- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ben 3. Çocugu da doğurup emekliliğe ayrılırım heraldeHoşgeldin kuzum Kız zaten uzun süre burdayiz gebe olsakta kalıciğiz burda kalmayanı dövüyoruz öyle karar verdik
Canım eğer alacaksan hemen al başka ne kadar erken o kadar iyi bende adetken sipariş verdim bittiği gün geldi hemen başladım. Eş paketi ek olarak kendim için advictor adendo aldım eşim için azoperm aldım canım@sultansultan90_Umutlu_Pozitif_ kızlar yaa siz hakimsiniz bu mfk ya. Ben biraz başlıklara baktım da eş paketi kullananşar ilk aydan hep hamile kalmışlar. Eşime önce fiyatı söyledim, boşver dedi. Sonra bu yazılanları okuyunca diğer ayı beklemeyelim o zaman hemen alalım dedi ama ben ne kullanmalıyım ve ne zaman başlanmalı, nasıl kullanılmalı hiçbişey bilmiyorum. Siz bi el atıverin hayrınıza
Ben o zaman eş paketi ve adendo alacağım. Düşükler için adendo demiştiniz. Benim reglim 1-2 güne tam biter ama ürünler geç gelebiliyor galiba değil mi? Yumurtlamayı kaçırabilirim bu ay.Canım eğer alacaksan hemen al başka ne kadar erken o kadar iyi bende adetken sipariş verdim bittiği gün geldi hemen başladım. Eş paketi ek olarak kendim için advictor adendo aldım eşim için azoperm aldım canım
Tablo hazırlıycam kuzum çiçek fikrini çok sevdimBi çizelge de burayamı yapsak bu süreçte kimler hamile kaldı görmüş oluruz hamile olanların yanına bebe işareti olmayanların dafalan yada daha iyi organize fikri olan biri varsa oda olur en azından takip ederiz birbirmizi Mucizemmm16
Evet tatlim bende kullaniyorum 2haftadir@sultansultan90_Umutlu_Pozitif_ kızlar yaa siz hakimsiniz bu mfk ya. Ben biraz başlıklara baktım da eş paketi kullananşar ilk aydan hep hamile kalmışlar. Eşime önce fiyatı söyledim, boşver dedi. Sonra bu yazılanları okuyunca diğer ayı beklemeyelim o zaman hemen alalım dedi ama ben ne kullanmalıyım ve ne zaman başlanmalı, nasıl kullanılmalı hiçbişey bilmiyorum. Siz bi el atıverin hayrınıza
Kız daha yeni evlisin aşko 12 senedir evliyim çocuk sayısı 1 dahası olmuyoooğğBen 3. Çocugu da doğurup emekliliğe ayrılırım heraldedüşün daha 1 senelik evliyim çocuk sayısı : 0
Umarım düzelir düzelmezse de artıkın yapcak bişey yokDüzelir düzelir bazen olabiliyor birşeyler bir evin içinde sonra bir bakmışsın hiç bişey olmamış gibi devam
Aşko ya ben ovulasyona cok güvenemiyorum niye bilmiyorum gebelik testlerimiz bile bi öyle bi böyle gösterdiği için hiç bişeye güvenemiyorum o yüzdenDoktorun dediğine göre 31 Ağustos bat. Ama benim dengesiz ne zaman olur bilemiyorumdaha tam olarak bile goremedim yumurtlama dedi doktor ama benim büyük ihtimal 2 güne daha koyulasir ovulasyon
Akişina birak aşko,rahat ol ,her ailede oluyor böyle sorunlar, inşaallah kısa zamanda düzelirÇok beklerçok kırgınım gelip özür dilemezse ben ettim sen etme demezse bu kez tamamen küsüm o derece
İvittt bende zinhar inanmiyorum,geçenlerde kizlardan biri eşine yaptirmişdi ovulasyon testi pozitif çikmiştiAşko ya ben ovulasyona cok güvenemiyorum niye bilmiyorum gebelik testlerimiz bile bi öyle bi böyle gösterdiği için hiç bişeye güvenemiyorum o yüzdenbatı not aldım aşko
Bıraktım aşko sadece kendi içimde hala kavga ediyorum onunla o kadarAkişina birak aşko,rahat ol ,her ailede oluyor böyle sorunlar, inşaallah kısa zamanda düzelir
9 yillik evliyim 1 çocuğum varBen 3. Çocugu da doğurup emekliliğe ayrılırım heraldedüşün daha 1 senelik evliyim çocuk sayısı : 0
Çok iyi anliyorum seni,bende kaç kez öyle oldum,ama şeytana firsat vermedim içimde olan kavgami bitirdim, gerçekten çok iyi geldiBıraktım aşko sadece kendi içimde hala kavga ediyorum onunla o kadarinşallah düzelir pek düzelicek gibi değil neyse ya nasip sizden güzel haberler gelsin de neşemizi bulalım ❣❣☺☺
Maydanozu neden içicen gıı?Aşkolar bu maydanoz suyu nasıl içiliyo ne kadar süre içiliyo hiçte sevmem ama mecbur içicem
Aaaa evet şubatta annem düşmüştü ayağı çatlamişdi alçiya aldilar bir ay kadar kaldi ama tam düzelmedi,sonra yumurta aki beyaz sabun rendesi karişimi yaptik ayagina koyduk alçı gibi tutdu baya iyi gelmiştiDi mi ama kuzum yaa bu doktorlar bizi pimpirikli yaptılar. Bence de hazır doğal yolla olmuşken bu fırsatı kaçırmamalıyız
Çevremizde o eski topraklardan olsa sırtımız yere gelmez zatencamdaki kızı izleyen var mı bilmiyorum, orda annesi nalanın beline bişey sürüyordu 2-3 gün kalacak bu diyodu hamile kalması için. O zaman demiştim ahh bize de böyle bi annane lazım diye. Onu öğrendim bak, eskiden beyaz sabun rendesiyle yumurta akını karıştırıp beline sürüyorlarmış 3 gün bekletiyorlarmış. Yakı gibi işte hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bize denemek için pis bişey daha buldum
60 ‘a kadar çocuk doğurcaz diye uğraşcaz heraldeKız daha yeni evlisin aşko 12 senedir evliyim çocuk sayısı 1 dahası olmuyoooğğ
Yok gıı 60da torun sevicez60 ‘a kadar çocuk doğurcaz diye uğraşcaz heralde
Ben kesin uğraşcam jsjsjjsjd60 ‘a kadar çocuk doğurcaz diye uğraşcaz heralde