerçekten çok iyi geldi

Aaaa evet şubatta annem düşmüştü ayağı çatlamişdi alçiya aldilar bir ay kadar kaldi ama tam düzelmedi,sonra yumurta aki beyaz sabun rendesi karişimi yaptik ayagina koyduk alçı gibi tutdu baya iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…